Лекари в Бургас - 3

• 62 144
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте! От много време следя форума и винаги сте ми били много полезни. Днес се налага да се регистрирам и да потърся помощ. Има ли някой информация къде работят рентгенолозите др Петров или др Мерсинков. Преди работиха в Дева Мария, но разбрах, че са напуснали а не искат да ми дадат информация къде работят.
Историята е следната. Преди 1 година се бях записала за профилактична мамография в Дева Мария, защото усетих топче в едната гърда. Бях ходила на хирург и ултразвук преди това, но ми казаха, че няма нищо просто структурата на гърдата била такава.
в Дева Мария ми обясниха, че все още съм млада за мамография и поискаха да ми направят ехограф, за да избегна облъчването. Преглежда ме др Мерсинков и откри малко образувание което прилича на фиброаденом но понеже не му хареса формата предложи все пак да ми направят мамография за тяхно и мое успокоение. Мамограията ми направи др Петров и казаха, че е фиброаденом, да не се притеснявам. Да но след 1 месец това топче порастна и започнах да го усещам странно. Върнах се в Девата, оказа се че др Петров е напуснал. Мерсинков ме гледа пак на ехограф, беше по-голямо топчето и той ми обясни, че е възможно да нараства преди цикъл. На въпрос трябва ли да търся хирург и да се оперирам отговора беше не, излишно. Предложи да ми направи биопсия за да разберем категорично какво е, 1 седмица след това ми направи биопсията и наистина се оказа фиброаденом. Досега всеки месец го усещам как се увеличава малко по размери и после се връща към нормалните.
От няколко дни усещам бучка в другата гърда, която обаче е различна на допир и ме боли при натиск и искам да отида да ми направят ехограф. Патила съм си от "светила" ехографисти в Бургас. Моля ви кажете ме къде да ги намеря, няма никаква информация в интернет.

# 676
  • Бургас
Това ли е д-р Петров
https://www.hospitalburgasmed.bg/%D0%94-%D1%80%20%D0%9F%D0%BB%D0 … %D0%BE%D0%B2-/h93

Ако не ги намерите можете до пробвате при д-р Недев в болница Маджуров. Има добри отзиви да него във форума.

# 677
  • Бургас
Да, много благодаря! Обадих се на болницата, но се оказа че днес и утре не мога да си направя ехограф, ще отида във вторник.

# 678
Освен д-р Миринчева бихте ли ми препоръчали друг нефролог?

# 679
  • там, където ми харесва
Здравейте, има ли някои които да има личен лекар от кабинетите на ул. Васил Левски 103
или е бил там? Дайте едно мнение.

# 680
  • Бургас
Здравейте, какъв специалист трябва да посетя за доплер на шийни артерии. И моля препоръчайте ми такъв?

# 681
Здравейте, препоръчайте ми ортопед. Появиха ми се болки в колената, личния ме изпрати на ортопед, правиха ми рентген и ортопеда ми каза, че били със сериозни артрозни изменения и ми препоръча инжекции, които естествено си ги плащам сама. Сякаш искам още някой да види снимката.

# 682
  • Бургас
Здравейте, какъв специалист трябва да посетя за доплер на шийни артерии. И моля препоръчайте ми такъв?

Д-р Шах https://superdoc.bg/lekar/nasratullah-mobarakshah

# 683
Здравейте, препоръчайте ми ортопед. Появиха ми се болки в колената, личния ме изпрати на ортопед, правиха ми рентген и ортопеда ми каза, че били със сериозни артрозни изменения и ми препоръча инжекции, които естествено си ги плащам сама. Сякаш искам още някой да види снимката.

Направи си ставна ехография.

# 684
  • Бургас

Отидете при рентгенолог, гледането на снимки е тяхната специалност.

# 685
  • Пловдив
Имам същата диагноза - гонартоза с изменения, предписаха ми инжекции, докато ми ги слагаха бях относително добре. След 2-3 дена отново ме заболя и куцам като ходя.

# 686
Препоръчайте ми пулмолог. Кашлям вече месец и половина. Изпила съм три антибиотика и не съм добре. На последната снимка пишеше бронхитни изменения.

# 687
Препоръчайте ми пулмолог. Кашлям вече месец и половина. Изпила съм три антибиотика и не съм добре. На последната снимка пишеше бронхитни изменения.
Направете си микробиологичното изследване на гърлен/фарингеален секрет с антибиограма.
Правила съм си такова изследване в Трета поликлиника на третия етаж.

# 688
  • Бургас
Последния вирус, който карах ми докара такива бронхитни изменения. Около месец още се влачих с покашляне и сърбеж в гърлото. Направих и алергична реакция. Отшумя, когато взех антихистамин, взех го заради ринита , но помогна и за кашлицата.

# 689
  • Бургас
Аз края на миналата пролет изкарах някакъв вирус, влачих си кашлицата 2 месеца до средата на лятото. Ни сиропи, ни нищо помогна.

Общи условия

Активация на акаунт