Отговори
# 675

отдавна не бях срещала нова фотка
на Шафак Пекдемир която да ми хареса

# 676
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 12. Bölüm 2. Fragmanı

# 677
Добро утро, момичета!

“Животът е поредица от уроци,
които трябва да се изживеят,
за да бъдат разбрани.”

# 678
Здравейте, момичета!

Правете това, в което вярвате и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е загуба на време и енергия.

Спорна сряда!

Ново от сторито на Толга: Маминият промотира поредицата "Черната перла", която започна излъчване в Испания.

"Голямата премиера много скоро."

А Алмеда ни черпи с кафенце...

# 679

Ново от сторито на Толга: Маминият промотира поредицата "Черната перла", която започна излъчване в Испания.

"Голямата премиера много скоро."

Емкааа, ама почвай да рониш сълзи, че испанките не са го тагнали.....
Ами то и аз като видя тая мумия до него и аз ще подмина.
Аз по-некадърна от Ханде до сега не съм засичала по турските сериали.
Тая става само за компаньонка...

# 680

Джаки, от цяла сутрин рева, та главата си късам, не мога да се спра. Joy  Joy По едно време се усещам, че не роня сълзи за това, че испанките не са тагнали  снимката от сторито на Толга, а си рева за Хандето. Милата ми тя, каква заблудена овца е. Купува си последователи да я следват и лайкват, сякаш те ще я научат на актьорско майсторство. Насила хубост не ставааа. Не й се получава превъплъщението в образ. Актриса от нея не може да излезе.
     Усетило е момичето накъде духат ветровете, та боде очите на журналистите с личния си живот. Да пишат за нея, да я рекламират и лайкват, шум да има, да покорява класации, пък нищо, че става само за подигравки.
    Я да взема да си пусна Кенан, че да се разсея и засмея. Наслаждавайте се на един красив, талантлив и невероятно харизматичен актьор - Толгахан Сайъшман.

# 681
Емка, ти пък сега....момичето е толкова елитно, че всичко живо се прехласва по нея, а който не я харесва й завижда.
Признай си, че тайничко й завиждаш....

# 682
Ауу, ама много се е наляла тука...
Емка, ти пък сега....момичето е толкова елитно, че всичко живо се прехласва по нея, а който не я харесва й завижда.

Чудя се на какво първо да й завидя, Джаки - на артистичните й умения ли, на естествената хубост ли или на голямата й любов с Керем...
     Сетих се - завиждам и за Хакан Сабанджъ. Тлъстичък шаран улови този път. Ама да не се прави на толкова ревнива, а да го сподели и с другите хУбавици, да се порадват и те на банковите му сметки.
     Но на тази сладурана от "Черното инджи" искрено завиждам - получи се химията между героите. Който си може, си го може. А Хандето стоеше като дръвце пред Кенан, иди я разчупи и разчувствай ако можеш. Измъчи се маминият красавец в сцените с нея.

# 683
Ауу, ама много се е наляла тука...

Емка, тука е в естествения си период, преди намесата на чичко доктор, затова ти се струва различна

Много се смях на въпроса на една мацка под една снимка на Деметка, но с пълна сила важи и за Хандето
"От доста време ме глЬОжди един въпрос - децата на тези, с пластичните операции, новите или старите черти на лицето наследяват от родителите си...."

Емка, те точно заради тази химия на двамата й увеличиха на мацката екранното време, за сметка на онова недоразумение Ханда

# 684
Много се смях на въпроса на една мацка под една снимка на Деметка, но с пълна сила важи и за Хандето
"От доста време ме глЬОжди един въпрос - децата на тези, с пластичните операции, новите или старите черти на лицето наследяват от родителите си...."
    Джаки,
     И да си сложа естествена красота, за да притъпя неприязънта си към пишман актрисата Ханде, а после да се потопя във Виолата, че Джан и Франческа не са за изпускане.

# 685
    Джаки,
     И да си сложа естествена красота, за да притъпя неприязънта си към пишман актрисата Ханде, а после да се потопя във Виолата, че Джан и Франческа не са за изпускане.

Ооооо, Аминето е на светлинни години от онова недоразумение. И като актриса, и като визия я бие.
Доколкото си спомням, ролята в "Сега и завинаги" на Аминето й беше първата, а я изигра толкова добре, че остана в сърцата на хората и до ден днешен.

# 686
Цитат
Официални снимки на епизод 12 от сериала Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı❤💙🔥🔥 ❤🔥

Скрит текст:

# 687
IG story  Мелиса

Нашата Мелиска е доста щастлива

# 688
# 689
Добро утро, момичета!

Златното правило на живота:
не се безпокой от това, което не е по силите ти да промениш,
приеми ситуацията такава каквато е.
В края на краищата ние не се опитваме да променим времето,
а просто се обличаме според него.