КГБ = Клуб на Готините Баби - 211

• 40 572
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е как да се отделя от темата, като в нея е толкова приятно!
ТАНУ, както се бях приготвила да се паркирам на леглото, надникнах отново в дядовата ръкавичка и Ооооо, чудесна песничка. Изтанцувах си я като 2 и 2  4. А сега иди, че спи, драга ми ФЛО. Кипна ми кръвта...Май ще те обявим за културномасовик на групата. Simple Smile
ДИДИА, за теб, съжалявам, че първо си се контузила. Дано да е леко и бързо да ти мине. И второ, че не можа да дойдеш. Ама второто произлиза от първото. Аз реших, че в квартала са се събрали всички черни котарани и са ти минали път. Не си помислих, че си "ранена."
МАМСИ и теб те споменахме.
И ЯЖКА също я споменахме. Градско, само те чакаме да се прибереш и ще спретнем среща в твоя роден Брезник.
Ако са ви горели ушичките, да знаете, че всички момичета бяха на линия и говорихме за вас. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да напомня на групата, че в събота - 18.03, от 19.00 сме на оперета. Среща 18.45 пред входа на Музикалния.

# 586
  • Вила Великула
Фло, 30 април е неделя, а 1 май -понеделник, който е почивен ден.  Аз съм за. Брой ни двама. Тези дати ме устройват.

# 587
  • София
Фло, какъв е проблема на 01.05? Според моя календар е понеделник.
https://kik-info.com/spravochnik/calendar/2023/ 
То си е официален почивен ден.
Радвам се, че се видяхме и запознахме с новите баби.
Тану, ние също много харесамхе манекенката, хубаво момиче си имаш.

# 588
  • София
Ега ти, координационния център! Кой ме знае какво съм гледала. Виноват. Точно така е, както казваш, ПИПИ - 30.април неделя. 1.май понеделник- почивен ден.
Радвам се, че на списъка вече е сложено началото. А сега, ПИПИ, повлечи крак, та да напълним хотелчето. Супер ще бъде!
АЙША, поне да бях пила нещо при Дядото, та да се объркам, а то само гОла вОда. Grinning
Още веднаж лека нощ!

# 589
  • София
Да,  много проблеми идват от нередовното пиене.
Но пък  колата, тунела, КАТ....
заради такива проблеми не си знам къде ми е шоф. книжка.
То аз и педалите на колата не знам кой за какво е.

# 590
Тану, Много хубава песен, благодаря ! Не я знаех тази певица. Сега чух и други нейни изпълнения.

Дъщеря ти е мила и красива. Радваме се, че се запознахме.

# 591
Когато решите. Аз съм тук и очаквам  информация..
Ето какво може да се види:
Скрит текст:
На 30 април  вечерта  има голям концерт на  извстни фолклорни и други изпълнители на открито на площада. Миналата година беше държавният ансамбъл "Филип Кутев", по-миналата ансамбъл "Българе".За тази година  още не знам.  На 1 май от 11  ч.има възстановка на събитията от Априлското въстание,която е ежегодна и има много участници  и голяма публика. На1 май вечерта се изнасят тържествено знамената - светини от Априлското въстание и след това е заря-проверка с участието на много официални лица. Обикновено президентът,председателят на НС  или друг с висок ранг имат слово ,  а след това е зарята.  На 2 май тържествата продължават на м."Оборище", която е на10 км от града и през цялото време има организиран безплатен транспорт до там.
Музеите са отворени. Магазините, ресторантите, кафенетата също работят.

# 592
  • Вила Великула
Добро утро. Трябва може би да определим срок до когато да вземем решение, защото предполагам хотелите ще са пълни.

# 593
Добро утрооо!
Ето съм!
До сега се борих като прасе с тиква, да си сменя профилната снимка с нова премяна.
Стана нещо, но е много мижава снимката, не може да ме видите в цялата ми прелест Simple Smile. Ще работя по въпроса...

Нещо се позагубих тези дни,  но всичко е ОК.
И аз да кажа, благодаря ви, че ви видях вчера.
За мен беше удоволствие да се запозная с две очарователни дами - Ениса и Нина НН и с нежната като цветенце дъщеричка на Тану. През всичките години, когато сме се срещали, съм си мислила колко ще е хубаво да се срещнем някога с деца и внуци... Темата е като живота - променяме се,  деца се раждат, порастват ...  Ето, в края на месеца моята първородна внучка навършва 12 години,  и аз от толкова време пиша тук....

Днес имам амбициозни планове затова ще съм кратка.
К.А.Г, благодаря за поканата. Много мило, че ще съдействаш за организацията...
За Панагюрище - Клечката - 2 бройки.
Нали нямате против да дойда с Клечо ... няма да пречи...
На негова територия се срещаме с няколко семейства на негови приятели, а в СФ аз си ходя сама по срещи.  Вие сте  близките ми хора, нямам си други.. След смърттта на брат ми, пък съвсем...

Аууу, какво е слънце навън!
Ще вим оставям, но пак ще дойда.

Хубав ден, дами!
Бъдете здравим и се радвайте на живота!

# 594

Да ви поканя на кафе  и да си кажа - Клечко ,махни този аватар , прилича ми на избиване комплекси , а  нито си клечка ,нито дебеланка. Помниш ли си стихото , предизвикваш ме с тази картинка да ти напомня - клечка-мечка.
 Ако не можеш да си избереш , обявявам конкурс да ти изберем по наш вкус, нали ние  те гледаме ту Аз си смених ника  като не ми харесахте  избора , подобен на твоя,  избиващ комплекси, та  разбирам материята.
 Щом Клечо те  е избрал и те търпи , значи ставаш.

# 595
Привет,момичета! Много ви се радвам за срещата и още повече съжалявам,че не се класирах.
                Фло,фигурирам ли в билетите,че вече забравих ? Още куцукам,но вече не боли толкова много, а и отокът спадна.Мога да си обувам маратонките! Yum Пострадах защото големият зет реши да покаже как се събаря бързо бара и стеничката падна върху крака ми. Никой не очакваше ,че с 1-2 удара ще падне.Та така се оказах най-близо и пострадах.
                За плануваната разходка до Панагюрище все още не мога да кажа,защото през април трябва да ходим до Скопие на състезание с Ран,а все още нищо не знам по въпроса.Принципно и моето ремерке /рзбирайте ММ/ няма нищо напротив да се присъедини.Той има опит за пътувания с много жени. Yum Придобит опит от пътуванията ни с колежките.Първото пътуване беше само той,а след това си имаше компания.Престрашиха се мъжете и на други колежки.
                 Борянка ме изпревари ,но ще си пийна от нейното кафе.

# 596
Подмотвам се аз из къщи и още не си приемам поканата да излизам.
Навъртам се наоколо, та пак да ви нагледам.

Дидиа, с какво го лекуваш крака? Колко време мина?
Ако трябва, вземай по - сериозни мерки.

Панагюрище може да го обявим и за национална среща, колко години не сме правили...
КГБ - йки от всички градове, села и паланки, хайде в Панагюрище!

Борянка, нямам против да ми изберете аватар. Даже ще ми е приятно да имам спомен от другарче Simple Smile. Само не знам, ако има много предложения ( к"ви ги мисля - като нероден Петко Simple Smile ), как да стане селекцията, ама давайте предложения, пък ще видим...
Ооо, а относно комплексите, не си права, хич даже Simple Smile  Wink - пИрфектна съм си Wink ! И колкото по- старея по - пИрфектна Simple Smile ставам и по- се харесвам Simple Smile, същински Нарцис съм Simple Smile... Аз съм си най - най - , ,,от хубавите хора трябва да има по много"", нали - и работя по- въпроса Simple Smile...
Явно в писмена реч, а и на живо, някои не разбират Овнешкото ми чувство за хумор и лекото ми намигване, ама който ме познава, би трябвало да го усеща...
Та тъй.
Давайте предложения за нова премяна.
Ей, ще ви досадя значи с логореята си Simple Smile... Когато ме няма, няма, ама като взема думата не млъквам...
Къш, Важна Клечко!
Тръгвай по задачи да не взема сопата Simple Smile..

# 597
Привет, привет момичета!
Завъртяла ме е и все нещо не сколасвам да пиша, но ви чета редовно. Радвам се, че сте  се видяли, разнообразили и сте заредили батериите. Много обичам срещите по женски и често си правим с приятелки Simple Smile
За Панагюрище също на този етап нищо не мога да кажа. Преди две години обиколката ни беше по тези места и много ми хареса. Ако се отвори парашута и дойда и аз, може ли да съм с ММ? Обещавам да не пречи, може да го придумам да си вземе китарата и хармониката Grin
Отново отлитам, а на  вас желая усмихнат и спокоен ден Heart

# 598
  • София
Здравейте, красавици!
Тази сутрин съм много ранобудна. Закарахме с деди малкото чаве в 7.30 на училище, защото вчера си забравила някаква тетрадка там, та да си напише домашното. В ранни зори по улиците е толкова приятно. Няма коли, хора, движение. Убавиня!
Радвам се, че компанията започва да се увеличава.
КЛЕЧИЦЕ, махни това фото. И на мен не ми се харесва. Избери  нещо по-така! Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, тенкю баба за каЙвето.
ДИДИА, добре е, че се подобряваш. До събота вечер имаш време да станеш почти нова и да се видим пред оперетата. Blush
КАГ, хубава е програмата. Лично аз мога да отсъствам и на 2. май, но не знам за другите момичета. Не мисля да се цепя от колектива. Където всички там и гол Хасан. А и смятам, че два дни забежка ще ни се отрази добре.
КАССС, дано да можете да дойдете двамата. Той с китарата, а аз с кастанетите. Страхотно ще бъде!!! Ще се веселим, ще пеем и ще танцуваме.
ДЕБОРАНКА, ПИПИЛОТА, гушкам ви! HugHug
За сега съм до тук. Хайде спорен и усмихнат ден!

# 599
  • в сърцата на любимите ми хора
Добър ви ден!
За Панагюрище още не мога да кажа, но мисля, че до няколко дни ще съм наясно. По-голяма е вероятността да ме видите Simple Smile
Да се оплача: щерката си забравила телефона върху покрива на колата и тръгнала /по околовръстното/. Изпреварила я една кола с мъжове, които сочели телефоните си и ръкомахали. Моето моме си помислило, че я свалят Simple Smile Чак като и потрябвал тел. се сетила защо са й махали тези мъже. Но, късно е либе за китка. Има една програма, която посочва мястото, на което е телефонът в момента и така открила, че той се движи по ул. Цар Симеон. Звъннала и след няколко опита един мъж й вдигнал. Оказало се, че пътувал с жена си по околовръстното и забелязал телефона на платното. Спрели и го прибрал с идеята да го предаде на собственика, ако се обади. Самият телефон не прилича на нищо. Чудо е, че е успял да вдигне, когато щерката му е звъннала. Сега поне данните са запазени. На следващия ден, отивайки на работа, шефът я попитал къде е предният номер на автомобила. Явно и той някъде е паднал. Сега изчаква два-три дни някой евентуално да се обади ако го е намерил. А дано, ама надали Sad Ще има разправии с КАТ и основно аз ще отнеса всичко, защото колата се води на мое име. Неприятности, но нали тя е жива и здрава - всичко останало се поправя, къде с пари, къде с повечко нерви. Имало да става. Поне да беше минала седмица между двете случки, както каза тя. Здраве да е!
Оставям ви, че ще излизаме навън - баба, внуче и прабаба. Едната куцука наляво, другата надясно, а чавето с колелото не можем да го стигнем. Добре, че при нас няма движение и е спокойно за малки деца.
Нещо слънцето се скри, но да ви е хубав остатъкът от деня!

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 11:28 от мамси

Общи условия

Активация на акаунт