Лекари в Бургас - 3

• 61 990
  • 764
  •   2
Отговори
# 705
Кой гастроентеролог бихте препоръчали - др Айтач или някой от Сърце и Мозък?

# 706
Adelaide_mh, д-р Сираков идва в новата болница във Ветрен. Но не съм сигурна дали работи със ЗК. И с часовете е много трудно. Но нищо не пречи да попитате. За бургаски ендокринолог не мога да препоръчам. Бих се радвала ако имаме такъв и съм го пропуснала.

# 707
При д-р Митев на гърдата. Киста и впоследствие усложнения с цел дуене на здравната каса.
яко се дои тази здравна каса...Кой прави операция на киста на гърдата, освен ако няма усложнение с нея? Имала съм този проблем години наред дори се е въпалявала до почит 5см дължина и 3см в диаметър - преглеждала съм се при най-големите светила сред мамолозите - проф. Гаврилов , проф.Байчев и никой не каза/настоя за  операция...При вас се е получило ефекта на доминото- всяка раждала и кърмила дори един път жена получава безброй малки кистички- стените помежду им са от порядъка на микрони. Сама мислете -ако се оперира голяма киста , се засяга малка , после малката киста е вече  увредена  и започват проблемите и пак трябва да се оперира и така ....Опитайте се да влезете при някое от тези имена които съм написала.

# 708
  • там, където ми харесва
Благодаря. Ще ходя при проф Маслянков в София.

# 709
Здравейте! Не знам дали тук да попитам... Къде бихте ми препоръчали да си направя скенер на цяло тяло?

# 710
  • Бургас
Ако е за цяло тяло по добре ядрено магнитен резонанс. Скенера е всъщност рентген, който прави множество снимки в минута и наслагва образите. Ако нямате някаква наложителна нужда, няма смисъл да се подлагате на подобно облъчване. ЯМР е на друг принцип и няма такова облъчване.

# 711
Разбирам. Но ми е необходим скенер. До сега ми го правеха в София, където се лекувах. Но този път ще го правя тук.

# 712
Здравейте, не чух мнения за др Стоицов от Сърце и Мозък или др Айтач от Лайф....

# 713
  • Бургас
Разбирам. Но ми е необходим скенер. До сега ми го правеха в София, където се лекувах. Но този път ще го правя тук.

Знаете ли, скенера е колкото стотици рентгенови снимки, а това не е на определена част от тялото, а на цялото тяло. Скенера е по-евтин, но помислете пак на какво облъчване се подлагате. Разбира се, решението е ваше.

# 714
Защо си мислите,че избирам да си правя скенер на цялото тяло защото е по-евтино или си нямам друга работа и искам да се облъчвам? След прекарана левкемия съм, и трансплантация на стволови клетки. По протокол и за проследяване от болницата в която се лекувах ми го правеха през определен период, но сега искам да си го направя в Бургас,защото нямам възможност да пътувам до София. За това ми беше въпроса, къде в града бихте ми препоръчали...

# 715
  • Burgas, Bulgaria
Др Недев в Маджуров
Или при Грънчаров в Онкото

# 716
  • Бургас
Защо си мислите,че избирам да си правя скенер на цялото тяло защото е по-евтино или си нямам друга работа и искам да се облъчвам?

Т.е. лекаря ви кара да е точно скенер, а не ЯМР ли? Или по здравна каса ви карат така, защото ЯМР е по-скъпо?
В болницата са ви го правили, защото е по-евтино, не защото така е трябвало. Никой не би направил скенер на човек във вашето състояние. Кажете коя е болницата за да не ходим там.

# 717
А замислял ли сте се,че може би не показват едно и също щом не са отпаднали скенерите по цял свят? Само в Б-я достъпът до ЯМР е толкова затруднен и все пак в някои случаи се предпочита скенер.Вероятно не са взаимозаменяеми във всяко едно отношение.

# 718
  • Бургас
Че не показват едно и също не показват. Това е ясно. На мен полипите в синусите на скенера не ми излязоха съвсем. На ЯМР светнаха в цялата си прелест.

# 719
В Трета поликлиника на Русев апаратурата е нова. Могат и да я разчитат. Има и скенер, и ЯМР. Нямам скорошни лични впечатления, но попитайте там. В Стайкови не знам как ще ви го разчетат. Май не са много ОК

Общи условия

Активация на акаунт