Лекари в Бургас - 3

• 62 102
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Преди време ходих при д-р Иванова на плочата в Лаьур.Саматабфизиотерапия не я прави тя,а дяе момичета,но самите процедури ги изписва тя след преглед..Тя правеше само лазер.Но не знам дали още е добре.Приятелка ходеше я някайъв център долу към Москва,но точно къде не знам

# 661
Пейо Събев , но е с часове около месец напред
https://businessaccountbg.com/physio-burgas/

# 662
Аз съм ходила при д-р Ваню Хърков в Трета поликлиника и останах доволна. Бях с направление.

# 663
Здравейте! Моля за препоръка за психолог/психотерапевт?

# 664
Надежда Пантелеева
Адрес: ж.к. Изгрев, бул. „Никола Петков“ 126, вх.1, ет.1, 8008 Бургас
Телефон: 088 840 3257

# 665
Търся много добър подолог.имам няколко часа да избера.

# 666
Търся много добър подолог.имам няколко часа да избера.
Веселина Неделчева

# 667
Аз съм доволна от Веселина Неделчева +359888443491

# 668
  • Бургас
Здравейте,

търсим личен лекар за едно момче новодомец в жк Славейков или околните квартали.

# 669
Здравейте, от кой ревматолог в Бургас сте доволни?

# 670
Здравейте, от кой ревматолог в Бургас сте доволни?
Паунова в поликлиника Бургас

# 671
Здравейте! Някой водил ли е детето си при Д-р Василев- невролог, работи в Окръжна болница. Лежахме там със сина ми и ни казаха, че работи с деца. Или евентуално да ме насочите към друг специалист в Бургас, трябва ни за ЕЕГ след фебрилен гърч.

# 672
Здравейте! Някой водил ли е детето си при Д-р Василев- невролог, работи в Окръжна болница. Лежахме там със сина ми и ни казаха, че работи с деца. Или евентуално да ме насочите към друг специалист в Бургас, трябва ни за ЕЕГ след фебрилен гърч.
Д- р Весела Петкова, прави еег на деца и преглежда деца, има добра апаратура в меден Рудник. Казвам го защо има и кабинет на друго място,ако искате еег запишете мас за меден рудник ,работи с направление,преглежда обстойно и внимателно. Ние бяхме при нея на еег октомври. Иначе правихме и еег в поликлиниката до УМБАЛ,там също ще ви направят и то доста бързо ,обаждате се на регистратура и записване час за еег,дават то за 1-2 дни вай много напред.
Иначе вай- добре е преглед при проф. Божинова в София,вие ходихме с всички еег та и изследвания.
За ЕЕГ в Бургас:
 ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР-І-БУРГАС”ЕООД
ГР.БУРГАС 80001
БУЛ.”СТЕФАН СТАМБОЛОВ”№73
Тел./факс 056/810556 - УПРАВИТЕЛ
Тел. 056/810571 - РЕГИСТРАТУРА
e-mail: dkc_1@gbg.bg, звъннете за час по телефона, но се плаща.
Ние правихме както в дкц1,така и при Петкова. Хубаво е да се направи няколко пъти през 4-5 месеца, детето трябва да е здраво.

# 673
Здравейте,търся рехабилитатор работещ със здравна каса,както и хирург За премахване кокалчета на краката?

# 674
Здравейте!
Препоръчайте моля добър алерголог в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт