КГБ = Клуб на Готините Баби - 211

• 40 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Мамси, в големи приключения се е вкарала дъщеря ти, ама то като е имало да става...Дано поне номера се намери...
Впрочем в една от Надежденските фейсбук теми - Надежда - моят квартал или Майките на Надежда  скоро, преди 1-2 до 3 дни някой беше сложил снимка на загубен номер и питаше дали се знае нещо за собственика...
По спомен - беше с различни цифри.

Кассс, ще се радвам, ако може да се видим. Ще бъде много хубаво ако се съберем всички пишещи на една маса ...

Съгласна съм с Пипи, че е хубаво да решим до кога ще се чака за уточняване на бройката. Така и на К.А.Г ще е по - лесно, а и пари ако трябва да преведем за резервацията ще я улесним...

Посравям начало на списъка на жвлаещите -

1. Пипилота - 2 човека
2. Важна Клечка - 2 човека
3.----
4-----
И т.н.
Хайде, вие сте.

# 601
  • София
МАМСИиии, жалко за телефона. Номерът може и да се намери. В края на краищата нищо не заслужава много нерви. Ще си смени щерчицата ти телефона, а номерът, дано само се наложи по-здраво да го закачат.
Другата седмица ли се прибирате? Голямо гостуване направихте вие при баба Мими. Ще ви чакаме на следващата среща.
Момичета, наистина трябва да отбележим крайна дата за заявки. Днес е 15.март. Мислите ли, че една седмица е достатъчна, за да вземем решение. До последния зимен ден - 21.март. Добре ли е така? Хайде, дружки, действайте.

СПИСЪК
1. ПИПИЛОТА - 2
2. КЛИЧИЦА    - 2
3. ФЛО               - 1

# 602
  • Вила Великула
Клечи, Кассс, Дидиа, много хубаво би било да се присъединят и мъжовете ви. Моя не се колеба нито минута и каза, че идва. Ще бъде весело.

# 603
Клечи, Кассс, Дидиа, много хубаво би било да се присъединят и мъжовете ви. Моя не се колеба нито минута и каза, че идва. Ще бъде весело.

Аз пък изпитвах гузна съвест, че в СФ навсякъде ходя сама. Само дъщеря ми и внуците познава.
Той е малко притеснителен, но да ви види, а и вие него, нали сте ми годежари : )
Wink  всички от  КГБ темата .
Да знаете в какви ръце сте ме дали Simple Smile  Wink

# 604
  • София
КЛЕЧИЦЕ, тази песен е за вас. Поздравявам ви. И ти, и той в добри ръце сте попаднали. Господ здраве да ви дава и дълголетие...

Потърсих тази песен специално за ВАЖНАТА КЛЕЧКА. Дойде ми една идея, ще се постарая да я реализирам.

# 605
Simple Smile
Благодаря!

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 15:23 от Важна клечка

# 606
  • Кубрат/ Пишурка
Клечице, много сте хубави!
За Панагюрище - много съм ЗА, но още не знам как ще стигна до там. Ще проверя и ще кажа.

# 607
  • Вила Великула
Според мен идеята за национална среща е страхотна. Надявам се да запълним само ние капацитета на хотела, който КАГ има впредвид. Съобщих на Пипилотко, че няма да е сам и той се зарадва. Вече се познава с мъжа на Деборана и много си паснаха, така че надявам се и те двамата да дойдат.
Ако могат момичетата и от другите градове, освен Софийските-ще е супер.

# 608
  • София
Добро утро от снежна София!
И продължава да вали, поне не натрупва.
Някой избра ли си днешния ден?
CoffeeDonutCoffeeDonutCoffeeDonut

# 609
МАРТЕНСКИ СНЯГ
Дърветата повярваха на вятъра,
когато ги погали с топла длан
и ето тук и там в кафяви клони
разпукна цвят, учуден и засмян.

И сънена трева надигна плахо
студени разрошени коси,
и слънцето погледна към земята,
с невероятно пролетни лъчи.

Светът повярва в пролетното чудо,
усмихна се наивен и зелен,
но привечер над цветове и клони
запада сняг, внезапен и студен.

Дерветата повярваха и ето
платиха скъпо с първи цвят и плод;
така понякога за малка грешка
човек заплаща с цял един живот!

Добро утро, Айша, добро утро и на всички, които тепърва ще пишат.
Имам си друг ден, не е моя този...
Сняг, сняг, колко да е сняг - при нас е само по покривите на колите и по тревата... Дървета цъфнали почти няма, тук-там някоя ранобудна сливка ...

Хубав ден на всички!
Да го изживеем в здраве и спокойствие!

# 610
От мен чайчето.
Да се стоплим, че Баба Марта е сърдита.

Клечи, много хубаво и актуално стихотоворение!
Айша, я разкажи повече за този избор на ден - кога, как , защо......
На мен днес, заради снега, ми се очертава да ми е мързелив ден, но пък и имам нужда от такъв, след вчерашното ми градинарстване - рязах рози, прекопах няколко цветни лехички, вадих ириси, че са се нароили много и пр......
(Някой да иска есенноцъфтящ ирис?)
Та днес само ще посготвя нещо и ще започвам новата прежда.
Събрала съм няколко клипа с моделчета на терлици и им дойде времето. Ако им хвана цаката, утре ще се пУФаля.
За срещата ще кажа допълнително.

# 611
  • София
Здравейте,момичета!
  Чета ви от време на време,но все не стигам до писане.Тук времето е пролетно.През миналата седмица видях едно цъфнало дърво,което било бадем.Не бях виждала до сега и не знаех,че цъфти толкова рано.Вчера видях и цъфнала слива.Пролетта дойде,а на мен ми се иска да се прибирам в къщи и не ми се стои повече тук.Този снежец в София не е нищо,но само да може дъщеря ми да настоява да остана тук още.Разбрахме се да се прибера след Великден.
  Сватята все още задържа вода,но заради кл.пътеки я изписват и след 3-4 дни пак я приемат в болница.Сега се надяваме днес да ни съобщат за изписване.Моля се ,дано вече е за последно,че сме резервирали дата за рехабилитация в Банкя.
  Тану,виж тук има много терлици-https://www.facebook.com/miartiorgu/videos/?ref=page_internal
   За Панагюрище не смея да тръгна,защото още не знам колко мога да вървя.

# 612
  • София
Здравейте, красавици!
Баба Марта напомни за себе си. Ставам сутринта и навън снежно. Е, само сантиметър, но затова пък по улиците видях снегорин. Общината ще отчете, че е почистила пътната настилка.
Мисля си за идеята ви да си направим национална среща. Дано могат да дойдат и момичетата, пишещи в темата, от по-далечните места. Гледам календара и си мисля ( като мечо Пух ), дали тогава не е по-добре да се съберем още на 29.април, което е събота. Все пак за мацките от Варна, Русе, Кубрат, Плевен, Раднево, май не си струва да бият толкова път само за два дни. Първоначално моята идея беше да се разходим за един ден до Панагюрище, без преспиване. Като поговорих с КАГ и разбрах за програмата в набелязаните дни решихме, че не е зле да преспим една нощ. Сега като се появиха идеи за национална среща, вече си мисля, да се разберем, дали не искате срещата да е като другите национални срещи още от събота. Помислете си и споделете.

# 613
  • София
Тану, за избора на ден. Преди години в службата ми жените си избираха ден от м. март и съобразно какво е времето уж се тълкуваше каква ще ти е годината до другата пролет. Но беше съобразно виждането на тълкуващия. Напр. според днешния ден може да се счита, че годината ще е лоша, неприветлива, тъжна/вали/. Но от друга страна може да решиш, че ще е лежерна, с много почивки и приятни занимания/нали времето днес е само за почивка в къщи/.
За Панагюрище май ще ми пишете отсъствие. Има някакви неуточнени дати и задачи за този период.

# 614
Привет и от мен! Дали вали или пече, за мен е все тая. Ето защо. До довечера трябва да съм отметнала стотина парчета. За другото ще ви пиша по- късно. Лек ден!

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 19:55 от Enisa60

Общи условия

Активация на акаунт