Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Телиш/Плевен
DtulipPppp, препоръките са да се правят опити около година и ако за това време не стане, тогава да се търси проблем. Три месеца е прекалено малко време.

# 736
  • София, България
Аз се следя при доктора в момента. Изследванията, които направих първоначално вече бременна бяха за около 1400 лева. След месец имаше още за около 600 лева. Добавките, които ми изписа са 29 на брой (витамини, антиоксиданти, супер храни, детокс). Не съм взимала абсолютно всичко, но изчислявах, че за 1 месец прием излизат около 500 лева. Моята бременност е спонтанна, не е супер проблемна бих казала, за по-сложни случаи предполагам, че изисква повече неща. Като цяло е особен на моменти, но си разбира много от работата.
Уау. Момичета, това е прекалено. Д-р Сигридов следи бременността ми докато беше в Надежда и единствените изследвания, които ми направи там бяха за стойностите на желязо, витамин Д и Б12. Това съм и приемала и родих здраво и добре отгледано бебе, въпреки че бях над 30г и след проблемно забременяване. Сигурна съм, че всички имаме недостици, но 29 добавки? И предполагам, че всички те са от Здравис, където жена му е съдружник.
Не са всичките от Здравис, иначе и аз си мислех, че ще са от там. Към обикновени аптеки беше посочил линкове (Ремедиум, Софармаси и тн.), от Здравис има магнезий, вит. К2 (не го намерих другаде така или иначе), вит. Ц и тези за чистене от тежки метали.

# 737

Общи условия

Активация на акаунт