Отговори
# 240
Ама много хубав тоз Хайредин, като мускетар.

# 241
Добро утро, момичета!

„Животът е като каране на колело.
За да запазите равновесие, трябва да продължите да се движите.“ – Алберт Айнщайн

„Тези, които не вярват в магията, никога няма да я намерят.“ – Роалд Дал

# 242
Здравейте, момичета!

"Може би не всеки ден е добър, но винаги има нещо добро всеки ден."

Събота е – усмихнете се и се насладете на кафето!

# 243
Ако има нетърпеливи за епизода с автоматични субтитри.

# 244
Ако има нетърпеливи за епизода с автоматични субтитри.

Джаки, благодаря ти, ще се възползвам още тази вечер. Нетърпението ми е голямо, да не повярва човек как се увлякох по този исторически сериал.
     Хайредин и Луна - родени един за друг. Дали сценаристите ще дадат шанс на тази екранна двойка?
     Искам ги щастливо женени накрая!

# 245
Рейтинга от вчера

Скрит текст:

# 246

Всички сериали, които аз харесвам, гледам или съм гледала са с нисък рейтинг. Не мога да разбера - аз ли съм сбъркана, или уважаемият турски зрител?! Но представите ни за стойностни сериали, ценностна система и възпитателен ефект тотално се разминават. Ама нейсе... въпрос на гледна точка, обща култура и морални ценности.
    Рейтингите ме интересуват само дотолкова, че да не занулят "Барбарос Хайредин" в нищото, както се случи с "Дума на честта". Не искам отново да изпитам огромното разочарование от нагласената им оценъчна система и да се заричам, че повече няма да погледна турско дизи.

# 247

Рейтингите ме интересуват само дотолкова, че да не занулят "Барбарос Хайредин" в нищото, както се случи с "Дума на честта". Не искам отново да изпитам огромното разочарование от нагласената им оценъчна система и да се заричам, че повече няма да погледна турско дизи.
Емка, споко, няма да го спрат.
Сериалът "Barbaros Haireddin" се повиши общо с 0,11%, загуби 0,11% в AB, но се повиши с 0,24% в AB. Цифрите са ниски, но като се има предвид, че самият президент на страната гледа проекта на държавния канал, създателите му няма от какво да се притесняват.

Бих казала и зрителите...

# 248
Здравейте!

Не всички бури идват да разрушат живота ти. Някои разчистват пътя ти.

# 249

Здравейте!
това с рейтингите не го разбирам въобще,
дори се чудя дали ние и турците гледаме едно и също,
 всичко което за тях не е  добро, жъне успех в чужбина
Blush

Heart Eyes

Cocktail

# 250

Здравейте!
това с рейтингите не го разбирам въобще,
дори се чудя дали ние и турците гледаме едно и също,
 всичко което за тях не е  добро, жъне успех в чужбина
Blush

Heart Eyes

Cocktail

Софи, наистина  изглежда, че все едно различни сериали гледаме. Така е, защото те обичат да гледат драми в които е пълно с насилие над жените и децата, а ние точно обратното и затова се получава това разминаване.

# 251

Турските зрители да гледат, каквото си щат! Ние ще се наслаждаваме на това, което ни доставя удоволствие. А за момента няма по-приятна гледка от невероятните Хайредин и Миа де Луна.
     Много ми е любопитно как ще се развият тези два образа по-нататък. Разговорът между двамата също е доста експресивен, но за момента ще се задоволим само с гифки - диалога ще включа, когато излязат субтитрите.
     Луна е много настъпателна, доста освободена и не крие чувствата си. Поставя натясно Хайредин, "притиска" го сериозно, но да видим дали смелият и необуздан пират ще поддаде и надявам се да се предаде. На такава жена не може да се устои...
     Страхотни Толга и Мелиса - то химия, то физика, то магнетизъм и харизма. Вълнуваща екранна двойка! Бих искала да ги видя и в една романтична продукция.

# 252
За любителите на Виола

За да разберете истинският характер на някого, трябва да откриете истинските му цветове.
И тогава, тази необичайна двойка вижда червено.
С нейните специални сетива и неговата убедителна личност, борбата с престъпността никога не е изглеждала по-добре.
ВИОЛА, премиера от 8 март по AXN

# 253
ВИОЛА, премиера от 8 март по AXN[/i]

Джаки, това тук, за нашия AXN ли става въпрос или за AXN на някоя друга страна.

# 254
ВИОЛА, премиера от 8 март по AXN[/i]

Джаки, това тук, за нашия AXN ли става въпрос или за AXN на някоя друга страна.

За нашия, Цеце

Общи условия

Активация на акаунт