Лекари в Бургас - 3

• 62 490
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, търся детски кардиолог в Бургас. В гугъл ми излиза само Д-р Пепа Ралева, но всички телефони са грешни. Знаете ли  къде практикува или телефон за контакт?
На блока на Вардар.Там има изписан и телефон.

# 631
Здравейте.
Налага ми се да избирам нов личен лекар, тъй като досегашната ми лична лекарка прекрати договора си с НЗОК. За предпочитане да е в района на "Братя Миладинови"  и "Лазур". Бях се спрял на д-р Радостина Ганчева  зад "Механото", но тя ми отказа и доколкото разбрах от друга тема тук, изглежда ще се пенсионира.
Ще съм ви благодарен, ако споделите мнения за други лични лекари в района. По-специално ме интересуват лекарите от Военна болница д-р Пламен Панайотов, д-р Таня Андреева, д-р Анна Ангелова и д-р Диана Чиликова, но бих взел под внимание и други предложения.
Ясно е, че не всички приемат нови пациенти и едва ли ще имам голям избор, но все пак предварителна информация ще е от полза.
Благодаря предварително!

# 632
Ние сме при д-р Пламен Панайотов и сме доволни, но доколкото знам от години не записва пациенти. Действително първо попитайте въобще кой записва пациенти и след това избирайте, ако въобще има избор. Миналата година наши приятели доста дълго време търсиха лекар.

# 633
Ние сме при д-р Пламен Панайотов и сме доволни, но доколкото знам от години не записва пациенти. Действително първо попитайте въобще кой записва пациенти и след това избирайте, ако въобще има избор. Миналата година наши приятели доста дълго време търсиха лекар.
За първи път ми се случва да чуя някой да каже нещо хубаво за този самонадеян и самовлюбен човек.

# 634
Много се дразня на звеното лични лекари, абсолютно паразитна бариера към лечението. Мисля, че щом си осигурен, намираш си специалист, записваш час и отиваш. Защо трябва да си търсиш посредник, да му се молиш за направление, че да отидеш при истински лекар, а не изкопаемо в мръсен кабинет и без компютър, дето сестрата му върши задълженията.

# 635
  • Бургас
Защото уж се предполага, че ти не знаеш при какъв специалист трябва да отидеш и според симптомите и изследманията някой трябва да те насочи.

Освен това кой ще дава болнични и извинителни бележки за училище и всякакви други бележчици.

Иначе и аз съм съгласна, че допълнително се усложнява. И според мен нещата трябва да станат като някои бели държави - да се задължат личните лекари да имат сестра, да имат чакалня с човек, който да ги пренасочва хората дали са само за бележки или прегледи и да ги кани са влязат. А не да висиш в едно тъмно тясно коридорче като сопол на вратата и да дебнеш да не те пререди някой, който само нещо да пита.

# 636
Препоръчайте ми кожен лекар,който да не ме натъпче с кортикостероиди веднага,да пусне изследвания?

# 637
Водила съм детето при Колева в транспортна болница, доволна съм, но те повечето кожни лекари си изписват такива препарати. Зависи пак от проблема. При Обрешкова също сме ходили. Тя обаче направи изследване и на база на него изписа лечение.

# 638
С две ръце препоръчвам д-р Горанова в Окръжна болница.

# 639
Здравейте !не успявам да се свържа с д-р Георги Томов ,преглеждаше в поликлиника Бургас до Космос .някой знае ли актуален телефон и дали е там все още,?

# 640
  • Бургас
Здравейте !не успявам да се свържа с д-р Георги Томов ,преглеждаше в поликлиника Бургас до Космос .някой знае ли актуален телефон и дали е там все още,?
Телефонът е актуален, но той вече е в АКУШЕРО- ГИНЕКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р КАЛЧЕВА. Звънете по-упорито.

# 641
# 642
  • Бургас
Здравейте, моля за мнение за добър невролог за дископатия и дискова херния в Бургас?

# 643
Здравейте, моля за мнение за добър невролог за дископатия и дискова херния в Бургас?

Д-р Димитър Генов

# 644
  • Burgas, Bulgaria
Минах ехография на млечни жлези в Пловдив.
От Бургас отидох с находка в дясна гърда.
Връщам се с находки :
Дясна гърда - ЧЕТИРИ образувания
Лява гърда - образувание съмнително под разреза ,вероятно от не зарастнало от февруари 2024г  въпреки, че не е видяно преди 2месеца .
Пращат ме на ЯМР с контраст и ако покаже  съмнения - биопсия
Чудя се да ходя ли на още ехография на млечни жлези.  Тоя ЯМР е 800лв егаси .

Общи условия

Активация на акаунт