Професионални серии за коса - тема 159

• 75 759
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък ползвам почти на всяко миене блондинския на Керастаз и съм много доволна, нямам раздразнения.

# 151
  • Варна
100000000 съм писала как се ползват шампоаните на Керастаз.....

sourispourmoi
на Марокан харесвам една маска-тая с кафявата капчка. Тя е брутална хидратация с подхранване.
Филип Кингсли е трихолог. Всички шампоани на марката са грижа за скалпа.

# 152
На мен Керастаз шампоаните ми дразнят скалпа.   Напура S2 шампоана ми е идеален.

# 153
Да не би всеки ден да се миете с тях и затова? Аз гледам да редувам, въпреки че не съм чела на prinzesata мнението по въпроса, а и от скоро използвам марката.

# 154
Здравейте и благодаря, че никой не се включи с отговор при първия ми пост, наистина, казвам го без капка ирония или подигравка. Това ме накара да се върна назад и да прочета поне предходната тема. Избрах шампоан и маска Олиосета за блясък. Днес ги получих, ще мия косата след ден или два. Моля за съвет с какво да редувам, тъй като разбрах, че е добре да се редуват подхранване и хидратиране. Косата ми е дълга, здрава, нетренирана. Нямам цъфтящи краища или пърхот. Леко се омазнява в корените. Не е боядисвана. Смятам, че косъма ми е тънък, според фризьорката ми е нормален.

# 155
На морокан маските са ужасни, пробвала съм три и косата ми се заплиташе още повече. даже бившата ми фризьорка каза каквото ползвам, да го сменя, защото не се реше. Почнах да ползвам deep repair на макадамия (не е лоша, но не ми е нещо уау) и е по- добре. На морокан само пяните и спрейове за коса са Много хубави.

На морокон чак ужасни....Simple Smile Явно от друго има нужда косата щом виждате този ефект. Аз имам маската с кафявата капачка и също ми беше разочорование, но не че нещо влошаване, а по скоро нямаше кой знае какъв ефект. Но благодарение на това се усетих, че може би имам нужда от протеин и започнах повечко протеин да слагам. Сега слагам кафявата капачка 1-2 в месеца, другите пъти протеин.

Изобщо най голямото предизвикателство е да разберем от какво има нужда косата ни и кое и действа добре.

Има едни ампули на олиосета - страхотно ми действат. Реших да купя спрея с (уж) същото съдържание, но по ниски концентрации. Ми нищо общо.... Изпръхва ми косата от него. Не моаг да си го обясня. Ампулите заглаждат, става еластична. Спрея - обратното.

# 156
Маската на Марокан с кафявата капачка , я заобичах когато започнах да използвам с протеинов шампоан . Относно шампоаните на керастаз - ужасно ми дразнят скалпа , въпреки , че ги разреждам , въпреки че преди тях използвам Анаген , страшен сърбеж имам от тях . Започнах да използвап протеиновия шампоан на Напура , той е за дължини - страхотен е ! Някой беше питал за полирането на коса , не знам дали е същото , но моята фризьорка използва един уред - полировчик . Последния път ме мина с него , обра цъфтежите , косата ми се заглади , обаче я чувствам без обем и сякаш имам много по-малко коса от преди Sad

# 157
  • Някъде там
Здравейте и благодаря, че никой не се включи с отговор при първия ми пост, наистина, казвам го без капка ирония или подигравка. Това ме накара да се върна назад и да прочета поне предходната тема. Избрах шампоан и маска Олиосета за блясък. Днес ги получих, ще мия косата след ден или два. Моля за съвет с какво да редувам, тъй като разбрах, че е добре да се редуват подхранване и хидратиране. Косата ми е дълга, здрава, нетренирана. Нямам цъфтящи краища или пърхот. Леко се омазнява в корените. Не е боядисвана. Смятам, че косъма ми е тънък, според фризьорката ми е нормален.

Когато използвах серията за блясък на Олиосета, не съм редувала с никакви други серии.
За мен е чудесна и балансирана серия, и е напълно достатъчна за косата, но ако държиш да редуваш, може да вземеш подхранващата серия с арган и ленено семе на Олиосета или подхранващата им серия с камелия.

С тънка и боядисана коса съм.

# 158
Ми не държа, просто останах с такова впечатление, че трябва да се редува. Както и да е, ще видя какъв ефект ще имат маската и шампоана и по-нататък ще преценя дали имам нужда от нещо допълнително. Междувременно ще продължа да ви чета, както и старите теми назад Simple Smile

# 159
Кой е протеиновият шампоан на Напура?

# 160
S9 rikeir Всъщност …. мисля , че е протеинов , не съм на 100% сигурна . Нека по-запознатите от мен да кажат . Пише , че е за възстановяване на кератиновата структура . На моята коса се отразява разкошно .

# 161
  • Някъде там
Някой пробвал ми е този шампоан, добре ли хидратира косата?
Допада ми, че се грижи и за здравината на скалпа.

# 162
Искрице, винаги когато съм купувала продукт предназначен за "екстремно (много) суха коса" ми е утежнявал косата, която точно като твоята е с много тънък и фин косъм. Този конкретно не съм.

Погледнах какво съм подновявала напоследък -  Macadamia Professional Weightless Repair Shampoo, Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold Shampoo, Joico Hydra Splash Hydrating Shampoo For Fine-Medium Dry Hair (последният е нов, още не съм го опитала).

# 163
Взех този шампоан,но е много гъст.Как се ползва и по колко се слага на косата.Моля,ако сте ползвали да споделите

# 164
Ампулите на Олиосета наистина са много хубави. Аз лично съм си добавила по една ампула с кристалите ба Лакме и в два от спрейовете, които използвам. Така ми харесват още повече продуктите и същевременно нанасям периодично и от ампулата. Много е важна комбинацията от продукти, за мен спря им също не е нещо особено.

Общи условия

Активация на акаунт