Отговори
# 45
Преди час Толгахан е призовал в туитър, че сега е време за единство

Tolgahan Sayışman
@TSayisman
1h
Siyaset çekişmesi,ideolojik kavga,dini tartışma,politik propaganda değil; Yardım, dua,destek,birlik,KARDEŞLİK zamanı…#Hatay

Превод:
"Политически конфликт, идеологическа борба, религиозен дебат, а не политическа пропаганда; Време за помощ, молитва, подкрепа, единство, БРАТСТВО… #Хатай"

Tolgahan Sayışman
@TSayisman
·
1h
Türkiyede bulunan yerli yabancı tüm zincir giyim mağazalarını sadece vatandaşlarımızın gayretini beklemeden faliyete geçmesini,aynı gayreti zincir gıda marketlerinin de göstermesini arzu etmekteyim.Taşın altına elinizi sokma vakti.#SONDAKIKA #deprem

Превод:
"Бих искал всички местни и чуждестранни вериги магазини за дрехи в Турция да работят, без да чакат усилията на нашите граждани, и бих искал веригите магазини за хранителни стоки да покажат същите усилия. Време е да сложите ръката си под камъка. #РАЗЪМНО # земетресение "

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 22:41 от cvetansk

# 46
Здравейте, момичета!

"Борбата, в която участвате днес, развива силата, от която се нуждаете за утре.
Не се отказвайте."
Робърт Тю

Спокоен и ползотворен ден!

# 47
Здравейте!

Спокоен ден!

# 48
Здравейте, момичета!

То няма други новини, освен за опустошителното земетресение.

Заради трагедията в Турция са спрени снимките на всички сериали.

Ситуацията в провинция Хатай остава критична. Всички пътища са прекъснати, летището е разрушено. Единственият начин за комуникация е морският път, сега корабите идват на помощ. Актьорът Угур Аслан, който съобщи през нощта, че семейството му е под развалините и помоли за помощ, отново излезе в ефир, като каза, че сега не може да се свърже с племенниците и брат си и смята, че вече не са между живите. Разочарованият Пинар Дениз, който работи с Угур в телевизионния сериал „Съдебен спор“, остави горчиво съобщение: „Семействата на нашите приятели са под развалините. Няма новини от Хатай, невъзможно е да се премине. Отново невинните плати за греховете на онези, които са виновни. Колко болезнено. Нека не оставят Аллах, никой не е безпомощен."

Хакан Кече каза, че представители на турската филмова индустрия са събрали конвой от 100 филмови каравани, които организирано ще отидат в района на бедствието в 15:30 часа

Бог да им е на помощ! Hands Pray

# 49
Земетресението е променило географското положение на Земята.

Земетресението е изместило Турция с 3 метра на югозапад

https://www.vesti.bg/sviat/zemetresenieto-e-izmestilo-turciia-s- … iugozapad-6161060

Съобщава се за 312 вторични труса до този момент.

WITLOLOGIN АДРЕС
Нашият камион излетя
1643 г
Благодаря ви
много на нашите приятели, Бог да ви
благослови, доволни сме от вас
@mutlulugunaddress
@fbiadorg
@tolgahansayisman
Аллах да облекчи болката на всички нуждаещи
се от помощ в земетръсния район. В
момента ме е срам да пия вода! Нека всички
борещи се в региона си дадат правата.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 19:56 от cvetansk

# 50

Момичета, направо не зная какво да пиша в темата. При тази трагедия, милионите пострадали, хилядите жертви и разрушения не мога нито позитивно да мисля, нито да се разтоварвам емоционално.
     Единственото нещо, което ми вдъхва надежда е съпричастността на хората, желанието на знайни и незнайни люде да помогнат по всякакъв начин на пострадалите, да изкажат своята болка, да се отзоват на виковете за помощ.
   Цял ден следя и любимците си, и турските им колеги, които се включват активно и постват информация, полезна както за нуждаещите се от помощ, така и за хората, които имат възможност да окажат такава.
   Адмирирам тяхната загриженост! И отново ще изредя Толга, Амине, Суде и Мелиса – не се спряха. Така умело използват развитите си социални мрежи, за да може информацията и призивите за помощ да достигат до повече хора.

"Тъй като нашите хора, които са настанени в палатки, са подложени на лекарства, които използват поради дискомфорта си, SGK направи специална дефиниция за тези региони. Аптеките могат да въвеждат рецепти с код 484. Ако кандидатстват с TR ID номер, те могат да получат всичките си лекарства."

Black Nib Pushpin Black Nib

"Според информацията, която получих от летището в Истанбул, приоритет на самолетите, които отиват в региона, са операторите  и здравните специалисти! Моля, не тръгвайте без сертификат! Поддържайте връзка с Afad.#hatayyardimbeklenen #sondakikadeprem #earthquake"

"Talu Tekstil отвори фабриката си в Малатия за обществено ползване. Те казват: „Имаме място да настаним още 500 души“ и осигуряват подслон и хранителна помощ.
Фабричен адрес: 1. OSB 8. CAD. No:4"

"Нека следим изявленията на официалните институции и неправителствени организации. Хаштаговете може да са под влияние на тролове. Нека бъдем търпеливи за правилната информация. Аллах да помогне на вашата страна и нашия народ. #deprem (земетресение)."

# 51
И всички сме така след трагедията.Disappointed Relieved
Съпричастни сме и се молим ,помагаме.
Дано никога и никой не изживява такъв ужас.
Някой не знаят роднините им дали са живи. Нашите любимци помагат на страната си с каквото могат.
Ще се оправят хората ужаса няма да се забрави.
Аз се опитвам да пиша както досега да не мисля само за ужаса и да се разведрявам.
Актьорите засега не снимат ,но след траура ще почнат.

# 52
Здравейте, момичета!

"Мечтата не е това, което виждате, докато спите, това е нещо, което не ви позволява да заспите."
APJ Абдул Калам

Спорна сряда!

Малко настроение с незабравимия Ийт Козан и любовта на живота му - красавицата Нур:

Скрит текст:

# 53
Здравейте!

Всяко живо същество се ражда, за да опознае света. А не за да се хареса на всички в този свят.
Макс Фрай

# 54
Ако има желаещи за автоматичния превод на Барбароса от Нерон

https://upfiles.mobi/download.php

# 55
Ако има желаещи за автоматичния превод на Барбароса от Нерон

https://upfiles.mobi/download.php

Джаки, благодаря за линка. Аз правя някакви несполучливи опити да се разсея с видеа, различни от трагедията в Турция, но нещо не ми се получава.
     Земетресението, жертвите и призивите за помощ ме разтърсиха сериозно. А нескопосаните коментари на някои непросветени "люде" ме извадиха от равновесие. Но... въпрос на гледна точка, възпитание и липса на човещина и състрадание. Шарен свят!
     Преди няколко минути Толга беше на живо в mutlulugunadresi - Mutluluğun Adresi, Организация с нестопанска цел.

"Камионите пристигнаха пред Palladium Mall, приятелите ми в Hatay. Има хранителни стоки и печки за отопление. Нашият камион с храна, бебешки дрехи и храна, с който тръгнахме снощи, е на път да пристигне пред община Defne. Бог да ви е на помощ # hatayantakya #hatayyardimbekli #HatayinSesiniDuyun"

"Търсим камион доброволец, който ще превозва вода от Sakarya  до Hatayа. Няма значение броят на камионите, толкова повече нужди от вода ще бъдат задоволени
за комуникация 👇🏻
#hatayyardimbeklenen #acildeprem"

# 56
Емка, положението в Турция наистина е много тежко.
Ако имаш предвид поста на усмивка в групата на Джан...видях го, но на непросветени, какво да им обясняваш.
Аз по същия начин да я попитам нейните любимци Ханде и Керем по колко дадоха, че никъде ги няма, нито в дарители, нито в центровете за разпределяне на помощи(те за разлика от Джан са си в Турция и неангажирани). Само с пускане на стори не се спасяват човешки животи, а с действия. Точно тия, които само седят в соц. мрежи и само призовават, без нищо друго да правят са чисти лицемери.
Направо е срамно в такъв момент отново да почват за плюят по хората разни женици. То не беше сем. Йозчивит, то не беше Чачо, то не беше Джан и още и още.
Щяла да не му е фен, като че ли му е била. Колкото пъти е писала за Джан, все нещо е недоволствала...няма нужда да му е фен, той достатъчно има и при това истински, които са винаги зад гърба му. Ако му беше, щеше да знае много неща, а не да задава неадекватни въпроси. А и Джан каквото и да направи все ще е оплют...тая игра я играем от доста време.

Джан по презумпция е виновен за всяко нещастие в Турция.

# 57
Джаки ,точно това и мен ме ядоса и не се сдържах. Да плюят колкото си щът. Нашите любимци, както и други колеги не са останали безразлични към случващото се дори да не дават гласност.
Серенай я чела мрежите и не е издържала на натиска писа пост и пак недоволни.

# 58

"Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa и много от нашите градове бяха разтърсени от най-голямото бедствие на века...

Ще преодолеем голямото бедствие заедно и без да губим вярата си. Сега е моментът да бъдем обединени в едно сърце.
Нека бързо отминава, Турция!"
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

# 59
Mahsun Kırmızıgul обяви, че оттегля филма си „Въпрос на престиж / Prestij Meselesi“ (с Мелиса) от прожекция в кината в Турция във връзка с трагичните събития.

Общи условия

Активация на акаунт