Отговори
# 390
За Лека нощ да пусна, целувки със свидетели. С шамар и без шамар.

# 391
Добро утро, момичета!

През този ден ви очакват прекрасни емоции,
смях от сърце и много приказни моменти!

# 392
Здравейте, момичета!

"Силата да намираме смисъл и красота в най-скромните неща прави денят ни хубав и спокоен."

Слънчев ден, здраве, щастие, любов ... но най вече позитивно мислене. Такъв да бъде денят Ви ...
Спорен, спокоен, цветен и прекрасен!

# 393
Здравейте!

Слънчев и спокоен ден!

# 394
Софи, къде изчезна бе момиче?....липсват ни остроумните ти постове
Надявам се, че при теб всичко е наред вече.

Момичета, довечера започва сериала на Къванч и Серенай и мисля да го гледам.
Има ли други желаещи или ще чакате превода?...

# 395

Flowers Rose ДЖАКИ* добре съм, чета ви, но не ми идва отвътре
муза за писане, любимците си ги харесвам
но не мога да свикна с новата визия
на Толгахан, знам че е роля но образа му не ме грабва и
за да не развалям хубавите емоции - не коментирам,
може бе след преживяното ми трябва нещо по-така..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
Софи, радвам се, че си добре.
Хайрединчо и аз не го гледам, но Емката с нейните постове достатъчно ни информира, та съм в час
Ако загледаш "Семейство" с Кавънч, може него да си коментираме, аз направо се влюбих в новата му визия, макар да не е сред любимците ми (ама май ще влезе и той в графата "любимци").
Та както и да е, когато ти дойде музата ще се радваме и на твоите постове.

# 397
Ново от сторито на Мелиса: Обича екшъна това момиче, адреналина при нея е на макс.

Софи, радвам се, че си добре и се надявам по-често да пишеш. Остави образа на Хайредин, пускай нещо по-горещо.
     Аз все още се надявам, че ще поразсъблекат малко Барбаросата и може да ми се усмихне късмета. Във фрагмента има моменти, в които нашето момче е захвърлило коженото яке. По риза е, още малко и ще свали и нея ако иска да продължа да го гледам. Joy Joy

Цитат
"Дойде времето! Вождът на моретата, Барбарос Хайредин...”
#BarbarosHayreddin Султанският едикт е по TRT 1 с новия си епизод всеки петък от 20.00! ⚔️ @trt1

# 398
Момичета, изгледах 1 серия на "Семейство".
Много добре започна и още в първа серия имаме целувка

# 399
Момичета, изгледах 1 серия на "Семейство".
Много добре започна и още в първа серия имаме целувка

Джаки, аз също гледах епизода от "Семейство". Силно впечатлена съм. Историята ми допада, а Киво и Серенай  са невероятни. Играят толкова леко, непринудено, така добре си партнират, толкова си химичат, че с удоволствие ще гледам целия сериал.
    Ново от Мелиса:
Цитат
melisadongel
днес
🫶🏻

Скрит текст:

# 400
Вижте я нашата Мелиса колко е смела с това бъги  

# 401
След този дълъг и изтощителен преход, да ви пожелая Лека нощ!

# 402
# 403

Скрит текст:

Sleeping Notes
Мили съфорумки,
 Бъдете нежни, красиви, обичани и обичащи,
 Бъдете вдъхновителки, бъдете себе си,
Бъдете истински Жени*!!

Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 404
Честит 8 март, мили дами!

Жената е най-красивото същество на света!
Желая ви всеки ден да го показвате
и пред всички да го доказвате!

Скрит текст:
Първият Ден на жената е отбелязан на 23 февруари 1909 г. в САЩ по инициатива на Американската социалистическа партия.
 Идеята за създаване на международен ден на жената се появява след бурната индустриализация и икономическа експанзия в началото на 20 век, която поражда протести за подобряване условията на труд.
 На 27 август 1910 г. в Копенхаген се провежда първата международна конференция на жените, организирана от социалистическия интернационал. По предложение на германската социалистка Клара Цеткин се приема: Всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност, с цел да се мобилизират широките женски трудови маси за борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота. На следващата година, Международният ден на жената е отбелязан от повече от един милион хора в Австрия, Дания, Германия и Швейцария, а през 1913 г. във Франция и Русия.
 През 1975 г., по време на Международната година на жената, Организацията на обединените нации започва да празнува 8 март като ООН Ден на жената. Две години по-късно, през декември 1977 г., Общото събрание на ООН приема специална резолюция, с която провъзгласява 8 март за Международен ден на жената, който да се отбелязва всека година от държавите-членки, в съответствие с техните исторически и национални традиции.[4]
 В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г., а през 1915 г. е първото публично честване.
 Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г. Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено широки размери и става любим празник на жените от всички възрасти, като Ден на жената и на майката.

Общи условия

Активация на акаунт