Отговори
# 420

И наздраве на всички:

Ами наздраве тогава Wine Glass

# 421
Да горим заедно с Джан във "Виола".

Цитат
dim.fairytale
Върна се... нека телефоните се запалят 🤪😘

# 422
Да горим заедно с Джан във "Виола".

Цитат
dim.fairytale
Върна се... нека телефоните се запалят 🤪😘

Емка откъде намери тая яка гифка....уникална е!

Гледахте ли Виолата на голям екран....какво ще кажете?
Джан и Франческа са много сладки.

# 423

Джаки, не можах да отлепя очи от екрана на телевизора. За 3-ти път гледам "Виолата" и продължавам да се вълнувам. Харесвам този сериал, всичко е изпипано до съвършенство, а Джан и Франческа са невероятни. Дори "зарибих" и сина си, допадна му тази италианска продукция.
     Еее, да си призная честно, той наблягаше на образа на Виола, а аз се възхищавах на Франческо, но стигнахме до компромисно решение, че и двамата актьори са въздействащи и много добре пресъздават героите си.
    Доволна съм - снощи "потънах" в историята на "Семейство" - Киво и Серенай ме отвяха. Тази вечер бях с Джан и Франческа, а от утре ще се потопя в историческата сага заедно с Хайредин и Луна.
    Но... преди да са излъчили епизод 10, трябва да си довърша преразказа на 9-ти епизод.

# 424

Heart Eyes

Heart Eyes

Joy

следпразнично.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Добро утро, момичета!

За да е добър деня,
не забравяй да се усмихваш!

П.П. Отивам да гледам тоя сладур

# 426
Здравейте, момичета!

"На човека е даден днешния ден и нищо повече!
Живей просто.
Не мрази!
Не съди!
Очаквай малко.
Давай много.
Винаги се усмихвай.
Обичай!
И най-важното,никога не губи вярата си!
Щастието ще дойде при теб!"

Усмихнат четвъртък!  

П.П. Отивам да гледам тоя сладур
    Аз нощес го изгледах и с български субтитри и вече с нетърпение очаквам следващия епизод.
    Днес ще се посветя на Хайредин:

Цитат
„Няма да позволим на потисниците да преследват!“
#BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 в петък от 20.00 с новия си епизод! ⚔️
@trt1

# 427
Здравейте!

9 Март - световен ден на DJ- я

# 428

И днес ще празнуваме - нашите любимци са и неустоими  DJ- и, и  впечатляващи танцьори, и изкусни музиканти:

# 429

Изгледах 1 епизод на "Семейство" и впечатленията ми от гледането са повече от добри. Не съм вярвала, че толкова ще харесам Къванч, аз съм фен на Серенай. Двамата са като ръка и ръкавица.... много химия, много лекота в играта им и много добре пресъздаване на ролите, силно присъствие, абе направо запълват екрана.
Сериала е много приятен и забавен за гледане и не те оставя и секунда без емоция.... има от всичко. Сцената с главичката ми е любима....много се смях. Ох направо са невероятни и двамата, с нетърпение чакам втори епизод. Отдавна не се бях зарибявала така по сериал....най-добрия от всичко пуснато досега.
Благодарности на момичетата от групата на Киво (Еванджелин, Галка, Айра, Алинка и Фени) за бързия превод.
Благодаря ви, че успях да му се насладя с бг. буквички

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 12:01 от jackie.

# 430
Скрит текст:
Изгледах 1 епизод на "Семейство" и впечатленията ми от гледането са повече от добри. Не съм вярвала, че толкова ще харесам Къванч, аз съм фен на Серенай. Двамата са като ръка и ръкавица.... много химия, много лекота в играта им и много добре пресъздаване на ролите, силно присъствие, абе направо запълват екрана.
Сериала е много приятен и забавен за гледане и не те оставя и секунда без емоция.... има от всичко. Сцената с главичката ми е любима....много се смях. Ох направо са невероятни и двамата, с нетърпение чакам втори епизод. Отдавна не се бях зарибявала така по сериал....най-добрия от всичко пуснато досега.
Благодарности на момичетата от групата на Киво (Еванджелин, Галка, Айра, Алинка и Фени) за бързия превод.
Благодаря ви, че успях да му се насладя с бг. буквички

Благодаря и аз на момичетата за удоволствието, което ни доставиха с бързия превод на епизод 1 от "Семейство". За тези, които искат да гледат епизода с бг субтитри ето и линк.
    Джакиии, беше обещала да ни държиш в течение за посещението на Джан в поликлиника Умберто за откриването на Break The Wall Tour. Искам инфо, моля...
     Аз се настроих на вълна Барбароса и продължавам с нашия пират:

Успехът в задачата на султан Сюлейман да отведе Муса бей при брат му Бейбура се превръща в борба на живот и смърт за нашите герои.
     За Хайредин няма невъзможни неща. Колкото и трудна да е мисията, която изпълнява, той се впуска в нея с цялата си самоотверженост и желание за победа.
     Труден е пътят, по който е тръгнал Барбароса, но успява. Неговата сила и смелост вдъхват кураж и на приятелите му, които нито за момент не го оставят.
     Животът на двамата братя е вън от опасност. След тежката битка в морето Муса бей и Бейбура ще се прегърнат, а Хайредин ще си отдъхне, доволен, че отново е изпълнил задачата, поставена му от Султана.

Kandiyeli продължава да е в голяма опасност, но успява да каже на приятеля си Батиста, че папа Клеменс и неговият син са го ранили.
     Крал Чарлс и кралица Исабела са доста озадачени.  Тронът се клати под краката на краля – довереният му  Андреа Дориа е ранен от Барбароса, Кристофър също е елиминиран, Папата играе неговите си игри, без да се съобразява с никого.
     Докъде ли ще го докарат в Испанското кралство.

# 431
Здравейте! Hug

И аз гледах Виолата снощи по скоро слушах на италиански. Не ми се четяха субт.
Лежерно сериалче с красиви талантливи актьори.

Колежката  от черното Инджи ще играе прокурор.
Можете ли да си го представите?😂  
Добре че има силни актьори в каста, като Буракджъм и други.
Модерно е  прокурорски истории и разследвания.
Не е за сефте.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 15:19 от femmi2

# 432
Емка,сега съм по задачки и като се прибера ще те информирам за Джано.
Феми,голям смях ще е с прокурорката. Чакам да я видя....ха-ха

# 433
    Джакиии, беше обещала да ни държиш в течение за посещението на Джан в поликлиника Умберто за откриването на Break The Wall Tour. Искам инфо, моля...

Джаки, и аз чакам. И докато те чакам ще изгледам "Семейство". Много хубави отзиви има за него.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:00 от cvetansk

# 434
Джан, днес е в Policlinico Umberto I Roma

Скрит текст:

🆕✒📰🇮🇹Република.

Джан Яман: „Невежеството е зло, децата имат нужда от мечти“

Актьорът стартира дарителска кампания за тийнейджъри в беда и за пострадалите от земетресението в Турция.

Турне за набиране на средства и подпомагане на тийнейджъри в трудни житейски ситуации.

"Бях щастливо дете, учих, харесвах това, което правя. След пандемията виждам, че много деца имат проблеми, крият се в социалните мрежи, предпочитат виртуалния свят пред реалността. Може би остарявам малко, ”, казва усмихнат 33-летният Джан Яман, - но аз исках да съм сред младите за малко.
Риза от копринен сатен Wisteria, спортен панталон, коса на кок, разказва актьорът за благотворителната инициатива Break the Wall, създадена от неговата асоциация Can Yaman for Children. Днес той ще посети централата на педиатричната невропсихиатрия на поликлиниката Умберто I в Рим, център за върхови постижения, основан от проф. Джовани Болеа, когото той ще подкрепя. И ще бъде до около юни в цяла Италия от север на юг.

Роден в Истанбул, учил в италианска гимназия, говори пет езика. Идолът на тълпата Яман - 10 милиона абонати в Instagram - е много сериозен и претегля думите.

-Какъв бяхте като тийнейджър?
„Успехът ми е свързан с обучението, което направих като тийнейджър. Баба ми беше учителка, майка ми изучаваше турска литература. Тя наследи страстта си към книгите, баба ми просперираше: тя се премести в Бодрум и си направи библиотека.
Беше оперна певица, записваше записи, беше артист Съпругът й не искаше това

- От какво се страхувахте като дете?
Нямах страхове: мечтаех за бъдещето, чудех се какъв човек ще бъда? беше целеустремен, амбициозен. И имах късмет "Приятелите ми бяха зрели, имахме обща страст към четенето. Да, бях маниак. Спортувах, умственото и физическото развитие вървяха ръка за ръка. След това завърших право."

-Турнето се нарича "Break the Wall": първата стена, която бихте искали да съборите?
„Стена от безразличие. Заради пандемията твърде дълго се фокусирахме само върху физическите щети, пренебрегвайки психологическите. Хората не обръщат внимание на проблеми, които не са видими. Живеем с проблемни хора, а пандемията има повишен дискомфорт. Станахме затворени, тийнейджъри, те
не ходеха на училище, не можеха да общуват."
„В рамките на тази обиколка част от средствата ще отидат и в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция.
Земетресението беше катастрофа. Но ако сградите бяха построени по правилата, от компетентни хора, нямаше да има толкова много смъртни случаи: не бяха устойчиви на земетресения. Невежеството също е враг. Затова тийнейджърите трябва да имат еднаква възможност да учат и да мечтаят. Да бъдем истински граждани на света, не само чрез социалните медии."

-Ставайки актьор, намерихте ли своя път?
"Да, но ако започна да играя, без да съм завършил обучението си, което ми даде увереност, ще се почувствам празен. Да играеш на италиански или английски, точно като последния епизод, който снимах в Будапеща за Дисни, преодолявайки трудностите, обожавам го.”

- Когато излезеш навън и спреш движението, кое е най-лудото нещо, което ти се е случило?
"Не обичам да говоря за това, чувствам се като маниак на величието. Обичам да бъда хладнокръвен в тези ситуации."
Смилах популярността, когато я смилаш, ставаш по-зрял. Дори лудите епизоди обогатяват характера ви, знаете как да си взаимодействате. В крайна сметка се научаваш да си благодарен: животът ми даде толкова много възможности."

-И как се промени?
"Промених се много. Животът ми се състои от етапи, в зависимост от обстоятелствата ставам различен човек. Моят растеж никога не спира. Не бих могъл да бъда това, което съм, ако не живеех така, ако нямах добра основа. Това, че бях тийнейджър, ме направи силен.”

- На какъв етап е проектът Сандокан?
„Това е важен международен проект, мисля, че ще отнеме време. Но наистина се надявам, че може да се осъществи.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:48 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт