Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 540
  • 737
  •   2
Отговори
# 480
Аз чаках малко около 2 седмици, явно вече няма толкова наплив за центъра, но не препоръчвам.Имаше 2 часа закъснение в часовете, държанието на доктора е арогатно и неуважително към пациентите. Подведох се по препоръка и отидох да попитам нещо конкретно, но доктора започна да ме плаши като чертае лоши прогнози как бебето няма да оцелее или ще е болно, а аз ще получа инфакт ако не се следя при него. Видя резултати от изследванията ми, които прави всяка седмица и всичко е в идеална норма. Не смятам, че е редно да се плашат бременни жени с безпочвени предложения какво може да се случи, не е редно.Назначи ми изследвания за около 1000 лв, които после да качват на сайта му, негов телефон не се дава, реално връзка с него при спешност няма.Отделно като разбра, че се следя при д-р Ковачев изразходка половината време от прегледа да го коментира, което беше много грозно и непрофесионално.Добре, че на другият ден имах час при д-р Ковачев, който ми обясни на дълго и широко, че всичко е наред и няма от какво да се притеснявам. Отдели ми 1 час от времето си и се държа като човек с мен, а не като въпросният Сигридов.Определено не препоръчвам д-р Сигридов и център му!
Какво точно плюе по д-р Ковачев, който му вършеше повече от 80% от работата и той получаваше жените готови бременни? И докато му работеше в центъра го плюеше и му уронваше престижа пред пациентките като променяше терапиите му. И това докато работеха заедно!!! После се чудете защо д-р Ковачев си е тръгнал... Това го знам от няколко познати, които са минали от там. И от личен опит също! Явно се уплаши, че д-р Ковачев го издуха като лекар. Много по-комплексен е. И явно, че не злоупотребява със субстанциите. Аз се чудя как има още пациенти… Да ни обижда, че сме глупави и неграмотни, че ще умрем от това и онова, бебетата ни също. Много е смел, когато сме без мъжете си, той и затова не ги допуска вътре. Една позната ми сподели, че скоро са го шамарили в кабинета му. Правете си изводите сами.

# 481
  • София
Скоро гледах как казва в някакво интервю, че жените, които приемат прогестерон ще имат дете със обратна сексуална ориентация...
Моя позната ми го беше похвалила, но аз си знам за него отзивите какви са. След това попаднах на информация, че карал с алкохол и наркотици.. Ами представете си как преглежда. Ковачев не е единственият, който е избягал.
Как изобщо има пациентки, не мога да разбера..
Как и го канят някъде е странно..

# 482
Скоро гледах как казва в някакво интервю, че жените, които приемат прогестерон ще имат дете със обратна сексуална ориентация...
Моя позната ми го беше похвалила, но аз си знам за него отзивите какви са. След това попаднах на информация, че карал с алкохол и наркотици.. Ами представете си как преглежда. Ковачев не е единственият, който е избягал.
Как изобщо има пациентки, не мога да разбера..
Как и го канят някъде е странно..
Говорим за Ковачев конкретно, защото дамата спомена за него, иначе да, всички АГ ( Калчев, Ковачев, Чучумишев , а сега и Кайрякова), избягаха от там и има защо. А на всички ни прави впечатление, че Сигридката обикаля всички медии и подкасти като цветарка… явно за да се опита да си спаси кариерата, която според това, което чета във фейсбук, тук и на други места - приключва. Наскоро прочетох пост, на момиче, което е било при него за подготовка за втора бременност, той ѝ е казал , че първото дете може да има диабет, затлъстяване и умствено изоставане само защото е била на терапия за задържане. Скандален е…

# 483
И на мен ми говореше,че детето ми има куп проблеми, постоянно виждаше нещо нередно...е ,детето ми си е живо и здраво.Караше ме да правя амниоцентеза, добре,че не се съгласих

# 484
И на мен ми говореше,че детето ми има куп проблеми, постоянно виждаше нещо нередно...е ,детето ми си е живо и здраво.Караше ме да правя амниоцентеза, добре,че не се съгласих
Е мен ме пита, защо съм си правила Прена тест ( който направих единствено по мое желание, без да е имало показания за него), а не съм си направила амниоцентеза.... И този въпрос ми го зададе, след като ми направи феталната морфология в 21 г.с. и сам каза, че детето ни е абсолютно здраво....Повече има ли смисъл да говорим ... Да караш жени да правят подобни рискови интервенции, без абсолютно никакви индикации за това, адекватно ли е?

# 485
  • София
Не е адекватно подобно поведение. Ще остане без пациенти, тръгнала е работата вече в тази посока.

# 486
Щом успява да се прибере вкъщи и да си легне в 19:50 (както сам казва в подкаста в инстаграм) значи мноого са му намалели пациентките. Като ходех аз преглеждаше до 21 часа

# 487
Момичета, направо се отчаях като чета мненията 😕. Скоро ми предстои преглед при доктора и съм изпълнена със съмнения как ще протече. Била съм негова пациентка, но нещата си бяха ок тогава.

# 488
  • Sofia
Е мен ме пита, защо съм си правила Прена тест ( който направих единствено по мое желание, без да е имало показания за него), а не съм си направила амниоцентеза.... И този въпрос ми го зададе, след като ми направи феталната морфология в 21 г.с. и сам каза, че детето ни е абсолютно здраво....Повече има ли смисъл да говорим ...
А мен ме овика защо съм си направила определен пренатален тест (по мое желание). И при нас нямаше никакви отклонения на ФМ. Трябвало той да ми каже кой точно НИПТ. Този, който аз съм направила нищо не изследвал!
За 3000лв колко нищо да не изследва!

# 489
Е, трябвало е да е  конкретен от лаборатория, която  ще му плати % от сумата.
Е мен ме пита, защо съм си правила Прена тест ( който направих единствено по мое желание, без да е имало показания за него), а не съм си направила амниоцентеза.... И този въпрос ми го зададе, след като ми направи феталната морфология в 21 г.с. и сам каза, че детето ни е абсолютно здраво....Повече има ли смисъл да говорим ...
А мен ме овика защо съм си направила определен пренатален тест (по мое желание). И при нас нямаше никакви отклонения на ФМ. Трябвало той да ми каже кой точно НИПТ. Този, който аз съм направила нищо не изследвал!
За 3000лв колко нищо да не изследва!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 19:21 от bicheva_y

# 490
Момичета, направо се отчаях като чета мненията 😕. Скоро ми предстои преглед при доктора и съм изпълнена със съмнения как ще протече. Била съм негова пациентка, но нещата си бяха ок тогава.

Ако сте бременна силно ви препоръчвам да отидете при други фетални специалисти. За мен не ви заслужава стреса, който има голям шанс да ви причини

# 491
Да платиш 300лв за обиди и стрес - не си заслужава. Спестете си го, а и също така изследвания за няколко хиляди лв.

# 492
Същото стана и при мен отидох за подготовка за бременост и хоп.... задължително при настъпване на бременост ми каза че ще правим амниоцентеза + няколко листа с всевъзможни изследвания. За държанието и стреса който ми причини тоз човек няма да коментирам просто..........Ужасен човек с ужасно държание и енергия .......

# 493
Не съм, но се надявам скоро и това да стане. Имам доверие на доктора, но не ми харесва това, което описват дамите за отношението. И при д-р Ковачев съм била, доволна съм. Може би ще се консултирам и с него.

Ако сте бременна силно ви препоръчвам да отидете при други фетални специалисти. За мен не ви заслужава стреса, който има голям шанс да ви причини

# 494
Моят следящ АГ каза някои недобри неща за доктора, познават се, ходят по семинари заедно и в същото време ми каза, ако искам да отида при него. Бях запазила час, прокървих и нямаше как да пътувам. Отмених часа и друг не взех.
Познавам доктора от 2011-та. Пращах и приятелки при него, на които е помогнал. Тъжно е да виждам, че са се променили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт