Попаднах отново на биографията на Толга и четейки я сякаш преоткривах този страхотен актьор - ерудиран, широко скроен и невероятно магнетичен.
В следващите постове ще си позволя да ви припомня някои моменти, които силно ме впечатлиха.
Няма да забравя и Амине - за нея също намерих интересни неща.
Повратната точка в живота му: Бил е вратар в реклама на телефонна компания, след което започва да получава предложения за модел. Моделът се превърна в професия изведнъж. „Получих титлата „най-красивият мъж на света“. Междувременно започнах и уроци по актьорско майсторство.”
Първа стъпка към актьорската професия: През 2006 г. се появява героят на „Tuncay“, който той играе в телевизионния сериал „Maçolar“.
С кой проект блесна? Привлече вниманието с образа „Мустафа“, който изигра в сериала „Сбогом Румелия“.
Личностни черти: Миролюбив, спокоен, силен духовно, състезаващ се със себе си.
Социален: Когато не работи, той обича да прави дълги разходки по плажа, да чете книги, да спортува и да се занимава с бокс.
Нагласа: Той не вижда никого като противник. „Моята битка, бих казал, моята борба, моето състезание. Усилието да станеш по-добър, да бъдеш по-успешен. Трябваше да изпиля егото си, докато се опитвах да постигна това. Важно е да не смесвате арогантността с егото. Като се отървете от арогантността, можете да достигнете повече до хората, които обичате, приятелите си около вас и себе си. За това слушам повече. Преди бях по-екстровертен човек. Винаги съм обичал да се срещам с нови хора, да изследвам нови места. Сега знам стойността на хората, в които вярвам и им се доверявам.”
Източник на щастие: Той е много доволен от интереса, който получи от Близкия изток и Балканите. „Това е друга любов за мен и съм изумен. Толкова ме радва. Това увеличава моята любов и уважение към работата. Има много заявки за покани и интервюта. ”
Първи игрален филм: Murat Şeker/Eclipse
Неговите възгледи за живота: Той е нащрек срещу признанието, което носи известността, не иска да бъде пред очите на хората. „Популярната култура също има печалба. Това ви прави по-устойчиви по някои въпроси. Когато станете известни и творбите ви станат популярни, ще се намесят в личния ви живот. Каквото и да правите, не можете да го скриете. Хората искат да знаят повече за вас. Пътищата, които следват, са свързани с вас. Знам, че това са предимствата на нашия бизнес; приемете горчивото със сладкото. Интернет и социалните медии са много често срещани. Можем да избягаме от камерите, но не можете да избягате от мобилните телефони на хората на местата, на които отивате. Те могат тайно да ви заснемат и да ги споделят в социалните медии. Честно казано, по никакъв начин не искам да съм пред хората. Предпочитам да съм по-свободен. Когато не можете да постигнете това, винаги сте нащрек.”

Дано проекта се задържи и не го прецакат . Има с превод на руски първи епизод . 

благодаря ти за информацията относно Шафак Пакдемир. Не знаех, че участва в нов проект. Харесвам я като актриса и ще стискам палци да не занулят проекта.