Лекари в Бургас - 3

• 62 439
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Може направо на биопсия да отидете.

# 646
  • в джунглата
Минах ехография на млечни жлези в Пловдив.
От Бургас отидох с находка в дясна гърда.
Връщам се с находки :
Дясна гърда - ЧЕТИРИ образувания
Лява гърда - образувание съмнително под разреза ,вероятно от не зарастнало от февруари 2024г  въпреки, че не е видяно преди 2месеца .
Пращат ме на ЯМР с контраст и ако покаже  съмнения - биопсия
Чудя се да ходя ли на още ехография на млечни жлези.  Тоя ЯМР е 800лв егаси .

Може и по ЗК, не се чака много.
В Сърце и мозък правят. Др Димо Митев или друг от гръдната хирургия трабва да съдействат. Успех!

# 647
Здравейте, моля за мнение за добър невролог за дископатия и дискова херния в Бургас?
Д-р Динева

# 648
Търся добър ортопед за дете,без Христов?

# 649
# 650
  • Бургас
Здравейте, моля за мнение за добър невролог за дископатия и дискова херния в Бургас?

Д-р Димитър Генов

Благодаря за отговора! Вие имате лични впечатления от Д-р Димитър Генов? Работи ли със здравна каса и ако не- колко струва прегледа при него?

# 651

Д-р Димитър Генов

Благодаря за отговора! Вие имате лични впечатления от Д-р Димитър Генов? Работи ли със здравна каса и ако не- колко струва прегледа при него?
Аз имам впечатления, много добър лекар. Няколко пъти ходя при него при болки в кръста,секват кръст и ме оправя от един преглед. Не работи със здравната каса.

# 652
  • Бургас
Благодаря!

# 653

Д-р Димитър Генов

mileneira вече е написала това, което и аз щях да напиша, но за да няма съмнения - да, на когото съм го препоръчала, е помогнал. Нямам представа колко струва прегледът, но можеш да питаш по телефона, когато си записваш час.

# 654
Моля, да ми препоръчате добър гинеколог в Бургас. За преглед, не съм бременна.

# 655
Д-р Стоянов

# 656
Добър гинеколог - д-р Веселин Димитров в Транспортна болница.

# 657
  • Бургас
Добър гинеколог - д-р Веселин Димитров в Транспортна болница.
Да. Прекрасен лекар и човек.

# 658
  • Бургас
Абсолютно на противоположното мнение съм за него и като лекар и като човек, съдейки по моя опит  и повече там не бих стъпила!
Което потвърждава максимата, как за всеки има различни мнения и е трудно да се разчита на препоръки в нета Simple Smile

# 659
Здравейте търся добър физиотерапевт

Общи условия

Активация на акаунт