Отговори
# 450
Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
@BarbaroslarDizi
Очакваме вашите коментари и мнения с таг #TılsımlıGömlek !
#BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 с новия си епизод тази вечер от 20.00 часа!
@trt1
     И отново моите любимци от сериала! Очаквам с нетърпение епизода тази вечер - Хайредин отново ще спасява Луна. Как ли ще му благодари тя?!

# 451
Ох, горкия Хайрединчо, все му се налага да спасява Луна....ей не си седна и тя на гъза, само му създава работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Ново от сторито на Мелиса:

# 453
Ново от сторито на Мелиса:

Ех, тая Мелиса каква е красавица! Е, ако трябва и всеки ден ще я спасява Хайрединчо....не е за изпускане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
Емка , разкажи оцеля ли Кристофър?
Искаме целувкаааа.
Ердоган да си затвори очите и да не гледа:joy:

# 455
Емка, няма ли фраг?

# 456
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 11. Bölüm Fragmanı

Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

Ще ми донесеш главата му, Хайредин!
#BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 в петък от 20.00 с новия си епизод! ⚔️
@trt1

Емка , разкажи оцеля ли Кристофър?
Искаме целувкаааа.
Ердоган да си затвори очите и да не гледа Joy
     Феми, дишай спокойно, Кристофър е жив. А целувка - йок, в тази историческа сага нЕма да е.

# 457
Илайда Алишан и Джемал Джан Джансевен станаха новите лица на рекламната кампания на
марката "Erke Türkiye".
Нашето момиче от "Шампион" върви напред с устрем. Тя е и в главната роля в "Жар птица".

# 458
Добро утро, момичета!

Нека утрото ви бъде свежо,
обяда прекрасен,
а вечерта спокойна.

Рейтинга на снощната серия се е покачил и в трите категории.

Малко обяснения, как се определя рейтинга в различните категории

Категорията „Тотал“ се състои от всички хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Всички телевизионни аудитории са отчетени в тази категория: AB, C1, C2, D, E...
В тази категория аудиториите C1, C2 и D имат най-голяма тежест, тъй като те представляват по-голямата част от телевизионната аудитория като цяло. Публиките, които попадат в групата C2 и D, са сравнително необразовани и бедни.

Категорията „AB“ се състои от относително по-образовани хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Помислете за заможни работодатели, бели якички и т.н.

Категория "ABC1", най-важната, се състои от хора на и над 20-годишна възраст и се състои от добре образованата целева аудитория от AB плюс по-умерена група от лица като пенсионирани служители, служители със сини якички, домакини, собственици на магазини, и т.н.

# 459
Здравейте, момичета!

„Радостта е най-правилното лекарство, което трябва да се приема по няколко пъти на ден.”

Освободете деня си за приятни изживявания и позитивни емоции!
Усмихнат ден!

Джаки, благодаря ти, че си качила рейтинга на 10 епизод.
     Добре е, че си обяснила как се определя рейтинга в различните категории, защото аз съм в пълно неведение.
     Вече започвам да се питам: Аджеба, един и същи сериал ли гледам заедно с турските зрители. На диаметрално противоположни мнения сме. Докато се възхищавах на първите 9 епизода, турците дремеха, не особено доволни. А днес, когато мислех, че рейтинга ще бъде под 0, те ръкопляскат и коментират възторжено.
     Чакам с нетърпение превода, за да разбера аз ли съм в грешка, или уважаемият турски зрител е с изкривени виждания и представи.
     П.П. Много съм нещастна. В 9 епизода Миа де Луна се кълнеше във вечна любов към Хайредин, следваше го навсякъде, притеснена за неговия живот и изведнъж ... за 10 минути в 10-ти епизод се обърна срещу него, предаде го. Боже, Боже... Докъде я докарах?!

# 460
Здравейте!

„Зад всяка преуспяла жена стои огромно количество кафе.“
Стефани Пиро

# 461
     Вече започвам да се питам: Аджеба, един и същи сериал ли гледам заедно с турските зрители. На диаметрално противоположни мнения сме. Докато се възхищавах на първите 9 епизода, турците дремеха, не особено доволни. А днес, когато мислех, че рейтинга ще бъде под 0, те ръкопляскат и коментират възторжено.
     Чакам с нетърпение превода, за да разбера аз ли съм в грешка, или уважаемият турски зрител е с изкривени виждания и представи.
     П.П. Много съм нещастна. В 9 епизода Миа де Луна се кълнеше във вечна любов към Хайредин, следваше го навсякъде, притеснена за неговия живот и изведнъж ... за 10 минути в 10-ти епизод се обърна срещу него, предаде го. Боже, Боже... Докъде я докарах?!

Емкааа, видя ли че рейтинга с новите сценаристи се покачи, а ти ревеш за стария. Ще видиш, че след превода ще си на друго мнение.

# 462

Емкааа, видя ли че рейтинга с новите сценаристи се покачи, а ти ревеш за стария. Ще видиш, че след превода ще си на друго мнение.
    Джаки, не зная как ще си променя мнението, гледайки епизода с озвучка, но е факт, че не ми хареса това, което видях. Новите сценаристи според мен прекалено много наклониха везните на тема религия, разгадаване на символи и знаци и безкрайни диалози, прославящи Корана и Аллах, а това определено не ми се нрави.
     Досега ми беше приятно да гледам епизодите, заради едва доловимото съвременно звучене и умелото фиксиране върху исторически факти, пречупени през призмата на ежедневните дейности. Допадна ми и внушението на сценариста, че жената е свободна да избира начина си на живот и поведение в обществото.
     Епизодите бяха много по-земни, защото разкриваха и душевните терзания на героите, а и хуморът разведряваше обстановката. Динамиката в действието също създаваше приятно усещане.
     10-ти епизод беше въведение в един различен и нов сериал, който не одобрих (засега). Бавно, протяжно редуващи се диалози, които прерастваха в безконечни и многословни монолози.
     Не, не е за мен това!

П.П. и "маммата" ми се сърди - не пожела да качи нито една гифка, (Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно) та ще опитам отново в следващия си пост.

# 463
Емка, нали се сещаш, че теб никой не пита, какво харесваш. Явно турчолята точно това харесват и затова накланят везните на там. Като те ядосват, тегли им една и.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 464
Емка, нали се сещаш, че теб никой не пита, какво харесваш. Явно турчолята точно това харесват и затова накланят везните на там. Като те ядосват, тегли им една и.... Stuck Out Tongue Winking Eye
    Джаки, това и направих, но... чакам озвучката, защото няма да пропусна някои детайли от развитието на действието. Най-вече защо Луна предаде Хайредин и дали това не е обмислен ход и поредният й опит да го спаси от дебнещите го опасности. Продължавам да вярвам в безкористната й любов.
    Ново от сторито на Толга: Да им имам гледката от прозореца - мостът над Босфора.

Скрит текст:

И Алмеда е на същата вълна, но тя е по-обстоятелствена, хванала е и интериора на къщата, а не е забравила и да ни загатне, че красавецът съпруг си е у дома. Жалко, че е отклонила камерата от най-интересното място. Joy Голяма е хиена... не щя да ни покаже поне гръбчето на маминия. Joy

Ново и от сторито на Мелиса - този път се е фотнала с момиченцето, което играе малката Миа де Луна.

Общи условия

Активация на акаунт