Д-р Иван Сигридов - Тема 8

• 77 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Споделям мненията, че е мноооого скандален. И аз чаках 2 часа, за да ме приеме и като влязох с папката с изследвания започна да ми обяснява как добре, че съм получила спонтанния аборт, защото бебето щяло да се роди болно - имало дупка в сърцето, увреден бъбрек и какво ли още не и това бяха заключения след просто една единствена снимка от ехограф?!
Прекъсваше ме хиляди пъти докато му разкажа всичко подробно и прекъсвайки ме се хилиха нещо със сестрата. После ми каза, че трябва да направя една камара изследвания незнайно защо, тъй като аз си забременявам вече трети път без проблеми. И изпращайки ме от кабинета тръгнах да сядам на диванчето да изчакам сестрата да ми връчи великата папка с изледвания за 3 бона и междувременно тръгнаха да ме викат от регистратура, че първо трябвало да си платя ще кажеш, че ще избягам.
Адски скандални са.
Приятелки ми препоръчаха и Сигридов и Ковачев и си бях запазила час и при двамата, за да си усетя човека, но се радвам, че часа за Сигридов се падна преди този при д-р Ковачев, за да съм сигурна, че трябва да се бяга с 200 от този кабинет и човек.
Иначе Ковачев е злааатоо Gift Heart

# 496
Моята папка с изследвания преди прегледа я бях подредила по хронология какво - кога съм изследвала, еми първо изобщо не си направи труда да ги чете, само ги вадише от джобовете и ги разхвърляше по бюрото. Каза ми че САМО 1 - ЕДНО  изследване което ми е казал НЕ направя там да не се връщам и че ако не го слушам и не правя каквото ми каже следващото бебе ще е с даун- не знам как и от какво стигна до това заключение. По повод това да казвам и да разказвам какво и как ми се е случило- еми нищо не можах да кажа защото изобщо не ме слушаше....прекъсваше ме за да ми обеснява колко подаръци е получил от мами на които е спасил децата и да ми се хилят със сестрата в кабинета.........абе просто пълен потрес........накрая 300 лв. за ЕДНО НИЩО

# 497
Абсолютно. Никога не съм излизала по-изнервена, потресена и направо разтреперена от нерви от кабинет. Че и цял ден отпуск похабих, за да отида. Пфу! Satisfied

# 498
Да споделя и аз нещо, което не съм споделила на мъжа ми, защото нямаше да го спре никой да влезне в кабинета му и да го нашамари, на мен ми пожела патологична бременност, защото го репликирах. Да не смееш да кажеш нещо от историята ти, къде си ходил, какво си изследвал… дали се върнах? Не! Дали си тръгнах разтроена? Да! Дали плаках цяла вечер? Да! И все още ми е гадно, не съм очаквала, че лекар, който уж се слави с това колко бременности е спасил да ми каже подобно нещо.

# 499
Леле, вие сериозно ли? 😳 Към всички ли се отнася така? Аз съм го избрала като специалист, за да съм спокойна, защото му имам доверие. Ако не беше той, не знам какво щеше да се случи с първата ми бременност. Но явно оттогава много неща са се променили. Надявам се да не изляза от кабинета разочарована. А някоя дама по-нагоре беше написала, че няма такъв наплив в центъра, както преди. Потвърждавам. Преди 7-8 месеца бях на преглед при д-р Кайрякова и бях единствена в чакалнята. Като знам преди какво беше, нямаше място за всички чакащи, та и в друга чакалня ни пренасочваха.
Да споделя и аз нещо, което не съм споделила на мъжа ми, защото нямаше да го спре никой да влезне в кабинета му и да го нашамари, на мен ми пожела патологична бременност, защото го репликирах. Да не смееш да кажеш нещо от историята ти, къде си ходил, какво си изследвал… дали се върнах? Не! Дали си тръгнах разтроена? Да! Дали плаках цяла вечер? Да! И все още ми е гадно, не съм очаквала, че лекар, който уж се слави с това колко бременности е спасил да ми каже подобно нещо.

# 500
Искаше хистероскопия за реконструкция на матката да ми прави защото ме гледа и каза че съм с двурога матка, няма как да съм износила бебе.....трябвало да се моля на господа да стигна 28 седмица. Казах му че хистероскопия не искам да правя понеже точно преди 2 седмици ми бяха правили такава......оле той направо полудя и ми заяви, че прегледа точно в този момент и в тази минута приключва и да си тръгвам, а съм почти сигурна че такава матка нямам защото имам конизация правена и 2 хистероскопии и никой не ми е казвал, че матката ми е двурога.....след прегледа при Сигридов, ходих при АГ което ми прави конизацията да питам " абе аз с двурога матка ли съм" и моя АГ попитах и двамата ме гледаха недоумяващо какво им говоря.........твърдят че нямам двурога матка....та така

# 501
Ами прекрасно…, апелирам повече жени с подобни истории да се включат, до като всички си мълчим и си го преживяваме, гаврата с нас пациентите ще продължи и в бъдеще ще има още жени с накърнено достойнство, обиждани и финансово употребени.
Искаше хистероскопия за реконструкция на матката да ми прави защото ме гледа и каза че съм с двурога матка, няма как да съм износила бебе.....трябвало да се моля на господа да стигна 28 седмица. Казах му че хистероскопия не искам да правя понеже точно преди 2 седмици ми бяха правили такава......оле той направо полудя и ми заяви, че прегледа точно в този момент и в тази минута приключва и да си тръгвам, а съм почти сигурна че такава матка нямам защото имам конизация правена и 2 хистероскопии и никой не ми е казвал, че матката ми е двурога.....след прегледа при Сигридов, ходих при АГ което ми прави конизацията да питам " абе аз с двурога матка ли съм" и моя АГ попитах и двамата ме гледаха недоумяващо какво им говоря.........твърдят че нямам двурога матка....та така

# 502
Момичета, направо се отчаях като чета мненията 😕. Скоро ми предстои преглед при доктора и съм изпълнена със съмнения как ще протече. Била съм негова пациентка, но нещата си бяха ок тогава.

Ако сте бременна силно ви препоръчвам да отидете при други фетални специалисти. За мен не ви заслужава стреса, който има голям шанс да ви причини

Подкрепям!

Ако случайно има някакви притеснения, изразени от други лекари евентуално да го видите за 2ро мнение

# 503
Благодаря на Бог, че реших преди малко повече от година да не стъпя повече там след спонтанен аборт, а сега си гушкам бебето, вече на 4 месеца.

# 504
Аз също дълго време бях бясна, че пропусна проблема на детето ми. Обаче сега съм благодарна, че именно той не го видя, защото щеше да ми напълни главата с глупости и силно вероятно да ме накара да го махна, а сега си имам страхотно дете, и проблема му е коригиран, благодарение на друг добър специалист и най-вече Човек!

# 505
Аз чаках малко около 2 седмици, явно вече няма толкова наплив за центъра, но не препоръчвам.Имаше 2 часа закъснение в часовете, държанието на доктора е арогатно и неуважително към пациентите. Подведох се по препоръка и отидох да попитам нещо конкретно, но доктора започна да ме плаши като чертае лоши прогнози как бебето няма да оцелее или ще е болно, а аз ще получа инфакт ако не се следя при него. Видя резултати от изследванията ми, които прави всяка седмица и всичко е в идеална норма. Не смятам, че е редно да се плашат бременни жени с безпочвени предложения какво може да се случи, не е редно.Назначи ми изследвания за около 1000 лв, които после да качват на сайта му, негов телефон не се дава, реално връзка с него при спешност няма.Отделно като разбра, че се следя при д-р Ковачев изразходка половината време от прегледа да го коментира, което беше много грозно и непрофесионално.Добре, че на другият ден имах час при д-р Ковачев, който ми обясни на дълго и широко, че всичко е наред и няма от какво да се притеснявам. Отдели ми 1 час от времето си и се държа като човек с мен, а не като въпросният Сигридов.Определено не препоръчвам д-р Сигридов и център му!
Какво точно плюе по д-р Ковачев, който му вършеше повече от 80% от работата и той получаваше жените готови бременни? И докато му работеше в центъра го плюеше и му уронваше престижа пред пациентките като променяше терапиите му. И това докато работеха заедно!!! После се чудете защо д-р Ковачев си е тръгнал... Това го знам от няколко познати, които са минали от там. И от личен опит също! Явно се уплаши, че д-р Ковачев го издуха като лекар. Много по-комплексен е. И явно, че не злоупотребява със субстанциите. Аз се чудя как има още пациенти… Да ни обижда, че сме глупави и неграмотни, че ще умрем от това и онова, бебетата ни също. Много е смел, когато сме без мъжете си, той и затова не ги допуска вътре. Една позната ми сподели, че скоро са го шамарили в кабинета му. Правете си изводите сами.

Явно се е уплашил, че Ковачев може да го измести и вече да не е “ Господ на бременностите” както сам се нарече..Обясняваше как го бил изгонил, не го бил научил да работи така, искал да разболее мен и бебето, всякакви пълни глупости. Дори да не харесваш някой колега не е уместно така да се говори, до сега не ми се е случвало друг лекар да говори за колега така. В центъра му вече има по 1-2 жени в чакалнята, а той демонстривно се размотава и те кара да го чакаш.
Тези шамари, които е получил явно са били малко, сега не допускат мъже дори в центъра да влязат за прегледа вътре не става и дума.
Регистрирах се тук в темата специално да дам отзив за др Сигридов, трябва да се даде гласност, за да няма постоянно разстроени жени, които си дават парите за преглед, за ги плаши и ругае🤦♀

# 506
Той и преди беше хаплив в изказа си. Не е нещо ново, затова и трудно се спогажда с колегите си. На мен в 12 г.с. ми каза, че не мога да износя бебе по-голямо от 3.5 кг и не се наема с прогноза как ще протече бременността ми. В следствие в 17 г.с. започнаха проблемите: болезнени контракции и кървене. След три седмици ново кървене. На последния преглед (04.02) ни каза с мъжа ми, че не знае колко още ще износя близнаците, но всеки ден е подарък. Малко повече от 3 седмици изкарах. Родиха се с общо тегло 3.280 кг.

# 507
Може да вижда някои неща свързани с проблеми с износването и други ,но  да вижда аутизъм и ДЦП и да плаши майките с тях…Ако е направил някакво откритие ,за което науката все още не знае,нека да публикува научен труд ,а не да си го пази за себе си и да може повече бременни да бъдат предпазени.И на мен ми каза ,че тези работи “не били Божа работа и не трябвало да забременявам така спонтанно “както аз забременях.Отделно от това ,че детето ми ще е с аутизъм,макар ,че не съм му противоречила с нищо,а му вярвах безрезервно като някоя глупачка.Но предвид последното му интервю,че си ляга в20.10 аз бях там малко след 21.30 ,така че най-вероятно е спал и ми ги е говорил на сън тези неща🤔Аз също пиша тук ,само и единствено ,за да не се случи на някоя жена ,това ,което той ми причини като стрес ,излишен риск за бебето(амницинтеза без да има нужда от нея,но той ме убеди,че трябва),и попиляно средства.

# 508
Много жалко.... Че е странен, странен е, аз съм имала една среща с него, но нямаше лошо отношение. Надявах се да ме подготви за бременност и нещата, които говорихме с него звучаха разумно и логично. Но това, което ме притеснява след това е, че не съм убедена че той дава предписанията на витамините и добавките, че и на курсовете с промивки също... Имало е моменти, в които някои коментари след качени изследвания в платформата не са били много адекватни...

# 509
Мислите, че си ги дават по дефолд на всички ли?
Много жалко.... Че е странен, странен е, аз съм имала една среща с него, но нямаше лошо отношение. Надявах се да ме подготви за бременност и нещата, които говорихме с него звучаха разумно и логично. Но това, което ме притеснява след това е, че не съм убедена че той дава предписанията на витамините и добавките, че и на курсовете с промивки също... Имало е моменти, в които някои коментари след качени изследвания в платформата не са били много адекватни...

Общи условия

Активация на акаунт