Професионални серии за коса - тема 159

• 75 794
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Минавам да благодаря на Принцесата за съвета който ми даде 💐 Смесих крема на Олиосета с малко от копринения серум на Чи, след това вече на почти изсушена коса слагам малко от серума за блясък. И това се отрази чудесно на косата ми- много мека и лъскава. 😍

Използвам и дейли шампоана за блондинки на Филип Кингсли - доста добра терапия за косата е, но за съжаление изобщо не ми убива жълтите оттенъци, като да кажа че естествената ми коса е светла и се поддава на тонери.

За този продукт какво мислите?

# 166
  • USA
Слагаш шампоан на ръката+ малко вода запенваш го/разтриваш си ръцете/ и слагаш в корените...масажираш 2 минути и изплакваш...това из нета не съм го ползвала, но изглежда добър.

# 167
Здравейте момичета, използвали ли сте маската на K18? В makeup беше 160лв за 150мл, поръчах си я и сега гледам е с нова цена -250лв…
Бях на фризьор преди няколко дни и обезцветявахме и боядисвахме (забелязах че не сложи никаква грижа, чак на второто сушене сложи крем и то за заглаждане на Вела…. и сега си чувствам косата изтощена).
Преди това си боядисвах косата, през два дена я суша и т.н. и реших да използвам тази маска за да си я възстановя.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 21:01 от Валентина*

# 168
  • Някъде там
Искрице, винаги когато съм купувала продукт предназначен за "екстремно (много) суха коса" ми е утежнявал косата, която точно като твоята е с много тънък и фин косъм. Този конкретно не съм.

Погледнах какво съм подновявала напоследък -  Macadamia Professional Weightless Repair Shampoo, Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Shampoo, Joico Hydra Splash Hydrating Shampoo For Fine-Medium Dry Hair (последният е нов, още не съм го опитала).
Да, знам, че е така, но искам продукт, който е с насоченост и грижа към скалпа.
В момента в банята имам само шампоана на орайт, който определно не е моя шампоан, ще си го използвам до край, но искам да го редувам с друг.

# 169
  • Варна
*Сладкодъвка* Бляскавите Олиесета са балансирана серия с превес на хидратацията тъй,че за коса като твоята спокойно могат да са постоянен продукт без да се напрягаш излишно да ги редуваш с нещо.

Валентина в Мейкъп цените са си такива откачени. И аз си купих литров шампоан на Шу за блондинки от там за 90-100лв./не помня вече Grinning/ сега е 200. Сподели за терапията после. Доста добри отзиви има.

DzhuliB това е един от любимите ми лайфхакове Grinning. Пък и пести време за нанасяне на няколко финиша един след друг.

Nadia_Di държа в банята малка чашка, сипвам шампоан колкото малък орех и слагам два пъти по толкова вода. Разбърквам да се разтвори и изливам върху главата с масаж на скалпа. Така процедирам с всички шампоани. Правя го от години,но когато се запознах с продуктите на Медавита го видях като съвет в упътването на техните шампоани. Така не се прекалява с количеството шампоан и ако скалпа е чувствителен се щади до известна степен.

Съншайн да протеин е 9-ката,но хубав мек протеин.

# 170
Здравейте момичета, използвали ли сте маската на K18? В makeup беше 160лв за 150мл, поръчах си я и сега гледам е с нова цена -250лв…
Бях на фризьор преди няколко дни и обезцветявахме и боядисвахме (забелязах че не сложи никаква грижа, чак на второто сушене сложи крем и то за заглаждане на Вела…. и сега си чувствам косата изтощена).
Преди това си боядисвах косата, през два дена е суша и т.н. и реших да използвам тази маска за са си възстановя косата.
Валентина маската на K18 е най-доброто нещо, което съм ползвала до сега само в салони обаче. Вчера видях, че са я пуснали в Арлен и цената е мега добра - 90 лв. при над 140 лв. в чуждите сайтове. Не знам дали е грешка при тях, но си поръчах два броя и сега чакам доставката.
https://www.arlen.bg/product/25033/intenzivna-terapia-bez-otmiva … in-mask-50ml.html
Интересен ще ми е състава.

# 171
Валентина маската на K18 е най-доброто нещо, което съм ползвала до сега само в салони обаче. Вчера видях, че са я пуснали в Арлен и цената е мега добра - 90 лв. при над 140 лв. в чуждите сайтове. Не знам дали е грешка при тях, но си поръчах два броя и сега чакам доставката.
https://www.arlen.bg/product/25033/intenzivna-terapia-bez-otmiva … in-mask-50ml.html

За 50 мл е цената от 90 лв.

# 172
Да ви покажа с оцветяващата маска на Wella, нюанс rose blaze каква я сътворих 😂
От към оцветяване не съм доволна, супер много се старах и пак някои кичури са по-силно оцветени от други. Като че ли леееко докарах цвят rose gold без да искам.. Косата ми буквално изпи цялата маска - 150мл Flushed и изглежда като след салон - полирана, с блясък, мека и подредена, впечатлена съм от качествата й на маска определено.

Понеже обещах да споделя за горната оцветяваща маска - определено при мен се задържа, може би съм на 7-8мо измиване и все още имам нюанси розово. Хубавата новина е, че на мен колкото повече се измива толкова повече ми харесва отенъка. Но за тези, които целят да поносят цвят за кратко (2-3 измивания) - по-добре я пропуснете, оказа се по-издръжлива.

# 173
Aз ползвах веднъж мaскaтa и бях доволна, но не видях wow ефект . Колко често се ползва? Имам спомен, че не беше на всяко миене.

# 174
Искрице, винаги когато съм купувала продукт предназначен за "екстремно (много) суха коса" ми е утежнявал косата, която точно като твоята е с много тънък и фин косъм. Този конкретно не съм.
Да, знам, че е така, но искам продукт, който е с насоченост и грижа към скалпа.
В такъв случай на твое място бих си взела Nioxin 3 или 4- шампоанът е чудесен за тънка, боядисана коса и чувствителен сух скалп, а балсамът към него е с допълнителна грижа за скалпа (a има и 3-ти продукт в кита, който е дедикейтед скалп грижа, но не е задължителен)

Разбира се, Ниоксините имат аналози и в други брандове.

# 175
Момичета този серум К18 хваща ли го някакъв код или трябва да се плати пълната цена? Доста е солена 💔

# 176
Момичета този серум К18 хваща ли го някакъв код или трябва да се плати пълната цена? Доста е солена 💔

Според мен ще я хване, понеже цената си е редовна, използвала съм в Арлен FNL10.
K18 има и в parfimo, makeup и bratsy.
Имах чист късмет да си поръчам маската за 160лв 150мл от makeup, по принцип редовната цена на 150мл е около 270лв, а на 50мл - 150лв. В Арлен в момента е на добра цена.
Нанася се след измиване с шампоан и не се отмива, изчаква се 4 мин, след това се нанасят балсам  без отмиване, термозащита и т.н. Това се прави 6 поредни измивания и после се разрежда при нужда.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 22:38 от Валентина*

# 177
Много благодаря за изчерпателната информация, Валентина*!
🌺🌺🌺

# 178
DzhuliB това е един от любимите ми лайфхакове Grinning. Пък и пести време за нанасяне на няколко финиша един след друг.

и ефектът е по-добър, успяваш да сложиш по-малко количество по-равномерно
от прекалено натрупване постигам обратен ефект

Nadia_Di държа в банята малка чашка, сипвам шампоан колкото малък орех и слагам два пъти по толкова вода. Разбърквам да се разтвори и изливам върху главата с масаж на скалпа. Така процедирам с всички шампоани. Правя го от години,но когато се запознах с продуктите на Медавита го видях като съвет в упътването на техните шампоани. Така не се прекалява с количеството шампоан и ако скалпа е чувствителен се щади до известна степен.

това също го правя - по-икономично откъм шампоан и по-добро за скалпа

сдобих се с масажна четка за скалпа, но още не съм я пробвала

имате ли отзиви за тези:

# 179
  • Бургас
Ползвам шампоана на Alfaparf scalp renew, много ми допада, почиства скалпа отлично и като че ли има леко охлаждащ ефект. Есента го комбинирах с ампулите от същата серия, препоръчани от anastasia.glam. Нямала съм проблеми с косопад, но определено има тонизиране на скалпа и стимулиране на растежа

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:45 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт