Лампичките от елхата греят, ЮЛСКИ зъбчета започват да белеят!

• 11 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Честита Коледа и от нас!
Страхотна картичка! Hug за творците

# 151
Здравеите мили мам4ета и от мен!Малко касно ви открих...?Понеге сам на ВИЕ с комп.,дали 6те мога да се присъединя към вас?какво трябва да направя?Моля ако знаете ми помогнете?До скоро!!!  bouquet

# 152
Съ6то със закъснение-4естита коледа!!!!И се стягаите за Новата година!!!

# 153
Elip,според мен трябва да се консултираш с
лекар  bouquet,защо не звъннеш на педито?не чакай до 12

jorjito, преди около седмица и половина ни беше излезнало същото нещо и тогава се обадих на доки. Предписа ни едно кремче и точно след 1 ден и половина мазане екземата изчезна. Но сега се появява отново. Тук я наричат "млечна екзема".
Току що прочетох, че може причината да е от приема на млечни продукти. Дали е така и това означава ли, че бебо ще е с непоносимост към млечните /дано не  Praynig/.

# 154
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМИ,ТАТКОВЦИ И БЕБЧЕТА.
НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ГОЛЯМ БЕРЕКЕТ.

# 155
Ето малко снимки на моята принцеса
http://dfm.unixsol.org/pics/Sofia-Studio/

# 156
Привет на всички в този късен час.
Честито на всички бебчета сдобили се със зъбчета toothние все още си оставаме само с лигавенето Tired
На Дани дядо Коледа му донесе кошара,столче за хранене,играчки и дрешки.
Виждам че сме прибавени на картичката за което благодарим Hug

# 157
  • някъде
Здравеите мили мам4ета и от мен!Малко касно ви открих...?Понеге сам на ВИЕ с комп.,дали 6те мога да се присъединя към вас?какво трябва да направя?Моля ако знаете ми помогнете?До скоро!!!  bouquet
Добре дошли в нашия отбор  на теб и на моето адашче Wink  bouquet
Ами нищо не трябва да правиш- вече си една от нас! Но ако става въпрос за снимки- мисля че трябва да ги пратиш на Попова или направо да поискаш паролата ако искаш ти да си ги качиш! Peace Също така да наишеш кога си родила, колко см и кг е бил бебе Даниел на раждането, за да ви добавят на първа страничка! Hug
Фиона  newsm03 страхотни снимки, много   love001 на Софи!
Еййй НАН, не спряхте да хайманосвате вие Mr. Green
Ние пък си имаме ново перде от майка ми подарък, само трябва да се ушие newsm18 и камера за компа от свекитата  typeuu
Хайде стига толкова от мен, че отивам да лягам!  sleepuu
забравих  Blush- мама Дани, като си поръчаш снимки и ти ги достяват да ни кажеш с какаво качество са Praynig Hug

# 158
Добро утро  Hug
Ние изкарахме много добре празниците.Ема получи много подаръци.
Не съм ви изчела и след млако ои това ще направя.Влязох само да ви поздравя.Тук времето е разкошно и ще се възползваме....
Чао за сега,по-късно пак  Hug

# 159
  • Варна
Добро утро поспаланки newsm53
 welcomeна новата мама и нейното бебче
Диди какви са тези късни доби,бе душо #Crazy #Crazy #Crazy,Да не би Алекс да е будувал до никое време Hug Hug Hug
Всички сте много хубави на празничните снмки  smile3501
аз по-късно ще кача и наши
Elip,според мен трябва да се консултираш с
лекар  bouquet,защо не звъннеш на педито?не чакай до 12

jorjito, преди около седмица и половина ни беше излезнало същото нещо и тогава се обадих на доки. Предписа ни едно кремче и точно след 1 ден и половина мазане екземата изчезна. Но сега се появява отново. Тук я наричат "млечна екзема".
Току що прочетох, че може причината да е от приема на млечни продукти. Дали е така и това означава ли, че бебо ще е с непоносимост към млечните /дано не  Praynig/.
elip,ние днес или утре ще ходим при педито и ще видим какво става.дано е при вас всичко е добре Praynig

Аз вчера забравих да ви кажа че малкия обра де що имаше парички в пити и баници. Mr. Green Mr. Green Mr. Greenще бъде на мама касичката smile3532
тази нощ ревахме от зъбите/защото вчера казах че нищо ни няма #Cussing out/ чак сънувах че му е избило зъбче Embarassed,Калгела помогна  Peace
Айде после пак ще пиша.  typeuu
Лек и слънчев ден на всички sun

# 160
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро и от нас!
Честита месечинка на Ева на мама mgizdova! Да е весела и щастлива!
 welcome на мама danidobrinova! Диди ти е писала вече как да действаш, така че - давай!
Fiona, снимките са страхотни, а малката София е ...  прекрасна!
Дани, сподели впечатления от виртуалното фото! И аз мисля да го използвам, така че и аз ще дам инфо.
Времето изглежда хубаво - пекнало е едно слънчицеееееееееее, ей сега обличам Вяра и излизаме. Дано и вие да успеете да се разходите!
Весел ден!

# 161
Здравейте и от мен!Първо да почерпя!Нашия тати става днес на Три -пет годинки има ден-ден Joy , а свеки е именничка!
Почерпете се!  party023  cook newsm38 beer beer3 beer2 Wine Glass cheers smile3510 Popcorn Wine Glass

Добре дошла на новото майче !Дано ти е забавно и полезно със нас,на нас ни е така! Hug bowuu

Юлия получи много подаръци,има вече гърне в което ще се учим да ходим след месец!Нали ще може да сяда и ще се учим!Получи и купички сервизчета за хранене,кукли,дрешки,пелерина като на червената шапчица и пантовки играчки!Е шейна не взех- догодина!
И аз и татито и сме много щастливи от тази първа коледа за нас тримата!!! За нова година мисля да и взема паяк, както Нан е писала че я оставя за 20 мин да пробваме и ние!

А честити ви първи сняг на всички бебоци и мами!Нали всички си имат сняг вече!
Тук днес е мрачно няма слънце и ще сме в къщи да се готвим за довечера за гости!  chef

Хайде бай за сега!

# 162
Хайде здравейте и от мен! Честито на всички именици, да са живи и здрави!!!
Честита месечинка на бебе Ева  newsm51 на мама mgizdova!!!

welcome на danidobrinova!

И ние получихме гърне, да видим кога ще се пробваме  Joy, пеещи играчки и дрешки!
Чакаме също и проходилка, ама от Дядо Мраз!

Тук времето също е страхотно, след малко излизаме на разходка!

# 163
Добро утро моми4ета!Благодаря ви за добрите приветствия! Hug
4естити имен ден на вси4ки празнува6ти!Да сте живи и здрави!
ОХ ,как искам СНЯГ...!!!Миналата година тък заваля но само за 2 4аса и няма6е следа от сняг след това.Определено ми липсва!
малкия се събуди така 4е до скоро!лек ден от мен!!!  bouquet

# 164
Честито на месечинките и на имениците newsm51 и аз имам половин имен ден и смятаме да излезем довечера с татито. Тук грее но е много студено и няма да извеждам малката на разходка ще си стоим в къщи. Искам да ви попитам кое е това фото за което пишете аз видях 1 bgphoto.net на страницата на bg-mamma но като заредих снимките 10/15 не са по 15 ст. а по 32, за него ли става въпрос или е друго.
Днес и аз дадох за първи път тиква и ще видим как ще я понесе коремчето иначе сме хапвали пюре от картоф, от морков и от ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт