Отговори
# 690
Здравейте, момичета!

Важно е да направиш някого щастлив,
а най-важно е да започнеш от себе си.

Красиво утро!
Прекрасен и усмихнат ден!

# 691
Голяма тишина в групата...

IG story  Мелиса:

# 692

Flowers Rose ДЖАКИ* ако не беше писала че е от сторито на Мелиса
 на 100 %  красавицата я взех за Амине,
 поне за мен невероятна прилика
на тази фотка
Sleeping

# 693

Flowers Rose ДЖАКИ* ако не беше писала че е от сторито на Мелиса
 на 100 %  красавицата я взех за Амине,
 поне за мен невероятна прилика
на тази фотка
Sleeping

Софи, върнах се да ги сравня...права си!
Знаеш, че Аминето ми е слабост... голяма красавица е,  Мелиса явно ми напомня за нея и затова сигурно толкова си я харесах. Не бях мислила затова, но вътрешния ми усет е усетил.

# 694

Амине и Мелиса са хубавици, като прибавя и Суде се получава едно чудесно трио от красиви и талантливи партньорки, с които Толга много успешно си партнира.
     С Амине направиха страхотен сериал, който продължава да вълнува и днес. Много ми хареса промотирането на  "Asla Vazgeçmem" в Испания преди 2 години:
Запознайте се с Толгахан Сайъшман, красивият актьор, модел и герой от турския роман „Не ме пускай“/ “No me dejes ir”

“Noches turcas” на Ecuavisa ще бъде изпълнен с въздишки, когато на екрана се появи Толгахан Сайъшман. 39-годишният актьор е главният герой на турската сапунена опера „Не ме пускай“, която ще се излъчва следващия вторник, 25 май от 20:45 ч. по националната телевизия.
    Вероятно въздишките са били в достатъчно количество, та наскоро сериалът отново беше повторен по един от каналите им.
    А ние продължаваме да си въздишаме по Нур и Ийт Козан.

Със Суде много добре си паснаха, но за съжаление ние им се радвахе само 5 епизода.
     В момента за партньорството на Толга и Мелиса много се говори, двамата успяха да придадат особен чар на една историческа сага. Приятни са за гледане, има химия между тях и любопитството е голямо - дали ще успеят да съхранят любовта си, или ще се превърнат във врагове. Ще видим какво ще ни поднесат сценаристите.

Цитат
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı

Ще успее ли Миа Де Луна да нареди смъртта на Барбарос?
Barbaros Hayreddin Sultan's Edict ще бъде по TRT 1 утре вечер от 20.00 часа с новия си епизод. ⚔️ @trt1

# 695
Току що се прибирам от една прекрасна вечер и какво да видя....прекрасната вечер се превръща в прекрасна нощ с преведен епизод на любимото ми сериалче

Големи благодарности на работните ни пчелички!

🎥 Семейство - еп.04 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/Usp8/daVcDEMJj
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/655.html

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_212117

Благодаря сърдечно на екипа за бързия превод!! HeartsBlue HeartHeartpulse

# 696
   Страхотна новина си ни донесла, Джаки. Винаги чакам с нетърпение българските буквички на "Семейство". А момичетата, които превеждат не ни разочароват и много бързо успяват да задоволят желанието ни да гледаме с бг. субтитри. Благодаря им от сърце!

# 697
Добро утро, момичета!

"Много хора ще преминават покрай теб през живота ти,
но само истинските приятели ще оставят своя отпечатък в сърцето ти“.

# 698

Hearts

*Чашата е красива,
но съдържанието топли душата,
същото е и с хората..*
Kiss

# 699
Здравейте, момичета!

"Гумичка за лоши спомени няма.
Има моливче за нови!
И чисто бял лист. Пишете красиво..."  

Днес си изберете красота, която да оцвети денят ви.
Запазете малко място в сърцето си за невъобразимо прекрасните неща.
Усмихнат ден!

# 700
ИГ стори Мелиса
Подсеща ни за довечера

TRT1
 Ще успее ли Миа де Луна да нареди смъртта на Хайредин?

# 701

Мелиса ни подсеща за новия епизод на Барбароса, а аз още не съм приключила с разказа си на 11-ти епизод, а трябва да пусна и новото резюме.

В основата на цялата интрига и заговор е Шахсувар. Оказва се, че тя дърпа конците на всички. Близка с бащата на Миа де Луна, Шахсувар успява да убеди и дъщерята и да я включи в изпълнението на предварително начертания план за кражба на оръдия от турските казарми и нападение над Франция, за да се разтрогне съюза между Турция и Франция и да намали тяхната сила и мощ.

Най-големият лицемер и предател Кеманкеш паша така успява да заблуди Сеяре в любовта си към нея, че и тя му се довери, влюби се в него и дори реши да се омъжи за него.
    Добре си изигра картите пашата. Използва Сеяре, за да отстрани от пътя си и Хайредин. С Аяз паша също се справи успешно: „Любов или бъдеще – моят отговор на този въпрос винаги е било бъдещето. Аз бях длъжен да се приближа максмално към своя главен съперник, но ако бях се оженил за Шукуфе, то Аяз паша щеше да стане могъщ и ти нямаше да можеш да отмъстиш на своя брат.
А сега аз от една страна намалявам властта на Аяз паша, а от друга усилвам своята.”
– споделя Кеманкеш пред Шахсувар.
И когато Шахсувар му казва: „Играеш си с огъня”, Кеманкеш гордо заявява:
„Властта не може да се сдобие с други средства. Аз трябва тихо да провеждам своите дела, за да не може никой да ме заподозре.”
     Дали Хайредин ще стигне до истината и ще разплете тази интрига. Ще заподозре ли в предателство Шахсувар и Кеманкеш? А какво ще стане с Миа де Луна? – ще разберем вероятно още тази вечер.

# 702
Емка, то дойде денят на излъчване, къде се моташ?...

Няма ли озет за новия епизод?

Много ми е хубава Луна с тези одежди!

# 703

Охх, Джаки, захванах се с великденско почистване вкъщи и наруших целия си график. Вече се чудя кое по-напред да захвана - прозорците ли, "Семейство" ли, Хайредин ли или да взема да изчезна на разходка, пък каквото дойде.
    Но... първо да сложа озета на 12-ти епизод, че Хайредин ме чака развълнуван. Joy Знае, че няма да го разочаровам и ще се залепя за компютъра довечера, за да гледам действието, а диалозите - когато излезе озвучката.

Барбарос Хайредин: Султанският едикт, епизод 12
Резюме

🔱Барбарос Хайредин паша залови онези, които напуснаха къщата на Аяс паша. Когато разкрива лицата им, той се сблъсква с гледка, която шокира всички.
🔱Кеманкеш паша и Шахсувар изпращат Барбарос в къщата на Аяс паша, надявайки се, че ще възникне спор между тях... Барбарос Хайредин Рейс, който смята, че Аяс паша е направил грешки, ще потърси сметка на Аяс паша.
🔱Кандиели отива в столицата, за да се срещне с Хайредин. Но корабът, на който се е качил, е корабът на Андреа Дориа. Андреа Дориа дойде в столицата и направи план как да преобърне цялата поръчка. Докато Ираклион отплава тайно до столицата на кораба Дория, Салих Рейс залови сина на папата Медичи.
🔱 Сеяре Хатун, сестрата на Хайредин, беше отвлечена. Похитителите поискали разрешение от Аяс паша да акостират кораба в столицата без проверка. Аяс паша не искал да даде това разрешение на Барбарос. Барбарос Хайредин му казва да даде разрешение. Андреа Дория и неговите войници ще дойдат в столицата.
🔱От друга страна, целта на Барбарос Хайредин паша е да спаси Сейяре и да намери кораба с оръдията. Надявайки се да проследи тези, които са напуснали кораба и да открие предателя, Хайредин ще пресече пътя си с войниците на Миа Де Луна...

Цитат
#BarbarosHayreddin Sultan's Edict е по TRT 1 тази вечер от 20.00 ч. с новия си епизод. ⚔️
@trt1

# 704
Емка, преди Великден чистим, след Великден чистим, то чистенето няма край...
Я го карай по-полека....когато тогава
Има една поговорка: От работа се гърбавее, не се хубавее!

Я седни, изгледай си Семейството и ще бъдеш хем по-доволна, хем няма да си изморена
Гледай ги какви са сладури!
Такова удоволствие е да гледаш Къванч как играе...всяка дума, всяко изречение играе: с очи, с тяло, с мимика, с излъчване, с усет към всичко, направо се залепваш за екрана и не смееш да мигнеш.  А в партньорство със Серенайката направо пръскат екрана, категорично най-добрата двойка, която съм гледала в турско дизи, а Къванч е най-добрият актьор...всички ги слага в малкия си джоб.
Някъде прочетох, че Къванч не можел да стъпи на малкия пръст на Чачо...ей много се смях.
И аз съм луда фенка на Джан, ама за тази игра какво да кажа.... Свалете си розовите очила бе хора

Общи условия

Активация на акаунт