Отговори
# 705
Емка, преди Великден чистим, след Великден чистим, то чистенето няма край...
Я го карай по-полека....когато тогава
Има една поговорка: От работа се гърбавее, не се хубавее!

Я седни, изгледай си Семейството и ще бъдеш хем по-доволна, хем няма да си изморена
Гледай ги какви са сладури!
Такова удоволствие е да гледаш Къванч как играе...всяка дума, всяко изречение играе: с очи, с тяло, с мимика, с излъчване, с усет към всичко, направо се залепваш за екрана и не смееш да мигнеш.  А в партньорство със Серенайката направо пръскат екрана, категорично най-добрата двойка, която съм гледала в турско дизи, а Къванч е най-добрият актьор...всички ги слага в малкия си джоб.
Някъде прочетох, че Къванч не можел да стъпи на малкия пръст на Чачо...ей много се смях.
И аз съм луда фенка на Джан, ама за тази игра какво да кажа.... Свалете си розовите очила бе хора

И аз усетих, че от работа не се хубавее, та зарязах всичко и излязох на кафе с приятели. С тях се чувствам млада, доволна и щастлива. Сега ще си изгледам Хайредин в оригинал, а утре за десерт съм си оставила "Семейство".
     Джаки, напълно съм съгласна с написаното от теб за Къванч и Серенай. Те ме отвяха в "Семейство".
     Не мога да разбера логиката на тези заслепени фенове, които се опитват да представят своите любимци като по-по-най. Смешни са ми! Аз не мога да сравнявам играта на любимите си актьори. Всеки сам за себе си е уникален. Затова си ги обичам и ги гледам с удоволствие.
     Факт е, че обожавам Толга, но не съм си позволила да сравнявам играта му с играта дори и на най-посредствения актьор в Турция.
     Въпрос на гледна точка. Серенай не я харесвам, но до Киво ме впечатли още на плаката. Такова излъчване, такава химия, която направо ме остави без думи. Не ми се беше случвало заради една фотка да загледам цял сериал. Е, направих го. Изгледах 1-ви епизод на "Семейство" в деня на излъчването му. Грабна ме, развълнува ме и едва дочаках бг. субтитрите. Добре, че момичетата в темата на Киво правят много задълбочени и обстойни анализи, та запълвам чакането с четене на техните коментари.
     Съвсем се увлякох в обяснения, извинете ме. Трябва да превключвам на вълна Хайредин.
     Дано тази вечер да намеря отговор на въпроса, който ме гложди:
     Луна наистина ли ще се обърне срещу Хайредин?

# 706

Animal Paw Prints Като чета  хубавите отзиви за *Семейство*
ще направя всичко възможно да го гледам и аз
 след Виолата* с Джано..
обичам сериали с красиви актьори
Heart Eyes

# 707
Емка Flowers Hibiscus мислех да ти сервирам виртуално кафенце да си починеш от чистенето. Добре си излязла да се разтовариш навън.
При нас от няколко дена е с пронизващ вятър навън.

С Кристофър какво се случва след като оживя в Хардеин ?

# 708

Animal Paw Prints Като чета  хубавите отзиви за *Семейство*
ще направя всичко възможно да го гледам и аз
 след Виолата* с Джано..
обичам сериали с красиви актьори
Heart Eyes

Софи, не само красив, нооо и много талантлив.
Няма да сбъркаш, сериала си заслужава, Къванч играе с всяка фибра от тялото си

# 709
Скрит текст:
Емка Flowers Hibiscus мислех да ти сервирам виртуално кафенце да си починеш от чистенето. Добре си излязла да се разтовариш навън.
При нас от няколко дена е с пронизващ вятър навън.
С Кристофър какво се случва след като оживя в Хайредин?
    Феми, Кристофър се появи в днешния 12-ти епизод, готов да отмъщава на Хайредин. Ще видим кой кого ще надвие, но съм убедена, че битката ще бъде в полза на нашия пират.
     Изгледах с интерес епизода, но подробности мога да разказвам, след като излезе озвучката.
      Ето и първия фрагмент на епизод 13:

„Никой не може да ни принуди да се пазарим със злото!“

Цитат
💣💥ТРАНСФЕР
Известният актьор Джансел Елчин се присъединява към актьорския състав на сериала ⚓⛵ХАЙРЕДИН ⛵⚓.
Джансел ще играе Паргалъ Ибрахим паша

# 710
Добро утро, момичета!

Днес да не забравите да се усмихнете.
Светът е оцелял, защото се е смял....

# 711

Hearts

Hearts

..*Eмре Бей и Суде Гюлер се разделят
 и изтриха всичките си споделени снимки..*

# 712
Здравейте, момичета!

Честит нов месец, честит нов ден и честит 1-ви април - ден на хумора и шегата!
Не пропускайте да излъжете, днес е позволено!

"Мъжете лъжат просто, а жените – със сълзи на очи."
 Дон Аминдо

Нека месец април бъде пълен с усмивки, пролетно настроение, любов, късмет и много щастливи дни!
Благословен да е с успехи и добри дела!

# 713
Рейтинга е с леко покачване.

# 714

Джаки, рейтингът ни пълзи като костенурките, с това темпо до края на проекта можем да заковем на 2. Joy Ама няма лошо!
     Само да не разводнят сериала, да се развият отношенията между Хайредин и Луна в очакваната от мен посока, пък рейтингът нека си куца.
     На един крак ще го докараме докрай, а после с удоволствие ще бръснем брадата на Хайрединчо. Joy
     Маминият трябва да върне предишния си чар, да го видим в истинския му облик. Трябва да блести и да примамва с естествената си красота.

# 715
За нас ежедневието си върви...рейтинги, сериали, шеги, ама те още живеят с ужаса.

ИГ стори на Мелиса:
"Пакети с провизии за нашите семейства"

# 716
ИГ стори на Мелиса:
"Пакети с провизии за нашите семейства"

Джаки, дълго ще ги преследва ужаса от земетресението, но по един или друг начин се опитват да продължат напред. Потърпевшите ще събират отломките от съсипания си живот, ще оцеляват някак си, скътали в сърцата болката по загубеното. А отзивчивите и състрадателните ще продължат да им помагат, с каквото могат.
     Аз очаквам репортаж от Hatay, Толга беше казал, че тази седмица ще посети засегнатите райони и ще участва на ифтар заедно с местното население.
Скрит текст:
Ифтарът е храната, която се сервира в края на деня по време на Рамадан, за да се наруши дневния пост. Буквално това означава „закуска“. Ифтар се сервира по залез слънце през всеки ден на Рамадан, тъй като мюсюлманите нарушават ежедневния пост.
    Зная, че Толгахан сам няма да пусне нищо от това събитие, но се надявам то да бъде отразено, пък и да видим маминия поне на снимка.

..*Eмре Бей и Суде Гюлер се разделят
 и изтриха всичките си споделени снимки..*
    Софи и на мен ми направи впечатление, че Суде напоследък пуска само снимки с приятелки, а преди пълнеше профила си с Емре. Дано не страда много нашата хубавица, но аз си мисля, че така е по-добре. Рано й е за сериозни и дълги връзки, сега трябва да се доказва като актриса. Тръгна много добре, търсена е и се надявам ангажиментите й да продължат със същата сила.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 16:22 от Emiliya

# 717

Flowers Bouquet ЕМИ* попадала ли си на инфо
за продуцентската компания на Толгахан,
и къде е продаден филма за комисар Халюк

# 718
Идвам с клюка за Суде Гюрел. Не е клюка ,а истина. Разделила се е с Емре бей. Емре се забавлявал с колежка и са ги снимали. Двамата са се отписали от ИГ и са трили снимки.

# 719

Flowers Bouquet ЕМИ* попадала ли си на инфо
за продуцентската компания на Толгахан,
и къде е продаден филма за комисар Халюк
    Софи, за съжаление нищо и никъде не откривам за филма на Толга. Сега пак порових  - на страницата на Han Medya Yapım в  YouTube от 11 месеца не е пускано нищо. Почти същото е и в Instagram на продуцентската компания - последно са писали на 10 ноември 2022 г., но не се отнася за филма.
     Надявам се Джаки като се прибере от работа и види поста ти да погледне в други сайтове и да ни пише дали нещо е открила.

Общи условия

Активация на акаунт