Отговори
# 480

- Твоите емоции излязоха от контрол, препълниха сърцето ти. Ти обичаш ли Луна?
- Обичам я.
- Уверен ли си?
- Защо питаш?

- Нима не тръгна за нея? Нима увереният в своята любов няма да я последва?
- Къде е твоята любов?
- Ние отиваме за нея.
- Аз попитах защо ти не отиде навреме тогава, когато тя беше в опасност.

- Не можах да тръгна, пред мен се изправи Яхя Ефенди.
Аз видях в него своето детство, своето юношество.
Ризата, с която беше облечен сякаш носи в себе си всички тайни на родината, затова не можах да тръгна, Дервиш.

- Значи любовта към основите (корените), победи твоята любов към Луна. А ако един ден всичко стане наопаки?
- Казваш, че аз не обичам.
- Говоря, че ти беше готов за неприятности.
- Благодаря, Дервиш баба, благодаря.
-Но нашата любов към основите, към царството никой не може да победи.

Скрит текст:

# 481
Предателят Шахсуар Султан е вън!

Ако не те обичах, твоето наказание щеше да е смърт!

# 482

- Благодаря ти, че ме спаси. Ти рискува живота си.
- И то как...
- Да отидем на острова, за който не знае никой. Да се избавим от всичко.

- Аз не бягам нито от своята борба, нито от любовта си.
- А ако любовта се окаже препятствие за борбата? Ако някога ти се наложи да направиш избор между тях?

- Това не е само моята борба, това е борба за тържеството на справедливостта, за да се зарадват угнетените.
Ако аз прекратя своята борба, аз не искам ти да живееш в несправедлив свят.

- А ако ти се наложи да направиш избор между нас? Няма ли да е трудно?
- Аз никога не съм търсил лесния път, Луна? Аз обичам и теб, и своята борба.

- А ти? Ако настане време и аз застана пред теб като враг, като човек враждуващ с твоите близки? Какво ще направиш ти?
- Ти не можеш да бъдеш лош, Барбароса.

# 483
От любовта на Барбароса и Луна да ви заведа малко в турнето на Джан, да видим любовта му към децата....най-чистата на този свят

От благотворителното турне на Джан за събиране на средства за деца с ментални проблеми и пострадалите от земетресението в Турция

IG 📸LEYAMANINE🇮🇹OfficialFandom
Предварително ви казваме: това видео ви разплаква!!! 😍♥️ По време на вечерта в @discoteca.fellinlove в Pogliano Milanese, нашата Rosanna Zanotti беше сред Яманините 😍 Очевидно предвид физическото й положение и адския хаос, тя не успя да види Джан, още по-малко да се доближи до него. 🥺 Това беше докато, точно преди да си тръгне, Джан Яман осъзнавайки ситуацията, не се замисли да скочи върху капака на колата, за да стигне до нашата Рози, супер развълнувана и невярваща, че е видяла това действие на живо. 💕🥹 Този жест, това видео потвърждава колко е важно да „счупиш стената“ дори в подобни ситуации. Джан показа доколко Break The Wall Tour е част от него, преодолявайки препятствие, за да отиде при нея. 🥺🙏 Не можем да не му благодарим, че достави тази огромна радост на нашата Роси! 💕Специални благодарности отправяме на Франческо за готовността и любезността, показани към Rosy🥹 Сърдечни благодарности на фена ❤️Beatrice❤️, че успя да увековечи този момент и че ни позволи да използваме видеоклипа 🙏💕

# 484
От благотворителното турне на Джан за събиране на средства за деца с ментални проблеми и пострадалите от земетресението в Турция

Скрит текст:
IG 📸LEYAMANINE🇮🇹OfficialFandom
Предварително ви казваме: това видео ви разплаква!!! 😍♥️ По време на вечерта в @discoteca.fellinlove в Pogliano Milanese, нашата Rosanna Zanotti беше сред Яманините 😍 Очевидно предвид физическото й положение и адския хаос, тя не успя да види Джан, още по-малко да се доближи до него. 🥺 Това беше докато, точно преди да си тръгне, Джан Яман осъзнавайки ситуацията, не се замисли да скочи върху капака на колата, за да стигне до нашата Рози, супер развълнувана и невярваща, че е видяла това действие на живо. 💕🥹 Този жест, това видео потвърждава колко е важно да „счупиш стената“ дори в подобни ситуации. Джан показа доколко Break The Wall Tour е част от него, преодолявайки препятствие, за да отиде при нея. 🥺🙏 Не можем да не му благодарим, че достави тази огромна радост на нашата Роси! 💕Специални благодарности отправяме на Франческо за готовността и любезността, показани към Rosy🥹 Сърдечни благодарности на фена ❤️Beatrice❤️, че успя да увековечи този момент и че ни позволи да използваме видеоклипа 🙏💕

Джаки, благодаря ти много за този прочувствен разказ, доказващ за пореден път какъв велик човек е Джано.
     Най-после прочетох нещо смислено и разтърсващо, свързано с благотворителното турне на Джан, че тук във форума, такава информация липсва.

Цитат
canyaman
Още веднъж искам да благодаря на всички за топлото посрещане и за това, че се присъединихте към толкова много хора в тази важна инициатива. Специални благодарности на Feel in Love за това, че веднага повярваха в този проект и за щедрия принос
✅ @discoteca.fellinlove

# 485
Добро утро, момичета!

Пожелавам ви, успешна седмица,
с много усмивки и настроение!

# 486
Здравейте, момичета!

Най- хубавите неща, онези които ти носят истинско щастие, идват на пръсти, безшумно и търпеливо чакат да ги забележиш!

Мечтай и сбъдвай със здраве и радост!
Успешен старт на новата седмица и ползотворен ден!

Ново от Суде:

# 487
Здравейте!

„Перфектната чаша кафе е Черно като дявола, горещо като ада, чисто като ангел, сладко като любовта.”
Шарл Морис дьо Талейран,

# 488
„Перфектната чаша кафе е Черно като дявола, горещо като ада, чисто като ангел, сладко като любовта.”
Шарл Морис дьо Талейран

Не мога да подмина този цитат - обожавам кафе, а в компанията на любимците направо си е "горещо като ада".

# 489
Аааа и аз съм любител на кафето.

# 490

Още кафе тогава, да има за всички...

# 491
Хайде, да похапнем след кафето, че стана обедно време.

# 492

Още кафе тогава, да има за всички...

Скрит текст:
Гарнирам с еклерчета, като за начало на седмицата . Да ни е сладък живота заедно с любимците Yum Джан много радва феновете си. Няма такъв кеф ! Стоически издържа на всенародната любов .

# 493

Джаки, Феми, такива вкусотии сте натрупали, че се чудя откъде да започна.
     В компанията на нашите любимци всичко е апетитно, но... най-сладки са красавците.

# 494
Я, да погледнем как сте излезли на снимката, след това прилично количество кафе днес

Общи условия

Активация на акаунт