Отговори
# 435

Излезе 2-рия трейлър на епизод 10, но още не са го качили в YouTube, та сега слагам само гифки, а в следващия си пост ще пусна резюмето и снимки.

Цитат
„Някой като теб трябва да е капитанът на морето!“ 🌊

#BarbarosHayreddin Султанският ферман, 10-ти епизод 2-ри трейлър е в ефир! 🎬
@BarbaroslarDizi
 е по TRT 1 с новия си епизод в петък от 20.00 часа! 📺

🆕✒📰🇮🇹Република.

Джан Яман: „Невежеството е зло, децата имат нужда от мечти“

Актьорът стартира дарителска кампания за тийнейджъри в беда и за пострадалите от земетресението в Турция.

Турне за набиране на средства и подпомагане на тийнейджъри в трудни житейски ситуации.

Скрит текст:
"Бях щастливо дете, учих, харесвах това, което правя. След пандемията виждам, че много деца имат проблеми, крият се в социалните мрежи, предпочитат виртуалния свят пред реалността. Може би остарявам малко, ”, казва усмихнат 33-летният Джан Яман, - но аз исках да съм сред младите за малко.
Риза от копринен сатен Wisteria, спортен панталон, коса на кок, разказва актьорът за благотворителната инициатива Break the Wall, създадена от неговата асоциация Can Yaman for Children. Днес той ще посети централата на педиатричната невропсихиатрия на поликлиниката Умберто I в Рим, център за върхови постижения, основан от проф. Джовани Болеа, когото той ще подкрепя. И ще бъде до около юни в цяла Италия от север на юг.

Роден в Истанбул, учил в италианска гимназия, говори пет езика. Идолът на тълпата Яман - 10 милиона абонати в Instagram - е много сериозен и претегля думите.

-Какъв бяхте като тийнейджър?
„Успехът ми е свързан с обучението, което направих като тийнейджър. Баба ми беше учителка, майка ми изучаваше турска литература. Тя наследи страстта си към книгите, баба ми просперираше: тя се премести в Бодрум и си направи библиотека.
Беше оперна певица, записваше записи, беше артист Съпругът й не искаше това

- От какво се страхувахте като дете?
Нямах страхове: мечтаех за бъдещето, чудех се какъв човек ще бъда? беше целеустремен, амбициозен. И имах късмет "Приятелите ми бяха зрели, имахме обща страст към четенето. Да, бях маниак. Спортувах, умственото и физическото развитие вървяха ръка за ръка. След това завърших право."

-Турнето се нарича "Break the Wall": първата стена, която бихте искали да съборите?
„Стена от безразличие. Заради пандемията твърде дълго се фокусирахме само върху физическите щети, пренебрегвайки психологическите. Хората не обръщат внимание на проблеми, които не са видими. Живеем с проблемни хора, а пандемията има повишен дискомфорт. Станахме затворени, тийнейджъри, те
не ходеха на училище, не можеха да общуват."
„В рамките на тази обиколка част от средствата ще отидат и в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция.
Земетресението беше катастрофа. Но ако сградите бяха построени по правилата, от компетентни хора, нямаше да има толкова много смъртни случаи: не бяха устойчиви на земетресения. Невежеството също е враг. Затова тийнейджърите трябва да имат еднаква възможност да учат и да мечтаят. Да бъдем истински граждани на света, не само чрез социалните медии."

-Ставайки актьор, намерихте ли своя път?
"Да, но ако започна да играя, без да съм завършил обучението си, което ми даде увереност, ще се почувствам празен. Да играеш на италиански или английски, точно като последния епизод, който снимах в Будапеща за Дисни, преодолявайки трудностите, обожавам го.”

- Когато излезеш навън и спреш движението, кое е най-лудото нещо, което ти се е случило?
"Не обичам да говоря за това, чувствам се като маниак на величието. Обичам да бъда хладнокръвен в тези ситуации."
Смилах популярността, когато я смилаш, ставаш по-зрял. Дори лудите епизоди обогатяват характера ви, знаете как да си взаимодействате. В крайна сметка се научаваш да си благодарен: животът ми даде толкова много възможности."

-И как се промени?
"Промених се много. Животът ми се състои от етапи, в зависимост от обстоятелствата ставам различен човек. Моят растеж никога не спира. Не бих могъл да бъда това, което съм, ако не живеех така, ако нямах добра основа. Това, че бях тийнейджър, ме направи силен.”

- На какъв етап е проектът Сандокан?
„Това е важен международен проект, мисля, че ще отнеме време. Но наистина се надявам, че може да се осъществи.
[/i]
      Джаки, благодаря ти!

# 436
💥 Смяна на сценариста на "Барбарос Хайредин - Султански указ"

В сериала "Барбарос Хайредин - Султански указ / Barbaros Hayreddin - Sultanın Fermanı", който продължава да е по екраните на TRT 1 и петък вечер, бе сменен сценаристът. Новите сценаристи на сериала са Угур Узунок, Хамза Акилдъз,Абдулхамид Ишик и Есма Кох. Угур Узунок и Хамза Акилдиз вече са написали сценарии за телевизионния сериал "Право на трона: Абдулхамид", който се излъчваше по TRT 1 в продължение на 5 сезона.

# 437
Дано е за добро смяната на сценариста, въпреки че нямам идея какво по-добро ще ни покажат в исторически сериал.  
     Прави ми впечатление, че във всеки следващ епизод се появяват нови персонажи, цитират се имена на актьори, които непрекъснато прииждат. Докъде ще го докараме - нямам идея.

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 10
Резюме  

Барбарос Хайретин Рейс спаси мюсюлманите от Гранада. Луна е отвлечена на връщане към родния си град. Докато Барбарос Хайредин преследва похитителите на Луна, той вижда мистериозен мъж в града и започва да го следва. Барбарос Хайредин намира мистериозния мъж в дервишка ложа. От друга страна, Seyyare трябва да се отърве от неприятностите на съдебните спорове. Тя смята, че поради интереса на Кеманкеш паша към нея, тя може да извърви път с него.
Луна е отвлечена и отведена в частен замък. Но я очаква голяма тайна. Научавайки, че баща й е мъртъв, Луна е поканена в тайна финансова система, за която баща й е отговарял преди да умре. Да приемеш това би означавало да се изправиш срещу Барбарос. Кой ще бъде избран?
Мистериозното лице, последвано от Барбарос Хайредин, е Яхя Ефенди. Яхя Ефенди разказва за тайните, които Барбарос е поставил на своето знаме. Как тези тайни ще повлияят на живота на Барбарос Хайредин?
От друга страна, връзката между Сейяре и Кеманкеш напредва. Сейяре решава да се омъжи за Кеманкеш паша. Барбароса отплава, за да намери Луна. Той спасява Луна, но корабът, който атакува, е френски кораб, с който османците са се съюзили.
Барбарос Хайретин паша е в капан.
Ще успее ли да избяга от този капан?

Новите снимки от епизод 10

# 438
Емка, щом го сменят, явно нещо не са доволни....знаели човек
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Джан е пуснал в стори как върви Виолата в Нетфликс

Джан опровергава всички, които говореха, че не се интересувал от Виолата.

Джан Яман и персоналът на поликлиника Умберто I в Рим за първия етап от турнето Break the Wall.

# 439
Джан е пуснал в стори как върви Виолата в Нетфликс

Джан опровергава всички, които говореха, че не се интересувал от Виолата.
    Джаки, омръзна ми от фанатизирани фенки, които се чудят как да омаскарят Франческа, но изглежда вече никой не им обръща внимание.
     С потвърждаване на участието си в сезон 2 на Виолата, Джано добре им натри носовете. Щяха ли продуцентите да рискуват с нов сезон, ако има някакво  неразбирателство между главните герои на сериала?! Или пък ще заменят Франческа с друга актриса, защото милата е отследвала Джано, а и той нея?! Joy
    Толкова много съм се затъжила за Толга, че започнах да ровя из архивите и да си припомням старата му визия. Харесвам Хайредин, но маминият красавец е много по-харизматичен и вълнуващ като герой в романтични сериали. Историческите не са ми "по сърце".
    Попаднах на видео от 2016 г. - премиера на филма "Византийски игри". Как се радва екипът на успешната премиера - изкефих се.

Ново от сторито на Мелиса:

# 440
От сторито на Мелиса:
1 ден до новата серия!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Автомобила, разбира се за обиколката е от Mercedes Benz Italya
Брандиран с надписи:
Джан Яман Мания  и фондация Джан Яман за децата

# 441

Tolgahan Sayisman предприе действия за земетръсната зона… Училищата ще отворят

https://www.aksam.com.tr/magazin/tolgahan-sayisman-deprem-bolges … cak/haber-1348715
    Толга продължава да изпраща помощи за пострадалите от земетресението райони. Дните му минават на снимачната площадка и във Фондацията.
     От сторито на Толга:

1 500 хигиенни опаковки и играчки отпътуваха за Хатай.
Благодаря на всички.

Благодаря ви много за подкрепата скъпи приятелю, Сюлейман Далкълънч.

# 442
Добро утро, момичета!

Златното правило на живота:
не се безпокой от това, което не е по силите ти да промениш,
приеми ситуацията такава каквато е.
В края на краищата ние не се опитваме да променим времето,
а просто се обличаме според него.

# 443

Revolving Hearts

Мислете днес за каквото искате, само да е хубаво
 и имайте един красив, щастлив и усмихнат ден!

# 444
Здравейте, момичета!

„Най-ценното в живота не е това, което имаме, а тези, които имаме.”

Много слънчево настроение и спокойствие ви пожелавам!

Ново от сторито на Толга: Маминият ни посреща с чай и ни подсеща, че днес е денят на Хайредин.

Ново от Суде:

# 445

Tolgahan Sayisman предприе действия за земетръсната зона… Училищата ще отворят

https://www.aksam.com.tr/magazin/tolgahan-sayisman-deprem-bolges … cak/haber-1348715
    Толга продължава да изпраща помощи за пострадалите от земетресението райони. Дните му минават на снимачната площадка и във Фондацията.

За пореден път ще изразя възхищението си от актьорската гилдия на Турция.
Голяма част, въпреки ангажиментите около снимките, не спират да мислят и за пострадалите от земетресението.
Едно голямо браво за Толгахан и фондацията му!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не мога да подмина и публикацията на Бирсен в ИГ

1birsenaltuntas: Can Yaman започна обиколка на Италия за асоциацията, която основа.

Джан Яман се завърна в Рим след приключване на снимките на телевизионния сериал "El Turco".
Известният актьор замина на турне в Италия за кампанията за подпомагане на сдружението "Джан Яман за децата".

Джан Яман ще дари част от помощите, които ще бъдат събрани в рамките на обиколката, която ще продължи 2,5 месеца, на пострадалите от земетресението у нас. От друга страна, сериалът „Viola come il mare“ с участието на известния актьор беше продаден на Netflix и се превърна в една от най-гледаните продукции в Италия.

Това момче, което беше така грозно прокудено от Турция, не престава да мисли как да помогне на пострадалите си сънародници. Вместо да почива след изтощителните снимки на "Ел Турко", той тръгва на близо тримесечно турне за набиране на средства за нуждаещи....РЕСПЕКТ!!!

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 10:06 от jackie.

# 446
Сладури – и красиви, и талантливи, и харизматични, и обични!

# 447
Здравейте!

# 448
Цитат
Барбарос Хайредин, вождът на моретата! 🌊⚔️

@BarbaroslarDizi
 е по TRT 1 с новия си епизод тази вечер от 20.00 часа! 📺
Цитат
"Ти си гост на този свят, о душа. Усмихвайте се на това, което имате, а не на това, което сте се надявали да намерите. Ще бъде както Бог иска. Не се оплаквайте от никого и не се разстройвайте."
Дервиш

(Епизод 8 от телевизионния сериал ⚓⛵HAIREDDIN ⛵⚓)

От сета:

Миа де Луна:

# 449
Кристофър май все още е жив. Хайредин явно само го е ранил.

Общи условия

Активация на акаунт