Жоржииииии
НАН, честита ти , другата година да се похвалиш с нов компютър!

Бибошка
А на всички вас
И да ви кажа- радвам се че ви познавам, макар и само виртуално и ви
-mas:
за гласовете ,коите сте дали за нас в конкурса "Най-атрактивна физиономия".Що се отнася до водата аз давам и на двете си бебета изворна вода "Предела".В предаването на Миглена Ангелова "Искрено и лично",говориха за водата ,че не е необходимо да се преварява ако е прясно отворена.Общата минерализация на водата не трябва да надвишава 100 мг/л.
За тези,които не виждат цялата картичка, отдолу ще пусна линк към нея,за да я видят в цялата й красота
Може и да си я копират на компа и пак ще я видят. Обмисляхме варианта с намаляване,но бебчетата стават много малки и почти не се различават едно от друго.
/:

. Защото вероятно и второто важи. Значи май ще ни се прекратява майчинството, ако решим да дадем децата си на ясла ли???? Много от Вас знаят, че има период, в който децата трябва да свикват с новата обстановка, лелките и т.н. което прави минимум 1-2 месеца. През това време детето се взема първо на обяд , после в 1, 2, 3 и най-накрая в 4 часа. Как ще стане тази адаптация сега???? Дано да греша.
Вие как мислите?
страхотно е 
Какво точно ще рече всичко това- че ако си дам детето на ясла преди да е навършило 3 год ми се прекратява майчинството ли , е, ако не съм почнала работа естествено