Отговори
# 405
Здравейте, момичета!

Бъдете най-ухажваните любими,
най-уважаваните съпруги,
най-обичаните майки
и най-прекрасните баби!
Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

Честит празник, дами!

# 406
Здравейте!

Честит 8- ми Март
Да сте живи и здрави, и много обичани!

# 407
Моят поздрав към вас, момичета!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 408

Толгахан Сайъшман ще открие училище в земетръсната зона

Magazin Mahallesi - Mehmet Şahincileroğlu
О8.03.2023г.
Почетният президент на „Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği” Толгахан Сайъшман каза, че са се срещнали с Министерството на националното образование и че планират да отворят училища в зоната на земетресението.
Актьорът, който работи активно от първия ден за оказване на помощ на пострадалите, сподели: „Не мога да се наслаждавам на живота толкова, колкото преди бедствието“.
След земетресенията, които задушиха Турция, много известни имена се заеха да помогнат на пострадалите от земетресението. Толгахан Сайъшман, който е сред тези имена, продължава да работи за деца, засегнати от земетресението чрез сдружението.

„Благодарни сме за всяка помощ“
Правейки изявление по темата от своя акаунт в социалните медии, Толгахан Сайъшман написа:
„Благодарни сме за цялата помощ, която оказахте на нашата асоциация, за да я предоставим на нашите жертви на земетресението. В допълнение към нашата хуманитарна помощ от първия момент на земетресението, ние продължаваме да следим събитията с нашия екип за научноизследователска и развойна дейност, който отиде в Кахраманмараш и Хатай този уикенд. Ние буквално ще подготвим нашия списък с нужди и ще се заемем да застанем до нашите хора.“

„Доставено на нуждаещите се“
Според новините на Месут Йълмаз от Milliyet, Толгахан Сайъшман продължава да работи за зоната на земетресението с Асоциацията за социално подпомагане „Адрес на щастието“, на която той е почетен президент.
Заявявайки, че работи в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план, актьорът каза: „От първите часове на земетресението ние взехме решения бързо и подготвихме буквално стъпките, които трябва да бъдат предприети. В този смисъл моите бизнес приятели около мен са ми голяма подкрепа. В първия етап доставихме 25 камиона с провизии и вода, особено в регионите Хатай, Кахраманмараш и Газиантеп Ислахие. Докато насочихме някои камиони с помощ тук към центровете на AFAD, ние доставихме някои на нуждаещите се чрез нашите доброволци. Осигурихме изграждането на палаткови и контейнерни градове, които ще осигурят подслон на 3 хиляди души. Като се обадих на моите приятели собственици на хотели в Анталия, успяхме бързо да евакуираме жертвите на земетресението и да разрешим жилищните им проблеми“.

„Имаме за цел да отворим училища“
Казвайки, че в средносрочен план те са направили решения със своите приятели, които в момента са в земетръсната зона и са определили нуждите, „Това са помощи, които трябва да бъдат направени през месец Рамазан. И накрая, в дългосрочен план сме в тесен контакт с Министерството на националното образование. В съответствие с насоките на нашето министерство, ние се стремим да отворим училища в региона.

„Трябва да изградим бъдещето на нашите деца заедно“
Изразявайки своята чувствителност към децата, актьорът каза: „Трябва да изградим бъдещето на нашите деца там заедно. Ще направя всичко възможно да им помогна да преодолеят този стрес, в който живеят. Животът продължава със своето горчиво и сладко. Има само една цел и тя е:  Да работя усилено и да мисля за това как мога да бъда по-полезен човек за хората в нашата страна и нашата държава. След това бедствие не мога да се наслаждавам на живота толкова, колкото преди, но не се съмнявам, че ще преминем през този процес само като се подкрепяме и прегръщаме един друг.

# 409
Едни помагат всячески, други предизборна кампания си правят. Затова никой не вярва на правителството им.
Добре, че има хора като Толгахан и още много артисти, които не пестят време и средства да помагат.
Определено актьорската им гилдия е много силна....БРАВО!!!

# 410
Честит празник на нежната половинка на света ! Flowers Cherry Blossom

Колежката от Хардеин Барбарос  с гадже рапър
Цитат
Журналистът на Hürriyet Мехмет Юстюндаг съобщи за връзката между Мелиса Донгел и рапъра Сефо. Двойката сподели снимки от съвместна почивка в Сапанджа, което според г-н Юстюндаг е доказателство за връзката им.

Респект към Толга и всички, които продължават помощта да преодолеят ужаса.

Семейството с Киво и Серенай е с много добър старт и рейт .  Изненада е това .  И целувка има още в първи болюм. Модерно дизи ще е. Действието бързо се развива .  Сериала ще е от 30 епизода. Договорено е с шоу тв и продуцента .  Лятото разбира се ще почиват.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:47 от femmi2

# 411
За вас, момичета прекрасни:

И за всички майки:

# 412
И Мелиса ни честити празника

# 413

Твърдение, че „Сефо и Мелиса Дьонгел са влюбени“!

Любовните обвинения излязоха на преден план за известната актриса Мелиса Дьонгел, която беше на почивка в Сапанджа, и певеца Сефо. Дуото, което сподели моментите си на офроуд по кални пътища в социалните медии, все още не е направило изявление относно слуховете. Мелиса Дьонгел накрая каза, че сърцето й е празно.
Говори се, че актрисата Мелиса Дьонгел, която известно време беше влюбена в Deniz Şahin и Ekin Mert Daymaz, е започнала нова връзка. Твърди се, че Дьонгел е имал връзка с рапъра Сефо.
Двойката наскоро сподели моментите, прекарани заедно в Сапанджа, в своите акаунти в социалните медии. Дуетът, за който се твърди, че е на почивка, публикува моментите, в които са карали офроуд по кални пътища.

ОБЯСНЕНИЕТО НЕ Е НАЛИЧНО!
Тези споделяния на Сефо и Мелиса Дьонгел изведоха твърденията за „любов“ на дневен ред. Все още обаче двойката не е направила изявление по темата.
Източник: gecce.com

# 414
Не можах да се въздържа да не го кача, като видях този момент. Момчета внимавайте, това е новия еквивалент на шамара.

# 415
IG canyaman:

Върнах се в Италия след изпълнен с предизвикателства 7-месечен период на установен живот в Унгария. Отне много упорита работа, отдаденост в най-голяма степен и сто процента отдаденост, тъй като това беше ролята на живота ми. Резултатът като цяло вече е задоволителен…

Все още се възстановявам от няколко леки контузии и натрупана умора по време на курса. Бях стресиран по много начини и в крайна сметка от ужасната катастрофа, която се случи в Турция. Направих всичко по силите си, за да осигуря малко облекчение за себе си и за другите в нужда.

Аз и екипът ми вече бяхме измислили тази идея за благотворителна дейност за времето, в което трябваше да приключа с пътуването си до Будапеща. Сега е време да осъществим този проект. Нарича се „Break the Wall Tour“. Има за цел да прегърне тийнейджъри, страдащи психически, и част от даренията винаги се прехвърлят на жертвите на земетресението.

Тези снимки, направени в Халщат, са от последния и единствен уикенд, в който всъщност успях да си почина главата и да намеря спокойствие с някои ценни хора, преди да отлетя обратно за Рим...

# 416

да почерпим за празника Balloon

# 417
Софи, щом даваш тон за купон веднага се включвам. Малко ми трябва.

Наздраве!

И да не забравим от 21ч. тази вечер по AXN - Виолата

# 418
А вечерята, ще приготви Джан!

# 419

да почерпим за празника Balloon

И наздраве на всички:

IG canyaman:

Аз и екипът ми вече бяхме измислили тази идея за благотворителна дейност за времето, в което трябваше да приключа с пътуването си до Будапеща. Сега е време да осъществим този проект. Нарича се „Break the Wall Tour“. Има за цел да прегърне тийнейджъри, страдащи психически, и част от даренията винаги се прехвърлят на жертвите на земетресението.

Страхотен Джан - голямо сърце, талант! Красавец! Тази вечер ще му се насладим на макс! С Франческа направиха вълнуващ сериал! Прекрасно партньорство и екранна двойка, която се помни.

Общи условия

Активация на акаунт