Лекари в Бургас - 3

• 62 058
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Здравейте, има ли някои които да има личен лекар от кабинетите на ул. Васил Левски 103
или е бил там? Дайте едно мнение.
  Аз съм при д-р Костова и съм доволна, но не съм сигурна, че приема нови пациенти.

# 691
  • Сливен
Препоръчайте ми пулмолог. Кашлям вече месец и половина. Изпила съм три антибиотика и не съм добре. На последната снимка пишеше бронхитни изменения.
Направете МБ на храчка
Пулмолог -др Амини или мн добри отзиви чета за пулмолога в МЦ Стайков

# 692
Нямам храчки. Кашлицата ми е толкова ниско,че при прокашляне е като ехо.
Боли ме и отзад като дишам. Ще потърся лекаря, благодаря ви.

# 693
Миналата пролет направих двустранна пневмония и бях с болка ниско долу на гърба. Личната ме прати в белодробната болница, лекува ме д-р Вълкова. До края на болестта не извадих нито една храчка, всичката гной излезе през носа и кашлица много нямах. Много съм доволна , може да отидете там на преглед.

# 694
Там мога ли да си заплатя преглед? Личната днес пожела да ми изпише четвърти антибиотик, което ми се струва нелепо.

# 695
Мен ме прегледаха без предварителен час и постъпих в болницата.

# 696
Препоръчайте ми пулмолог. Кашлям вече месец и половина. Изпила съм три антибиотика и не съм добре. На последната снимка пишеше бронхитни изменения.
Направете МБ на храчка
От личен опит ли препоръчвате д-р Амини?
Питам, защото търся добър пулмолог в Бургас… много ми е важно.

# 697
  • там, където ми харесва
Влизам да пиша за Сърце и мозък мисля, че ги похвалих , но уви операцията ми се възпали и ходих на контролен преглед ами ужас. Не знам как съм направила операция там! Огромна грешка. Сега имам час в София и дано ме оправят там!!!!

# 698
За каква операция и при кой лекар става въпрос? Няма как така да се обобщава като болница ...

# 699
Сърце и мозък никога по никакъв начин и причина! Бягайте оттам!

# 700
  • Бургас
Като почнете така наедро. Ами напишете за какво е операцията, при кого, какви са усложненията.

# 701
  • там, където ми харесва
При д-р Митев на гърдата. Киста и впоследствие усложнения с цел дуене на здравната каса.

# 702
И аз за тази болница съм чувала само лоши неща. Преди три години бях на преглед при доктор Митев. Един час преглед- обстоен, много обясняваше и беше категоричен, че вече се реже само в много крайни случай. Явно имат помени в политиката.

# 703
на моя брат му направиха колоноскопия в Сърце и мозък и е много доволен. С една нощувка беше, но обгрижването и отношението е било на ниво.

# 704
  • Бургас
Направете МБ на храчка
От личен опит ли препоръчвате д-р Амини?
Питам, защото търся добър пулмолог в Бургас… много ми е важно.

Д-р Амини беше много популярен по време на Ковид. Сега не съм доволна. Стана търговец, предлага разни пластини и си претупва прегледите. Има кабинет и в Несебър.

Общи условия

Активация на акаунт