Сърце и мозък гр.Бургас

• 5 813
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, какво мислите за тази болница?
Може ли да споделите ако сте били пациент, или просто сте били на преглед там?

# 1
Мога да кажа мнение за Гръдна Хирургия, като конкретно визирам доктор Димитър Ламбовски. Страхотен, макар и млад лекар. Внимателен в изслушване оплакванията на пациента,точен диагностик,изобщо старателен в работата си. Честно, преди бях скептична към по-младите лекари, но ако попаднете на него ще се убедите в думите ми.

# 2
Болница "Сърце и мозък " Бургас - ГОЛЯМО ИМЕ С НИКАКВО ПОКРИТИЕ !!! Сложена табела, че пациента е на първо място, но само ако е с планов прием. Преди два дни бях там с баща ми с направление за хоспитализация, но понеже не е планов прием се наложи да чакаме от 9,20 до 12 за да започнат да го преглеждат. След  двучасово размотаване и "преглеждане", ми обясниха,че ако остане в болницата ще му приложат същото лечение като у дома, прием на антибиотик от следващия ден. При това положение реших,че е по-добре да си тръгнем и подписах документ за отказ от постъпване в болница. Накараха ме да си заплатя консултацията с уролог -50лв и 21лв кръвни изследваниия, за които ми обясниха,че никак не са добри и трябва да го заведа на лекар.....Само да уточня,че с тези изследвания след това го заведох в Окръжна болница и е в реанимация.  Ако ви е мил живота на близките, не ходете там !  Най-добре да си сменят табелата, че НЕ ПАЦИЕНТА ,А ПАРИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО !

# 3
Мисля, че умориха майка ми там!

# 4
Болница "Сърце и мозък " Бургас - ГОЛЯМО ИМЕ С НИКАКВО ПОКРИТИЕ !!! Сложена табела, че пациента е на първо място, но само ако е с планов прием. Преди два дни бях там с баща ми с направление за хоспитализация, но понеже не е планов прием се наложи да чакаме от 9,20 до 12 за да започнат да го преглеждат. След  двучасово размотаване и "преглеждане", ми обясниха,че ако остане в болницата ще му приложат същото лечение като у дома, прием на антибиотик от следващия ден. При това положение реших,че е по-добре да си тръгнем и подписах документ за отказ от постъпване в болница. Накараха ме да си заплатя консултацията с уролог -50лв и 21лв кръвни изследваниия, за които ми обясниха,че никак не са добри и трябва да го заведа на лекар.....Само да уточня,че с тези изследвания след това го заведох в Окръжна болница и е в реанимация.  Ако ви е мил живота на близките, не ходете там !  Най-добре да си сменят табелата, че НЕ ПАЦИЕНТА ,А ПАРИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО !

Същата Сърце и мозък и в Плевен! Изключително лоша репутация! То въобще е истински късмет,  ако излезе някой Жив от там.

# 5
Майка ми лежа два дни за колоноскопия. Уж по здравна каса, но доста пари й взеха. Стаята много тясна и набутани четири човека вътре. Лекарите много млади, любезни били.  При нея, Слава Богу, нямаше нищо, но не съм чувала добри отзиви за тежките случаи...

# 6
  • Варна
Здравейте, ако някой има впечатления от доц. Корновски -кардиохирург би ли споделил.Благодаря!

# 7
Пазете Вас и близките си далеч от Сърце и Мозък.
Там са важни "таргетите" за изпълнение, а не пациентите и здравето им.  На рецепцията питат : "Вие в кое пенсионно дружество сте? Защото ако сте в ДаллБогг, не заплащате за престой, иначе престоят се заплаща 50лв на ден."
За съжаление след контузия ме закараха с Бърза Помощ там а не в Окръжна Болница. И за това се оказа, че има причина- стимулират ги... $$$
В спешното на Сърце и Мозък ми казаха: Трябва да направим скенер. Ако Ви хоспитализираме за 3 дни, скенера е безплатен. В противен случай си го плащате (300лв). Попитах, не се ли хоспитализира според резултатите от скенера...? В крайна сметка ме убедиха, че е рисковано да ме пуснат и ме хоспитализираха.
Санитарката ми донесе в болничната стая около 20-30 листа: "за подпис". Помолих я да ги остави да се запозная с текста. Имаше множество излишни неща като съгласие за операция, въпросник за анестезия и т.н. , а номера на пътеката по която ще бъда лекуван беше оставено празно място с ...............
Подписах единствено документа за хоспитализиране и декларацията за предоставяне на лични данни. Но 90% от хоспитализираните подписват наред на поставените отметки! Мога да си представя какво им дописват след това, за да точат пари от касата...
За 3 дена там, доктора дори не ме погледна дали имам синина или оток по гърба, тъй като бях паднал тежко… За сметка на това ми предложи да ми направи една "лека операция", и после нямало да ме боли 😳. (След като ме изписаха , се наложи да си плащам на частно за преглед и лечение от доктор СПЕЦИАЛИСТ, а не алчен търгаш).
До изписването, личната карта стои при тях. А какво правят с личните данни....? Попитайте познати в пенсионно-осигурителни дружества дали имат изтичане на клиенти към ДаллБогг, след престой в Сърце и Мозък!

Общи условия

Активация на акаунт