Отговори
# 570

Ето го и обещаният автоматичен превод на репортажа. Лошото е, че не всички въпроси, които задаваха репортерите са преведени, та има малко неточности. Доста от отговорите на Толга също не са преведени, но... каквото разбрах, това и написах.

Нашата интензивност се увеличава, но е много приятно. Много се забавляваме. Наистина ми е приятно да работя. Така че е без значение колко съм уморен, какви са нещата, за които се тревожа в една посока, за нищо не се оплаквам, тъй като няма такова нещо.
Дори ако има злополуки. Наслаждавам се на всичко едновременно.

Ще те питам земетръсната зона създава ли страх или?
Особено жена ми беше много нервна. Разбира се, ние също вземаме необходимите мерки сами. Опитваме се да се консултираме като семейство.
Предстоят някои решения, които ще изпълним. Имам идея, но ще споделя, след като я реализирам, но каквото и да е. На първо място е семейството ми. Въпреки че мисля за себе си и най-близкото ни обкръжение, поддържам контакт и с останалите.
Прегледах  видеоклиповете, на които попаднах. Има много хора като теб. Мислещ човек. Така че никак не е лесно, не знаем нищо в живота си, никога не сме виждали нашите пътища, а те се пресичат с хора, с които  не се срещаме в момента ...

Имате ли проект за изпълнение? Чухме, че участвате в Асоциация „Mutluluğun Adresi” и сте нейн почетен президент.
Мисля, че да. Ще помогнем не само за сградата на училището, но и с нашата работа. Още преди земетресението ние работехме в помощ на селските училища в тези региони. Бяхме  там преди земетресението, сега сменихме малко посоката. Толкова много скъпи приятели, бизнесмени, нашите уважаеми старейшини помагат чрез създаване на ефекта на снежната топка. Умножихме и осигурихме непрекъсната помощ на региона. Всички доброволци, служители на сдружението в момента все още са в тази област. Ние сме в непрекъснати консултации с тях. Интересуваме се, на първо място какви са техните нужди в  района и редовно им помогне с каквото можем, работим - палатки и др.
Всичко върви добре. Както знаете, когато казвате, че върви добре така, добре става. Надявам се, че ще бъде. Заклевам се така, когато започнат бедствията. Не спират едно след друго, както винаги съм казвал, винаги трябва да знаем как да се учим. Как да бъдете предпазливи. Трябва да вземеш малко, явно трябва да вярваш в съдбата. Освен това, както казах, животът продължава отстрани. Ще работим, ще произвеждаме в заобикалящата ни среда, без да се отказваме от предпазните мерки.
Продължавайте да живеете полезен живот!

Ако те ревнува г-жа Алмеда е нещо дребно. Егото й е високо или тя е разбита в това време, или просто, като този по-интересен случай, може да стане раздразнителна в даден момент.
Алина имаше алергия, която се прояви през нощта Заведохме я в болницата. Дадоха ни някакво лекарство, не беше достатъчно тогава, алергията й се появи отново. Аз също бях на кортизон. Дойдох много късно през нощта вкъщи, а сутринта се събуждам, този път от виковете на Ефе, така че не можах да си почина. Вниманието, което очаквам от майката точно сега, не ми го показва твърде много. (смее се)
Ефе много се забавлява гледайки косата и брадата ми.  Разбира се, косата ми расте, но когато отидох на снимачната площадка я удължиха и направиха да изглежда като моята коса.
Благодаря много.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 14:47 от Emiliya

# 571
Здравейте!

Първият Международен ден на жената се провежда на 19 март 1911 г. в Германия, Австрия, Дания и много други ...

# 572

Международния ден на жената 19 март
днес се чества като *Ден на майката* в тези
 или повечето страни..у нас се чествал на 25 март
но ми се струва че тогава е по-скоро църковен празник,
Благовещение
People Person With Pouting Face

# 573

Софи, подтикнахте ме с Цеце да търся данни за Международния ден на майката. Аз си знам само 8-ми март и това е. Бях забравила, че и Благовещение (25 март) се отбелязва като ден на майката в България и Словения.
    Деня на майката се чества в почти всички страни на света, но на различни дати: -
   *8 март - Албания, Армения, Афганистан, България, Босна и Херцеговина, Румъния, Русия, Северна Македония, Сърбия, Украйна, Черна гора и др.
(Забележка: Чества се паралелно с Международния ден на жената)
   *8 май - Албания (Забележка: Чества се като Ден на родителите), Южна Корея
    *Втората неделя на май - Австрия, Белгия, Бразилия, Германия, Гърция, Дания, Италия, Канада, Кипър, Китай, САЩ, Турция,  Япония и мн. други.
(Забележка: Честването е по инициатива на САЩ, след като Конгресът на САЩ обявява за общонароден празник този ден през 1914 г.)

А тази снимка бие по точки - толкова нескопосано е направена - една от бавачките стои зад албанката и придържа децата, виждат се нейните ръце (доста по-грубовати от ръцете на Алмеда)

# 574

Weary Охх, наистина бавачката държи децата..
пиявицата само позира, нали не се заглеждам много в нея,
не знам как да коментирам лигавщините но иначе
в интервютата не спира да хленчи колко е ангажирана
с децата и отглеждането им!

# 575

Софи, няма да се изненадам ако Толга е наел бавачка и за "любящата" си съпруга.  Joy "Горката" тя, не може да гушне дори децата си сама, а маминият хУбавец очаква внимание: "Вниманието, което очаквам от майката точно сега, не ми го показва твърде много." Ще има да почака, милият ми той!
    Но аз съм доволна - всеки ден пуска в сторито си по нещичко за нас. Толкова активен не е бил никога.

И от арабските фенове:

# 576
Интервюто на Толгахан с Хакан Генче ...

пуснете си субтитрите отдоу на лентата

# 577
Интервюто на Толгахан с Хакан Генче ...

пуснете си субтитрите отдоу на лентата

Джаки, благодаря ти за интервюто. Изгледах го цялото с автоматичните субтитри. Накратко - всичко, което казва ние си го знаем от по-старите му интервюта. Хареса ми, че Хакан с въпросите си акцентира преди всичко върху работата на Толга като актьор. Семейният му живот и Алмеда този път не се разнищваха.
    Ядосах се, че нямаше превод на отговора на Толга, когато Хакан отвори дума за моделстването му и престижните награди. "Толга, ти си най-красивият мъж на света, какво ще кажеш." Маминият хубавец доста се притесни, а после се засмя и ...превода на думите му изчезна. Не преведоха и мнението на Толга за състоянието на сериалната индустрия в Турция, но ние знаем как нашичкият критикува начина на заснемане на сериалите и изтощителните сетове.
   Доста място беше отделено на "Барбарос Хайредин". Толга каза, че когато са го поканили да изпълни главната роля в този сериал веднага е приел, защото харесва историята за Хайредин и сценарият му е допаднал. За предварителна подготовка почти не е имал време, но тренировките за "Шампион" са му помогнали доста. А на сетовете консултантите и екипа от специалисти са били неотлъчно до актьорите. Обличането на костюмите оставя приятно впечатление и помага за влизане в образ. Сериалът се снима в международните студия на TRT, това поставя актьорите в екстремно настроение, уморително е, но много забавно. Харесва му.
     Аз пък не го харесвам с тази прическа и дългата брада, ама никой не ме пита. Joy Гледам с удоволствие сериала, но желанието ми да свърши по-бързо е огромно. И не защото сериалът е скучен, просто искам да си гледам красавеца Толга - с къса коса и добре оформена семпла брадичка.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 02:20 от Emiliya

# 578

Nature Sunny Nature Sunny

Heart Eyes

Nature Sunny Днес в  23.24 часа настъпва астрономическата пролет
Това е и денят на пролетното равноденствие
Това е денят на новото начало -
трябва да си купите нещо ново за дома,
за да внесете нова енергия и
да изпратите последния зимен ден..
Flowers Four Leaf Clover

# 579
Добро утро, момичета!

Честита пролет!

Пожелавам ви пролетно настроение, усмивки и много любов.
Дано пролетта ви вдъхне повече сила и кураж да сбъднете мечтите си!

# 580
Здравейте, момичета!

"Пролетта е подготовка за лятото - колкото по-щура е тя, толкова по-лудо ще е то."

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!
Цветна, Слънчева, Красива!

С пожелание за пролетно настроение, много усмивки и щастливи моменти!

# 581

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* къде си,
 ДНЕС бил Световен ден на ЩАСТИЕТО,
казват че няма пълно щастие но с нашите
 любими красавци ще го преживеем..
Joy

# 582
Здравейте!

Софи, ето вече съм тук за деня на щастието, по- точно за вечерта на щастието успях да се появя...

Да донеса и афиша на Чудесата, че да украся темата с още щастие

# 583

„Щастие. Просто като чаша шоколад или сложно като сърцето.
Тръпчиво. Сладко. Живо.“

Честит да ни е Международният ден на щастието!

# 584
Още малко доза щастие

Общи условия

Активация на акаунт