Отговори
# 195
В AFAD събраха над 115 милиарда и какво стана....нищо. Държавата вместо да направи това, което се очаква от нея, тя се занимава да преследва и репресира Халюк и приятели. АHBAR събраха достатъчно пари и направиха един палатков град, а сега и втория е почти готов с капацитет 5000. Не случайно цялата артистична гилдия там дарява.
AFAD за мен е бюрокрация и безхаберие...."касичка за елита"

# 196
Да приключим вечерта с нещо по-позитивно:

Цитат
ASLA VAZGECMEM

ЕПИЗОДИ 10-11-12-13-14
ДОСТЪПНИ ЕПИЗОДИ В НАШАТА ФЕЙСБУК ГРУПА SEN CAL KAPIMI И THE MATTE TURCHINES

# 197
И с един красавец

# 198
Здравейте, момичета!

Нека тази сутрин бъде изпълнена с приятна мелодия, ухание на любимо кафе и страхотно настроение за новия ден. Добро утро и прекрасен ден!

# 199
Здравейте, момичета!

Приятелството е като диамант,
среща се рядко, струва скъпо
и има много фалшификати!

Пускам го пак, че е много хубав

# 200

Цитат
🇮🇹 🗞️| Звездите се активизират за своята засегната от земетресението Турция

Can Yaman и Ferzan Ozpetek са на първа линия, за да съберат средства и да помогнат на страната, опустошена от земетресението в началото на февруари.

Скрит текст:

Цитат
🇭🇺 📺| Турският сериал Sweeping love (Inadına Aşk) с Can Yaman стартира днес с епизод 1 и 2 в 21:00 часа по Life Tv Унгария (CET)

# 201
Цитат
🇮🇹 🗞️| Звездите се активизират за своята засегната от земетресението Турция

Can Yaman и Ferzan Ozpetek са на първа линия, за да съберат средства и да помогнат на страната, опустошена от земетресението в началото на февруари.
Никога не съм се съмнявала в голямото и добро сърце на Джан. Колкото и да не го харесват и разбират турчолята, той винаги помага. А огромния му международен фандом е най-силният...само за 3-4 дена събраха над 1 500 000 лири в помощ на родината му(най-голямата сума от фенове на дадена личност).

Цитат
🇭🇺 📺| Турският сериал Sweeping love (Inadına Aşk) с Can Yaman стартира днес с епизод 1 и 2 в 21:00 часа по Life Tv Унгария (CET)
Сега и унгарците ще изкупят всичките му сериали. Където отиде Джан, веднага лудват по него, никъде не остава незабелязан. Няма държава в която да е стъпвал и да не са купили всичките му сериали.

# 202

Здравейте Момичета!
и днес е хубав слънчев ден, като пролет е..
да ни донесе усмивки и позитивно настроение
след неприятностите които нямат край,
тъжно е че парите и помощите които събраха турските актьори
не стигат до нуждаещите се, както и опита за цензура
на филмите и сериалите които снимат

..специално за ДЖАКИ*

тук* Heart Eyes

# 203
Софи, добре си се завърнала...липсваше ми хумора ти!
Благодаря ти за специалния поздрав! Умрях от смях....много оригинално!

# 204
    Софи, тъкмо си оформих поста и видях, че ти си писала. Прегледах и видеото, избухнах в смях, направих гифки и изтрих всичко, което бях писала.
     Не мога да подмина това забавно клипче:

Цитат
canyamanaddiction
Нещо за смях
😅.... Напълно се свързвам с реакциите на Фийби 😁... когато излязоха тези видеоклипове 😅😂😇

# 205
Еее, Емка, тъкмо ги направих гифчета и ти ме изпревари...

# 206

Софи ни "отвори работа" - днес цял ден ще си режа гифки на Джан, но не мога да пренебрегна и маминия красавец. Та затова, ни в клин, ни в ръкав да си пусна и стария пост, че може да го затрия ако чакам още.

Толгахан Сайъшман: Ние сме с нашия народ

22 февруари 2023 г. 10:17 ч
Актьорът Толгахан Сайъшман продължава да работи за децата, пострадали от земетресението със Сдружение за социално подпомагане „Адрес на щастието“.
Сайъшман направи следното изявление в своя акаунт в социалните медии:

„Ние сме благодарни за цялата помощ, която оказахте на нашата асоциация, за да я предоставим на нашите жертви на земетресението. В допълнение към нашата хуманитарна помощ от първия момент на земетресението, ние продължаваме да следим събитията с нашия екип за научноизследователска и развойна дейност, който отиде в Кахраманмараш и Хатай този уикенд. Ние буквално ще подготвим нашия списък с нужди и ще се заемем да застанем до нашите хора.“
Източник: hurriyet.com.tr

Тази сутрин съм доволна - в който и сайт да отворя все изскачат новини ту за Джан, ту за Толгахан. Е, по-доволна щях да бъда ако ставаше въпрос за проекти и фотосесии, а не за ужаса от земетресението. Но какво да се прави... такъв е животът - радост и тъга се редуват постоянно.

# 207
Здравейте!

Софи, страхотно завръщане с това  клипче, което ме накара да се превивам от смях. Липсваше ни и то много.

22 февруари е приет за Световен ден на скаутите.

# 208
22 февруари е приет за Световен ден на скаутите.
     Да пусна любимия си "скаут".

# 209
И моето скаутче

Общи условия

Активация на акаунт