Отговори
# 465

Birsen Altuntash съобщава, че Gözde Mutluer се завръща на екраните в новата поредица на дигиталната платформа TRT Dijital „Булчински салон Champs Elysees / Şanzelize Düğün Salonu“, базирана на едноименната книга на Tarık Tufan. Той също така стана сценарист на проекта, режисьоркойто е Осман Наил Доган. В сериала, продуциран от Harmony Film, Gözde Mutluer играе ролята на герой на име "Nurhan". Партньор на Гьозде ще стане Мусаб Екиджи, който ще влезе в ролята на "Рюстем". С участието на Езги Ейюбоглу, Халил Бабур, Ердем Шеноджак и Седат Калкаван.

# 466

Цеце, благодаря ти за инфото. Отдавна не бях попадала на информация, свързана с Gözde.
     Gözde направи много цветен образ в "Сега и завинаги" като доведената сестра на Ийт Козан.
     А преди това си е партнирала с Толгахан в "Сезонът на лалетата".

# 467
Семейната тайна на Луна
(има суб.)

Луна ще стане ли враг на османците?
(има суб.)

# 468
Скрит текст:
Семейната тайна на Луна
(има суб.)

Луна ще стане ли враг на османците?
(има суб.)

Охх, тази Луна - ще ме "довърши" с нейните машинации, а озвучка още няма и аз съм пред нервен срив... Joy
Не мога да я разгадая и това е...

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:28 от Emiliya

# 469
Най- интересната ми любовна линия в Хайредин

Сватба на Кеманкеш и Сейяре!

# 470
Най- интересната ми любовна линия в Хайредин

Сватба на Кеманкеш и Сейяре!

Başak Daşman, Seyyare от „Барбарос Хайредин”, вижте за кого е омъжена! Това име също е известно.

10.03.2023, 20:31
За Башак Дашман, която се появи на екраните със сериала на „Барбарос Хайредин Султан Фермани”, излъчван по екраните на TRT1 в петък вечер, в момента се говори за старите й любови. Оказа се, че Дашман, която играе образа на Сейяре в сериала, се е омъжила и развела с актьор, който известно време играе роля в същия сериал.
Башак Дашман винаги е била в дневния ред на таблоидите с любовите, които имаше известно време. Оказа се, че Дашман е омъжена за Синан Албайрак
Sinan Albayrak и  Başak Daşman имаха кратка любовна афера, докато играеха в телевизионния сериал Şaşıfelek Çıkmazı. Двамата, които след раздялата не си звъняха и не се търсеха, се срещнаха случайно в магазин за франзели пет години по-късно и решиха да продължат любовта си оттам, откъдето спряха онзи ден.
Двойката, се ожени за първи път след решението за съюз, малко след като Албайрак се върна от Израел.
Башак Дашман е обобщил връзката им като "Винаги сме имали много интересна връзка. Карахме се през цялото време и след това се помирявахме". Те обаче се присъединиха към кервана на разведените двойки малко след като направиха изявления за щастие.
НАРИЧАХА ГО „ЛЮБИТЕЛ НА ГАЗА“
Двойката Дашман и Албайрак бяха наречени „Любовниците от Газа“, защото Синан Албайрак тръгна на кораба Mavi Marmara веднага след сватбата.
След последната раздяла Синан Албайрак, който реши да продаде всичко и да се установи в Газа, получи телефонно обаждане от Дашман няколко дни преди пътуването. По това време Албайрак беше в Анталия, за да тръгне на път, а Дашман също случайно беше в Анталия на почивка. Двойката, която прекара три дни заедно след този телефонен разговор, се озова пред брачната кантора в Анталия. Дашман описва този ден по следния начин: „Когато Синан каза „Да опитаме“, аз отговорих „Не ставай смешен“ и след 20 минути се озовахме на сватбената маса.“
Източник: mynet.com

# 471
Чакайте и аз да продължа с клюка за нашата любима партньорка на Толгахан....Ханде

Бирсен съобщава нови подробности около снимките на сериала "Двама непознати / İki Yabancı" с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз.

Сериалът, режисиран от Неслихан Йешилюрт и написан от Етем Озишик, ще излезе на снимачната площадка в края на април. Проектът обаче ще излезе едва през новия сезон, тоест през септември. Според новия план ще бъдат направени 3 резервни епизода, които ще бъдат показани на публиката през есенния сезон, след което екипът ще започне работа в режим на онлайн шоу. Историята на сериала, който включва още Джем Давран, Гюлчин Хатихан, Бегум Аккая и Феридун Дузагач, принадлежи на Онур Шенер и Локман Марал.

Да ви кажа, моята теза за това отлагане е, че са направени някои пробни снимки на Ханде като прокурорка и са се хванали за главата с това чудо на природата. Ханде и прокурор....даже и в едно изречение не мога да си го представя, камо ли в сцена. Това ще бъде най-дървената прокурорка....ха-ха.
Тая добре си е намерила златния петел....да вземе да се омъжва и да ни освободи от присъствието си в сериалите.

# 472
Чакайте и аз да продължа с клюка за нашата любима партньорка на Толгахан....Ханде

Бирсен съобщава нови подробности около снимките на сериала "Двама непознати / İki Yabancı" с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз.

Скрит текст:
Сериалът, режисиран от Неслихан Йешилюрт и написан от Етем Озишик, ще излезе на снимачната площадка в края на април. Проектът обаче ще излезе едва през новия сезон, тоест през септември. Според новия план ще бъдат направени 3 резервни епизода, които ще бъдат показани на публиката през есенния сезон, след което екипът ще започне работа в режим на онлайн шоу. Историята на сериала, който включва още Джем Давран, Гюлчин Хатихан, Бегум Аккая и Феридун Дузагач, принадлежи на Онур Шенер и Локман Марал.[/i]

Да ви кажа, моята теза за това отлагане е, че са направени някои пробни снимки на Ханде като прокурорка и са се хванали за главата с това чудо на природата. Ханде и прокурор....даже и в едно изречение не мога да си го представя, камо ли в сцена. Това ще бъде най-дървената прокурорка....ха-ха.
Тая добре си е намерила златния петел....да вземе да се омъжва и да ни освободи от присъствието си в сериалите.

Джаки, изобщо не съм изненадана. Този сериал едва ли ще види "бял свят". Каква прокурорка може да играе Ханде, като тя и за борче не става.
     Но не мога да не я аплодирам за умението й да "забърсва" богати мъже. А с последния направо е ударила джакпота.
    Развесели ме този пост от соц. мрежи:
Цитат
Пролетта настъпва 😉

Хандеми в медиите😁

March 2020 murat dalkılıç/Мурат Далкалъч
March 2021 kerem bürsin/Керем Бурсин
March 2022 kaan yildirim/Каан Йълдъръм
March 2023 hakan sabanci/Хакан Сабанджъ

# 473
Няма какво да я мислим Ханде, тя си плете кошницата, ама ди си преминем в нашия дневен ред.

Емка, излезе озвучката на Хайредин

https://turkru.tv/barbarossy-mech-sredizemnomorya-42-seriya.html … btitry_turkishtuz

# 474
     Джакиии, благодаря ти! Моменталистически Joy грабвам линка и "потъвам" заедно с пирата. Тази нощ трябва да намеря отговор на въпросите, които не ми дават мира.
     Утре ще докладвам видяното. Стискайте ми палци да не строша лаптопа ако много се ядосам на новите сценаристи.

# 475
Добро утро, момичета!

С пожелание за слънчев ден.
Усмихни се, за повече настроение!

# 476
Здравейте, момичета!

"Щастието е, когато имаш нова сутрин и нов ден. Всичко е просто.
И не го усложнявайте с проблеми.''

Желая ви приятен и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 477
Здравейте!

„Първо кафето. После плановете.“
Леана Рене Хийбър

# 478
„Първо кафето. После плановете.“
Леана Рене Хийбър

С кафето приключих, ред е на плановете, а 1-ва и единствена точка за мен е Хайредин.
     Изгледах 10-ти епизод с озвучка и объркването ми е тотално. Признавам си, историята на Турската империя е пълна мъгла за мен. За да "вляза в час" трябва да чета доста, а това не бих си причинила, дори и заради Толга. Вече направих една "жертва" - загледах историческо дизи, единствено заради участието на маминия красавец в тази продукция, но да се заровя в учебниците, тцц, няма да стане.
      А сериала ще продължа да гледам със същото нетърпение и желание. И ще продължа да коментирам и разсъждавам на глас, без значение дали някой се интересува от моите писания.
     Изненадаха ме коментарите на турците:
Цитат
Епизодът беше невероятен, беше най-добрият от 10 епизода. Сериалът се поднови, официално беше много красив. Едновременността на сцените беше добра. Сцената на зикр беше легендарна. Браво на учителя Угур и неговия екип, учителя Дурсун Али много пасва на сериала.
    "Сцената на Зикр беше легендарна." - тази сцена доста ме "изпоти", та трябваше да се поровя из нета, за да разбера значението на танца и думите на Яхя Ефенди. Предусетих, че срещата на Хайредин с Яхя от Бешикташ ще бъде съдбоносна за пирата.

Какво е Зикр? Какво означава да правиш Зикр?

"Зикр - това е постоянно да помниш Бога - във всяка ситуация, във всичко. Зикр - това е да помниш, че Бог е винаги до теб. Когато се говори за Зикр, не се има предвид някакви външни практики или ритуали, макар и такива да има в суфизма и някои течения на исляма. Зикр е всеотдаденост в помненето, че всичко, което правиш е пред Очите на Бога.
Зикр (на арабски: ذِكرْ, [ðɪkr]), буквално означава „спомен, напомняне“ или „споменаване, изказване“. В Зикр се повтарят фрази или молитви. Човек, който чете Зикр, се нарича шакир буквално означаващ „прославяне“.

Скрит текст:

# 479

Еми, ти заради Толга я виж каква интересна информация си ни донесла за Зикр.
И други компромиси ще направиш...

Общи условия

Активация на акаунт