Ето го и обещаният автоматичен превод на репортажа. Лошото е, че не всички въпроси, които задаваха репортерите са преведени, та има малко неточности. Доста от отговорите на Толга също не са преведени, но... каквото разбрах, това и написах.

Дори ако има злополуки. Наслаждавам се на всичко едновременно.

Особено жена ми беше много нервна. Разбира се, ние също вземаме необходимите мерки сами. Опитваме се да се консултираме като семейство.
Предстоят някои решения, които ще изпълним. Имам идея, но ще споделя, след като я реализирам, но каквото и да е. На първо място е семейството ми. Въпреки че мисля за себе си и най-близкото ни обкръжение, поддържам контакт и с останалите.
Прегледах видеоклиповете, на които попаднах. Има много хора като теб. Мислещ човек. Така че никак не е лесно, не знаем нищо в живота си, никога не сме виждали нашите пътища, а те се пресичат с хора, с които не се срещаме в момента ...

Мисля, че да. Ще помогнем не само за сградата на училището, но и с нашата работа. Още преди земетресението ние работехме в помощ на селските училища в тези региони. Бяхме там преди земетресението, сега сменихме малко посоката. Толкова много скъпи приятели, бизнесмени, нашите уважаеми старейшини помагат чрез създаване на ефекта на снежната топка. Умножихме и осигурихме непрекъсната помощ на региона. Всички доброволци, служители на сдружението в момента все още са в тази област. Ние сме в непрекъснати консултации с тях. Интересуваме се, на първо място какви са техните нужди в района и редовно им помогне с каквото можем, работим - палатки и др.
Всичко върви добре. Както знаете, когато казвате, че върви добре така, добре става. Надявам се, че ще бъде. Заклевам се така, когато започнат бедствията. Не спират едно след друго, както винаги съм казвал, винаги трябва да знаем как да се учим. Как да бъдете предпазливи. Трябва да вземеш малко, явно трябва да вярваш в съдбата. Освен това, както казах, животът продължава отстрани. Ще работим, ще произвеждаме в заобикалящата ни среда, без да се отказваме от предпазните мерки.
Продължавайте да живеете полезен живот!

Алина имаше алергия, която се прояви през нощта Заведохме я в болницата. Дадоха ни някакво лекарство, не беше достатъчно тогава, алергията й се появи отново. Аз също бях на кортизон. Дойдох много късно през нощта вкъщи, а сутринта се събуждам, този път от виковете на Ефе, така че не можах да си почина. Вниманието, което очаквам от майката точно сега, не ми го показва твърде много. (смее се)
Ефе много се забавлява гледайки косата и брадата ми. Разбира се, косата ми расте, но когато отидох на снимачната площадка я удължиха и направиха да изглежда като моята коса.
Благодаря много.

"Горката" тя, не може да гушне дори децата си сама, а маминият хУбавец очаква внимание: "Вниманието, което очаквам от майката точно сега, не ми го показва твърде много." Ще има да почака, милият ми той!