Я го карай по-полека....когато тогава

Има една поговорка: От работа се гърбавее, не се хубавее!

Я седни, изгледай си Семейството и ще бъдеш хем по-доволна, хем няма да си изморена

Гледай ги какви са сладури!

Такова удоволствие е да гледаш Къванч как играе...всяка дума, всяко изречение играе: с очи, с тяло, с мимика, с излъчване, с усет към всичко, направо се залепваш за екрана и не смееш да мигнеш.

Някъде прочетох, че Къванч не можел да стъпи на малкия пръст на Чачо...ей много се смях.

И аз съм луда фенка на Джан, ама за тази игра какво да кажа.... Свалете си розовите очила бе хора

Джаки, напълно съм съгласна с написаното от теб за Къванч и Серенай. Те ме отвяха в "Семейство".
Не мога да разбера логиката на тези заслепени фенове, които се опитват да представят своите любимци като по-по-най. Смешни са ми! Аз не мога да сравнявам играта на любимите си актьори. Всеки сам за себе си е уникален. Затова си ги обичам и ги гледам с удоволствие.
Факт е, че обожавам Толга,

Въпрос на гледна точка. Серенай не я харесвам, но до Киво ме впечатли още на плаката. Такова излъчване, такава химия, която направо ме остави без думи. Не ми се беше случвало заради една фотка да загледам цял сериал. Е, направих го. Изгледах 1-ви епизод на "Семейство" в деня на излъчването му. Грабна ме, развълнува ме и едва дочаках бг. субтитрите. Добре, че момичетата в темата на Киво правят много задълбочени и обстойни анализи, та запълвам чакането с четене на техните коментари.
Съвсем се увлякох в обяснения, извинете ме.

Дано тази вечер да намеря отговор на въпроса, който ме гложди:
Луна наистина ли ще се обърне срещу Хайредин?