Здравейте, от края на 2024 съм с доста киселинен стомах, които вървят с други симптоми като подуване и съответно болка от самото подуване. Отидох при д-р Атанасова, на ехограф всичко е точно.Разбрахме се да си направя рентген с Бариева каша и още преди да излезе резултата, ми назначи лечение, което каза, че ще смени  ако резултата е по-различен от гастрит. Резултата от рентгена беше "хиперациден гастрит" и съответно не съм ходила да ѝ го показвам, а си продължих назначеното от нея лечение. Имаше пълен ефект точно 10 дни. После се започна на периоди. По време на Великденските празници очевидно съм раздразнила стомаха отново и се почна същото - подуване, киселини ... пробвала съм какво ли не - не помага. Аз по принцип съм си с проблемен стомах, имала съм и Хеликобактер преди 5г. тогава ми го излекува д-р Градинарова, но напоследък чувам негативни отзиви за нея. Моля, някой ако знае добър специалист в Бургас да каже или ако е имал подобен проблем да сподели какво му е помогнало. Благодаря!