Отговори
# 225

Попаднах отново на биографията на Толга и четейки я сякаш преоткривах този страхотен актьор - ерудиран, широко скроен и невероятно магнетичен.
     В следващите постове ще си позволя да ви припомня някои моменти, които силно ме впечатлиха.
     Няма да забравя и Амине - за нея също намерих интересни неща.

Образование: След като завършва гимназия Kadıköy İntaş, той завършва факултета по бизнес администрация на университета Doğuş.

Повратната точка в живота му: Бил е вратар в реклама на телефонна компания, след което започва да получава предложения за модел. Моделът се превърна в професия изведнъж. „Получих титлата „най-красивият мъж на света“. Междувременно започнах и уроци по актьорско майсторство.”

Първа стъпка към актьорската професия: През 2006 г. се появява героят на „Tuncay“, който той играе в телевизионния сериал „Maçolar“.

С кой проект блесна? Привлече вниманието с образа „Мустафа“, който изигра в сериала „Сбогом Румелия“.

Личностни черти: Миролюбив, спокоен, силен духовно, състезаващ се със себе си.

Социален: Когато не работи, той обича да прави дълги разходки по плажа, да чете книги, да спортува и да се занимава с бокс.

Нагласа: Той не вижда никого като противник. „Моята битка, бих казал, моята борба, моето състезание. Усилието да станеш по-добър, да бъдеш по-успешен. Трябваше да изпиля егото си, докато се опитвах да постигна това. Важно е да не смесвате арогантността с егото. Като се отървете от арогантността, можете да достигнете повече до хората, които обичате, приятелите си около вас и себе си. За това слушам повече. Преди бях по-екстровертен човек. Винаги съм обичал да се срещам с нови хора, да изследвам нови места. Сега знам стойността на хората, в които вярвам и им се доверявам.”

Източник на щастие: Той е много доволен от интереса, който получи от Близкия изток и Балканите. „Това е друга любов за мен и съм изумен. Толкова ме радва. Това увеличава моята любов и уважение към работата. Има много заявки за покани и интервюта. ”

Първи игрален филм: Murat Şeker/Eclipse

Неговите възгледи за живота: Той е нащрек срещу признанието, което носи известността, не иска да бъде пред очите на хората. „Популярната култура също има печалба. Това ви прави по-устойчиви по някои въпроси. Когато станете известни и творбите ви станат популярни, ще се намесят в личния ви живот. Каквото и да правите, не можете да го скриете. Хората искат да знаят повече за вас. Пътищата, които следват, са свързани с вас. Знам, че това са предимствата на нашия бизнес; приемете горчивото със сладкото. Интернет и социалните медии са много често срещани. Можем да избягаме от камерите, но не можете да избягате от мобилните телефони на хората на местата, на които отивате. Те могат тайно да ви заснемат и да ги споделят в социалните медии. Честно казано, по никакъв начин не искам да съм пред хората. Предпочитам да съм по-свободен. Когато не можете да постигнете това, винаги сте нащрек.”  

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 15:31 от Emiliya

# 226

Ще редувам поста с инфо за колежката Шафак Пакдемир
Ще играе заедно с  Мелиска , която много харесвам . Екзотична красавица . Heart Eyes Дано проекта се задържи и не го прецакат .  Има  с превод на руски първи епизод .

Излъчването на "Его" ще бъде подновено след пауза заради земетресението от неделя. Pastel Film, който събра Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук, се завръща с нова актриса в актьорския си състав. Шафак Пекдемир ще се присъедини към екипа на сериала, който разказва историята на Ерхан, който е изправен пред огромни дългове и неговия променящ се живот след предложението на шефката му Сибел. Шафак ще играе ролята на герой на име "Есин".

Сериалите се завръщат лека полека . Изисква се сила да играеш и концентрираш след тази тази  трагедия , която няма да се забрави.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 00:13 от femmi2

# 227

Няма да забравя и Амине - за нея също намерих интересни неща.

Очаквам с любопитство.

Скрит текст:

# 228

Феми, благодаря ти за информацията относно Шафак Пакдемир. Не знаех, че участва в нов проект. Харесвам я като актриса и ще стискам палци да не занулят проекта.
     А сега да продължа с нашата красавица - Амине Гюлше.

Семейство: Баща й е от Киркук, а майка й е от Измир. "Баща ми беше спортист в Галатасарай. Майка ми също спортуваше. Те се срещнаха по време на тренировки. Те живееха в един квартал. Те бяха потърпевши на времето. Баща ми е преместен в Швеция, след като се жени. Там сме родени аз и брат ми. Имах прекрасно детство. Получих всичко, което исках."
Тя има двойно гражданство, оставяйки брат си и баща си в Швеция през 2013 г. поради любопитството си към историята и се премества в Измир с майка си. Тя се омъжи за футболиста Месут Йозил на 6 юни 2019 г. Двойката има дъщеря на име Еда.

Детски години: Родителите й изпращат Амине всяка година на курс по турски в Швеция, за да не забрави езика си. „Детството ми беше много хубаво, израснах като принцеса. Живея като принцеса… „Детската ми мечта беше да бъда стюардеса. Обичах действията им, излитането със самолети."

Образование: Тя завършва Международната гимназия на региона Гьотеборг в Швеция. Избрана е за кралица на красотата, печели състезанието "Мис Турция 2014" и участва в Мис Свят. Владее турски, английски, шведски и испански на добро ниво.

Повратна точка от живота й: Състезанието за красота, което дойде по време на ваканцията й в Турция.  „Дойдох в Турция за почивка. Разхождах се по улиците и снимах. Един ден, докато седях вкъщи с майка ми, видях рекламите на „Мис Турция“ по телевизията. Разговаряхме помежду си. Казах: „Дали мога да кандидатствам“. Майка ми също погледна „кой те спира“. Изведнъж се озовах да попълвам формуляр. Не бих си представила, че всичко това ще се случи толкова бързо. Животът ми изведнъж се промени прекрасно. Много съм доволна от всичко.”

Първата стъпка към актьорството: Тя имаше широка база от фенове с първия си актьорски опит със сериала “Never Give Up”/„Никога не се предавай“, споделен с Толгахан Сайъшман.

Личностни черти: Позитивна, опитва се да направи хората около себе си щастливи, силна в наблюдението и чувствата, уверена в себе си.

Социални: Тя пътува до много страни по света и се запознава с различни култури с майка си, за която казва „Моята най-голяма любов“.

Нагласа: „Намирам се за красива. Имам такова самочувствие. Но нямам много секси отношение. Харесвам прилагателните за моята визуализация. Но нищо не свършва с визуализацията. Ако не изразя себе си, смятам, че всичко това няма значение. Надявам се в тази поредица (Never Give Up) да покажа моите различни аспекти. Хубаво е, но толкова са глупави някои предразсъдъци. Всъщност не е така. И аз не мисля, че всичко може да се прочете. Можете да видите и да се научите, като живеете.”

Щастие: Нейната майка. „Като кажа майка, течащите води спират в мен. Това е най-ценният ми актив в живота. Не знам какво щях да правя без нея. Дава ми сила, любов, мир и щастие. Винаги е била най-големият ми поддръжник. Без семейство би било много трудно да съществуваш като индивид.”

Определение за любов: Вярва в любовта от пръв поглед

Нейният възглед за живота: Вярва, че човек винаги печели, когато изглежда и се държи както в живота си. „Причината да ме изберат първа в конкурса за красота не е само красотата. Всеки знае, че това е много погрешно. Значението на външния вид е само 30 процента. 70 процента от вас сте знаещи, начетени, културни и т.н.” Интересува се от психология. „Винаги наблюдавам. Някой се смее много, но аз разбирам тъгата му по очите. Чувствата ми са силни. Много е хубаво да можеш да разбереш човека срещу себе си и да отстраниш проблемите му."

Перспектива за бизнес живот: Тя работи усилено, за да бъде по-добра и амбициозна в актьорството. Има много хора, които учат това училище и се опитват да стигнат някъде. Вие печелите конкурс за красота и играете водеща роля. ”Но наистина вярвам, че след като се появи телевизионният сериал, казах: „Добре, ще играя така или иначе.” Работихме с Çetin Sarıkartal и Hülya Gülşen. Обичах тази работа с помощта, която ми оказаха. Работя ден и нощ. Как да реагирам, как да бъда реалист?”

Кариерен план: Иска да участва в сериали. „Има смисъл, когато има истории за нашата история. Тъй като бях голям националист, бих се гордяла да участвам в такъв проект. Гледах „Mehmed: A Conqueror of Cihan“, „Vatanım Sensin“ и „Resurrection: Ertuğrul“ много. Разбира се, последователностите не описват нищо точно, но все пак предизвикват любопитство.

От кой филм е била повлияна? Тя би искала да играе в The Note Book.

Най-интересният предмет, който притежава? Малка сребърна кутия за бижута. Значението му е огромно. „Когато бях в гимназията, работех в старчески дом и ми го даде една леля там.“

Любим супергерой? Супермен.

С кого би искала да се срещне: Мустафа Кемал Ататюрк

Любим град: Измир

Цвети, много оскъдна е информацията за Амине, няма почти нищо ново. Единственото, което научих е, че баща й е бил изгонен от Турция (каква е причината никой не знае). Поддържа ли връзка Амине с баща си също не можем да разберем, но са били задружно и щастливо семейство до момента, когато Амине и майка й са се преместили в Турция. Прави ми впечатление, че Амине не споменава дори името на баща си, а брат й живее с него.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 18:29 от Emiliya

# 229
# 230

Перспектива на бизнес живота: „В бизнеса трябва да има висока концентрация. В драматичните сцени е необходима допълнителна концентрация, за да се предаде това на публиката. Очевидно „Той предава ли се на публиката, докато снима?“ Не мисля, просто чувствам в този момент. Не играя роля, която ще разочарова хората в драмата. Но аз играя всичко, което казват в киното, всяка роля!”

Кариерен план: Има истории, които е проектирал, той иска да им вдъхне живот.

Мечта за бъдещето: Повлиян от минали истории за успех, иска да изобрази главния герой в история за успех. „Обичам истории за успех. Много искам да играя в история, която написах. Сега правим скрипт с приятел. Например проучих живота на героя-пилот Vecihi Hürkuş, бих искал да направя филм.”

Притеснения: Времетраенето на сериалите. „Индустрията на телевизионните сериали се разви толкова много, че този въпрос трябва да бъде специално обсъден. Дългите серии осигуряват предимства на каналите. Но времетраенето на сериала се отразява негативно на зрителите. Хората започват да се отегчават. Ние, играчите, се изтощаваме много, както и екипът. Неизбежно ефективността ни намалява. Понякога за някои сцени, които играя, те казват: „Не можа да играеш, не стана“. Знам, че не съм играл добре след безсъние с часове, „Хайде, светлините на камерата светнаха. Няма такова нещо като „изтощен съм“. Има хора, които говорят много грубо около нас, но съжалиха, след като видяха създадената среда на сета. Това не е лесна задача.”

Критерият за чар на жените: Притежаването на мъжа и осигуряването на мир за него „Мъжете не обичат жени, които го правят за известно време.“

# 231
Днес приключиха снимките на първия сезон
на сериала El Turco на Джан Яман, който ще се излъчва по Disney Plus.

Днес приключват снимките на 6-серийния първи сезон на сериала "Ел Турко" с Джан Яман в главната роля. Улуч Байрактар ​​режисира сериал, в който красивия актьор играе ролята на еничаря Балабан Хасан.
 Сериалът, написан от Керем Дерен и Чисил Хазал Теним, е заснет в Будапеща. Към Джан Яман се присъединиха италианката Грета Феро, ирландецът Кийрън О'Райли, шведът Магнус Самуелсон, британецът Уил Кемп, хърватинът Славко Собин, британецът Дейвид Никъл, британецът Найджъл Пилкингтън, британецът Сай Бенет, португалката Мадалена Арагао в сериала, който ще бъде излъчване по Disney Plus.
 Сериалът е придружен от 2 турски актьора. Едно от тези имена е Угур Йълдиран… Друг известен актьор е Армаган Огуз…

# 232
Здравейте, момичета!

"Утрото е красиво. Единственият му недостатък е, че винаги пристига в неправилния момент."
Глен Кук

Но денят ще е прекрасен,  ако го започнем с усмивка и кафе!

Цитат
„Мога да остана, ако искаш да остана…“

Ще успеят ли Хайредин и Луна да се съберат отново?

#BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 с новия си епизод тази вечер от 20.00 часа! ⚔️
@BarbaroslarDizi

# 233
Добро утро, момичета!

Да започнем деня с чаша ароматно кафе!
Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно,
независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно!

# 234

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 8
Резюме

Кралят на Испания Карл V арестува имама на Гранада Муса Бей за фалшиво престъпление и го хвърля в затвора. Основната му цел е да изгони мюсюлманите от Гранада с много по-голяма игра. С това разузнаване султан Сюлейман възлага на Барбарос Хайредин да предотврати това и да спаси Муса бей от този капан. Междувременно Карл Велики изпраща Андреа Дориа в Гранада за успешното изпълнение на неговия план. Барбарос Хайредин и Андреа Дория ще се изправят един срещу друг в Гранада. Ираклион, който беше нападнат от папата в двореца на крал Карл V, се бори на живот и смърт, ще успее ли да оцелее? Хатидже Ханъм и Яхя се опитват да разберат кой е клеветникът, за да измъкнат Сейяре и Назифе от затвора. Междувременно Кеманкеш паша се опитва да докаже, че Сейяре е невинна.

Скрит текст:

# 235
Здравейте!

24 февруари-Световен ден на Розовата фланелка

# 236

Да подгреем за довечера:

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:28 от Emiliya

# 237
А от мен подготовка за усмивки

# 238

Отново динамичен и наситен със събития епизод. На "първо четене" мога да кажа, че ми хареса и тази серия, а изгледам ли я и с руски субтитри ще разказвам надълго и нашироко за всичко, което ме е впечатлило.
     Страхотен Толга в образа на Хайредин!

# 239
Ето и фрага към 9 епизод

Общи условия

Активация на акаунт