Лекари в Бургас - 3

• 61 904
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
# 751
  • Бургас
Хах, защо наричат Сърце и Мозък швейцарска болница? Аз в Швейцария не съм ходила, ама си мисля, че болниците им не са като тази.

# 752
  • Burgas, Bulgaria
Аз съм ходила . Преди 22г 🤭🤭🤭
Огромно приемно с магазин за цветя ,магазин за пакетаж, магазин за гащи и какво ли не.
Триажът те поема ,ако установи проблем - качва те в отделение и вика лекар . При мен първо ме прегледа сестра с вагинален ехограф  ,взеха ми урина и кръв и дойде лекар  - пита кога пътувам
и с какво . Каза ,че ако не се вземат мерки в България ще се стигне до операция.  Върнах се ,тук се измяха, нямало ми нищо. След няколко месеца по спешност ме оперираха в Онкото и ми махнаха яйчника.

Пп
В Швейцария ми взеха 500франка авансово и ми върнаха половината пари . Изписаха ми няма да забравя Аугменгин ,витамин С и още някакви хапчета . Всичко беше смешно евтино .

# 753
  • Бургас
То май ще се окаже че България е много по-напред от Швейцария... в цените.

# 754
  • Бургас
Здравейте! Не знам дали тук да попитам... Къде бихте ми препоръчали да си направя скенер на цяло тяло?

Забравете за Маджуров и Стайков - нямат никакъв опит със скенер и ямр, абсолютно самоуки са и се пишат някакви неща, които са абсолютно грешни. В коц-а единствено др Балев има опит на скенер, а в другите големи болници имат доста повече опит и работят рутинно скенер и ямр.

# 755
  • Бургас
В Маджуров има много добри отзиви за Недев.
Където и да си направите скенера винаги можете да отидете с диска другаде за разчитане на резултата. Важно е да отидете някъде, където техниката е добра, защото на много места е стара.

# 756
  • вкъщи
Говорим за пет скенер мисля. Такъв има само в Коц и в Дева Мария в онкологията.  Поема се от здравна каса при онкоболни или такива, които са били болни и регулярно се следят. В Коц би трябвало да са опитни, но отношението е потресаващо и на нашия резултат има спорни неща. Първо пишат едно, в заключението друго.

# 757
Miltra, аз като лекуваща се в КОЦ от 3 години, мога да кажа, че никой не ще и да припарва при Балев.

# 758
  • На морето!
Като минала през коремна операция на доста голям и проблемен миомен възел и още няколко малки покрай него, препоръчвам с две ръце болница св. Марина в Плевен и проф. Томов. Преди няколко години ме оперира и наистина направи чудеса, в Бургас и София искаха да махат органи деректно. Той подходи лапароскопски, но пради размерите и други усложнения се е наложило да направят коремна операция. Няколко часа е продължила, но успя да изчисти всички възли и да направи шевове, без по никакъв начин да увреди матката.
Аз лично иамам сериозни резерви към лекарите и частните болници в Турция, така че там дори не съм планирала да ходя на преглед.

# 759
  • Бургас
Miltra, аз като лекуваща се в КОЦ от 3 години, мога да кажа, че никой не ще и да припарва при Балев.

Аз нямам лични впечатления от него, това съм чувала от познати. Казвали са, че е крив ксто характер, но не мисля, че това е най-важното, а знанията и умения. Но, както казах, нямам лични впечатления за разлика от вас.

# 760
Здравейте, някой има ли контакт на д-р Лорис Саян - Психиатър и ако случайно знаете колко струва прегледът при него?

Благодаря!

# 761
  • Бургас
Аз мисля, че той отдавна се пенсионира. Вече е около 80г.

# 762
  • там, където ми харесва
Някои да пусне нова тема.

# 763
Здравейте, някой има ли контакт на д-р Лорис Саян - Психиатър и ако случайно знаете колко струва прегледът при него?

Благодаря!

https://www.burgasfinder.bg/companies/d-r-sayan-loris-psychiatrist/

# 764
  • Бургас
Ще пусна нова тема.

НОВА ТЕМА  - 4

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 08:42 от Галчудо

Общи условия

Активация на акаунт