Отговори
# 555

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря, радост за окото е
Толга с къса прическа
Heart Eyes

# 556

Софи, "старата любов ръжда не хваща", та и аз за първи път се "сблъсках" с Толга, гледайки го като Ийт Козан и ми легна на сърце... Оттогава магията на този невероятен актьор ме преследва денонощно.
      Харесвам всичките му превъплъщения и умението му да бъде различен във всяка следваща продукция. Моля се само да продължава да снима, да ни радва от екран, пък с външния му вид ще се примиряваме знаейки, че го прави заради ролята.
      Свикнах с Барбароса, но ми се иска по-скоро да видя маминия красавец в нещо съвременно и разтърсващо.
За желаещите да гледат 10 епизод на Барбароса с бг буквички

https://videa.hu/videok/film-animacio/barbaros10-4PwsaE64X$Y7ullBZ

Момичета, вчера изгледах 2 епизод на "Семейство". Какво да ви кажа....тия двамата пак ме отвяха, даже повече от първи епизод. Сериала е номер едно в моята класация от много години насам, не знам кога за последно съм се зарибявала от екранна двойка като тях. Къванч и Серенай си паснаха на 100 процента и за мен са една от най-хармоничните двойки от всички турдизита. Къванч е ясен, въпреки че до този сериал не ми е бил от любимците, което след този сериал се промени, играта му е на супер ниво, но Серенайката на която винаги съм симпатизирала, направо ме отвя. С такава лекота играе, все едно й е нормалното ежедневие. Серенай и  Къванч играят, като че ли цял живот са били партньори....с една дума прекрасни. А тия, които не харесват Серенай от жълтата преса и са преднамерени, много изпускат като не я гледат.
Сериала продължава да оправдава очакванията ми, много динамично, интересно и интригуващо върви, няма нищо излишно. Фраговете за трета серия са много обещаващи. С нетърпение чакам следващия епизод.

Джаки, благодаря за линка към превода на "Барбарос Хайредин".
     Нощес и аз изгледах 2-ри епизод на "Семейство". Очарована съм! След "Сега и завинаги" нито един турски сериал не ме е вълнувал така, както Семейството. Ако бяха заснети всичките 30 епизода щях да си направя един дъълъг филмов маратон, без прекъсване. Това е радост за окото и балсам за душата, гледаш и искаш още и още.
    Всичко е изпипано до съвършенство - сценарий, екип, светлина, музика - уникални. А Киво и Серенай са "черешката на тортата". Брилянтно изпълнение, невероятна химия и непреодолим магнетизъм. Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 557
Здравейте!

18 март - Световен ден на мозъка

Скрит текст:
Мозъкът е като мускул и колкото повече се тренира, толкова повече се развива. Мозъкът на човек на средна възраст тежи 1424 грама. С напредване на възрастта той намалява до 1395 грама. Най тежкият женски мозък е 1565 грама, а най-тежкият мъжки - 2049 грама. Мозъкът еволюира - през 1860 год. средният мъжки мозък е тежал 1372 гр. Най-малкият човешли мозък принадлежи на жена - 1096 грама. Това все пак е доста повече от теглото на мозъка на динозаврите - само 70 грама. Най-бурно мозъкът се развива от 2- до 11-годишна възраст. Колкото повече учим, толкова по добре.

Образователната активност кара мозъка да произвежда допълнителни клетки, които компенсират умиращите. Занимаването с непознати науки е добър начин за развиване на мозъка. Предаването на сигналите от нервната система към мозъка достига със скорост 288 км/ч, а при възрастните се снижава с 15%.

Интелектът не зависи от размера на мозъка

Средният размер на човешкия мозък е около 1400 грама.

# 558

Така се зарадвах на репортажа, сякаш аз съм срещнала Толга на улицата и съм го интервюирала. Гледам го и слушам с интерес. Поне да разбирах нещо, но слушам...

Скрит текст:

# 559
Хайде редувам за още от репортажа.
Може да има превод.
Емка,🌹 като го срещнеш и видиш  ще си изгубиш граматиката. Така ни влияят любимците. Heart

# 560

Феми, май само с гледането ще си остана. Никъде не открих превод, но предполагам, че с автоматичните субтитри ще успея да се преборя. Ще пусна и тук това, което съм разбрала от репортажа.

# 561
Не знам дали е същото интервю, но това намерих в Тимито

⚡ Актьорът и продуцент Толгахан Сайишман беше забелязан в търговския център Watergarden Istanbul. Той проведе среща с ръководството на фондация „Адреси на щастието“, на която е почетен председател, за обсъждане на въпроси за подпомагане на пострадалите в земетръсни зони. „Знам, чеимаме още много работа за вършене", каза актьорът. „Също така поддържаме връзка с министерствата, за да реализираме нашия проект за изграждане на училище." На въпрос за сериала „Хайредин Барбароса“, в който той играе главната роля, Толгахан отговори: „Слава ни, сериалът върви добре. Въпреки че сюжетът е доста сложен, той също ми носи удоволствие. Както можете да видите, животът ми сега се състои от движение между дома, снимачната площадка и благотворителната фондация."

# 562
Не знам дали е същото интервю, но това намерих в Тимито
Скрит текст:

⚡ Актьорът и продуцент Толгахан Сайишман беше забелязан в търговския център Watergarden Istanbul. Той проведе среща с ръководството на фондация „Адреси на щастието“, на която е почетен председател, за обсъждане на въпроси за подпомагане на пострадалите в земетръсни зони. „Знам, чеимаме още много работа за вършене", каза актьорът. „Също така поддържаме връзка с министерствата, за да реализираме нашия проект за изграждане на училище." На въпрос за сериала „Хайредин Барбароса“, в който той играе главната роля, Толгахан отговори: „Слава ни, сериалът върви добре. Въпреки че сюжетът е доста сложен, той също ми носи удоволствие. Както можете да видите, животът ми сега се състои от движение между дома, снимачната площадка и благотворителната фондация."
    Джаки, няма значение от кое интервю е текста, по-важното е че това са думите на Толга. След дълго мълчание, преживения ужас и упорита работа най-после видях усмивка на лицето на маминия красавец.
    От нощес съм много емоционална - стартът беше с 2-ри епизод на "Семейство", после репортажът с Толга и за капак в "Един за друг" се развълнувах от писмата на мъжете. Искрени и непринудени обяснения в любов.
    Сетих се за един откъс от Жак Превер, френски поет, сценарист и автор на текстове на песни, та реших и на страничката ни да го споделя:

Денят едва започна и ... вече е шест вечерта.
Едва пристигна в понеделник и вече е петък. ... и месецът вече свърши ... и годината почти свърши.
... и вече минаха 40, 50 или 60 години от живота ни.
... и осъзнаваме, че сме загубили родителите си, приятелите си.
... и осъзнаваме, че е твърде късно да се върнем...
Така че... нека опитаме все пак, за да се възползваме максимално от времето, което ни остава...
Нека не спираме да търсим занимания, които харесваме...
Нека добавим малко цвят в нашата сивота...
Нека се усмихнем на малките неща в живота, които поставят балсам в сърцата ни.
И въпреки всичко трябва да продължим да се възползваме със спокойствието на това време, което ни остава.
Нека се опитаме да премахнем "след" ...
Правя го след ... ще кажа след ... ще мисля за това след ...
Оставяме всичко за по-късно, сякаш "след" е наше.
Защото това, което не разбираме е, че:
след това кафето изстива...
след това приоритетите се сменят...
след това магията се разваля...
след това здравето минава...
след това децата растат...
след това родителите остаряват...
след това обещанията се забравят...
след това денят става нощ...
след това животът свършва...
И след това често е твърде късно...
Така че нека не оставяме нищо за по-късно ...
Защото като винаги чакаме до по-късно, можем да загубим най-добрите моменти, най-добрите преживявания, най-добрите приятели, най-доброто семейство...
Денят е днес... Моментът е сега...
Вече не сме във възрастта, в която можем да си позволим да отложим това, което трябва да се направи веднага, за утре.

# 563

ЕМИ* много точно, това е истината за живота
но човек така е устроен, да вярва в утрешния ден
 и бъдещето, всякаш е безсмъртен..
например Аз рядко се замислям за Тогава,
когато СЕГА ще бъде НЯКОГА..
Rolling Eyes

# 564
Добро утро, момичета!

За да изживееш мъдро живота си да знаеш трябва много,
но за начало две важни правила помни:
по-добре гладувай, но какво да е не яж
и по-добре сам бъди, отколкото с когото ти попадне.

# 565
Здравейте, момичета!

Щастието се постига, когато спрете да чакате и се възползвате максимално от момента, в който се намирате сега.
Пожелавам ви ден, изпълнен с усмивки и щастливи мисли!

Ново от Суде:

# 566
Нашата Мелиса, твърди, че няма нищо с рапъра Сефо, но пак са я хванали....хитруша

💫 Рапърът Сефо, за когото се говори напоследък заради слуховете за връзката му с актрисата Мелиса Донгел, участва на благотворителен концерт в Гайретепе, чиято цел беше да помогне на пострадалите в бедстващия район. На въпрос на журналисти за личния му живот той каза, че сега малко мисли за любовта. Междувременно Мелиса присъства на концерта на любимия си.

# 567
Нашата Мелиса, твърди, че няма нищо с рапъра Сефо, но пак са я хванали....хитруша

Скрит текст:
💫 Рапърът Сефо, за когото се говори напоследък заради слуховете за връзката му с актрисата Мелиса Донгел, участва на благотворителен концерт в Гайретепе, чиято цел беше да помогне на пострадалите в бедстващия район. На въпрос на журналисти за личния му живот той каза, че сега малко мисли за любовта. Междувременно Мелиса присъства на концерта на любимия си.

Доста "палава" е нашата Миа де Луна - не само в сериала, а и в реала.
    Джаки, докъде го докара Джано с обиколките из страната? Хайде, пусни нещо ново и вълнуващо!
    С Джано никога не е скучно.

# 568
Институт Тулио Леви в Рим и красивия Джан Яман днес...част от турнето на CanYamanForChildren "Разбийте стената "❤️

Дискотека 24хиляди целувки снощи беше отново претъпкана с фенове на Джан.
Вечер от турнето "Break the Wall Tour" на CanYamanForChildren 💓
Джан пристига....

# 569

Cupid

Cupid

Уникален е Джано с търпението и усмивката
с които дава автографи и прави селфита
 с безбройните фенки
от всички градове и възрасти, мъж - мечта
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт