ТАНУ, както се бях приготвила да се паркирам на леглото, надникнах отново в дядовата ръкавичка и Ооооо, чудесна песничка. Изтанцувах си я като 2 и 2 4. А сега иди, че спи, драга ми ФЛО. Кипна ми кръвта...Май ще те обявим за културномасовик на групата.

ДИДИА, за теб, съжалявам, че първо си се контузила. Дано да е леко и бързо да ти мине. И второ, че не можа да дойдеш. Ама второто произлиза от първото. Аз реших, че в квартала са се събрали всички черни котарани и са ти минали път. Не си помислих, че си "ранена."
МАМСИ и теб те споменахме.
И ЯЖКА също я споменахме. Градско, само те чакаме да се прибереш и ще спретнем среща в твоя роден Брезник.
Ако са ви горели ушичките, да знаете, че всички момичета бяха на линия и говорихме за вас.

Да напомня на групата, че в събота - 18.03, от 19.00 сме на оперета. Среща 18.45 пред входа на Музикалния.

Пострадах защото големият зет реши да покаже как се събаря бързо бара и стеничката падна върху крака ми. Никой не очакваше ,че с 1-2 удара ще падне.Та така се оказах най-близо и пострадах.
- пИрфектна съм си

Ще има разправии с КАТ и основно аз ще отнеса всичко, защото колата се води на мое име. Неприятности, но нали тя е жива и здрава - всичко останало се поправя, къде с пари, къде с повечко нерви. Имало да става. Поне да беше минала седмица между двете случки, както каза тя. Здраве да е!