Професионални серии за коса - тема 159

• 75 754
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Я, тъкмо щях да го поръчвам. С каква коса си?
Tънка коса, боядисвам само корени на 1.5-2 месеца.
Дължина само матирам на около 3 месеца.
Цвят на косата на ниво 5-ца.
Децата: голямата е с тънка и дълга коса до кръста.Малката е с дебел и плътен косъм, косата и също беше до кръста, но поради гъстотата и плътността на косата, подстриграх доста по късо.

Много се изкушавам да си поръчам новото олио на nuggela sule, звучи обещаващо.
https://www.arlen.bg/product/24957/multifunktsionalno-olio-za-ko … air-oil-30ml.html

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:35 от Искрица

# 136
  • София
Доволни ли сте от този продукт? Много добре ми звучи описанието Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
Идвам да ви попитам някоя дали е правила “полиране” на косата и какво представлява?

# 138
  • София
Момичета, тези от вас, които се боядисват...
Когато боядисвате корени, задължително ли "обливате" и дължините за 10-тина минути? За ниво 7-ца става въпрос.

# 139
  • USA
emy_emy аз боядисвам само корени, другото тонирам периодично..8-9 съм

# 140
Аз рядко правя дължини, 5-ца съм и това е моят цвят, та няма разлика и не ми отмива надолу цвета.

# 141
Аз съм на ниво 6-ца и не обливам всеки път, защото се натрупва много пигмент по дължините и стават прекалено тъмни. "Бе абсурд е да сте се мазала със 6 и 7, това си е 5, а на места дори 4" е реакцията на фризьорки по въпроса. Като цяло, навярно заради порьозност, моята коса много често става по-тъмна от очакваното.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 22:52 от Agent Provocateur

# 142
  • Варна
Не, 10мин. са ми много на мен. 5 мин. всеки път с мноооого разредена боя с добавен допълнително още защитен продукт.

# 143
Серумът Extentioniste на Kerastase излиза 50 лв. с кода в нотино.

# 144
  • София
Благодаря, момичета, знаех си че греша. Разреждам "обливането" и го правя по-кратко - 5 мин.
Принцеса, и аз разреждам с вода, а добавките ми към боята са още в началото на "забъркването й" и не добавям нищо след това, но ще се коригирам.

# 145
Здравейте! Моля, да ми препоръчате хубава керамична преса за коса на марките Philips или Remington или да ме насочите към тема, в която това е обсъждано, че не мога да намеря.

# 146
  • Стара Загора
Здравейте! Моля, да ми препоръчате хубава керамична преса за коса на марките Philips или Remington или да ме насочите към тема, в която това е обсъждано, че не мога да намеря.
Аз имам Remington S9600 Silk. Супер доволна съм и в момента е на промоция в remington.bg:
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9600-silk

# 147
Аз съм от скоро с тази и съм доста доволна
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9100-proluxe
https://m.bg-mamma.com/?topic=1413102.435  тук се обсъждат преси

# 148
Благодаря ви!

# 149
На морокан маските са ужасни, пробвала съм три и косата ми се заплиташе още повече. даже бившата ми фризьорка каза каквото ползвам, да го сменя, защото не се реше. Почнах да ползвам deep repair на макадамия (не е лоша, но не ми е нещо уау) и е по- добре. На морокан само пяните и спрейове за коса са Много хубави. На макадамия тази маска, олиото и шампоаните не ми харесват, но четката им ми е любимата
На джойко все още нищо не съм пробвала.
Мия си косата обикновено веднъж седмично. Тежка и гъста коса е, отнема около 2 часа и половина целият ритуал по измиване, ресане, нанасяне на продукти, оформяне и сушене. Поне защото е твърда и тежка, държи издъхване на четки със сешоар без проблем (а преса няма и час издръжливост). Случва се да измия втори път, например сега от керастаз имам рани по скалпа и ползвам медицински шампоани, които са слабички и косата ми се омазнява. А и ме дразни скалпът. Да бях намерила тези теми по-рано… Изобщо не знаех колко хора получават раздразнен скалп от керастаз. Да ми е за урок.. То беше логично. Руса, Бяла, Светла, розацея, лунички, изключително светли пчи с непоносимост към всякаква светлина, алергии към студ, към жега, контактен дерматит, беше съвсем логично, че имам и чувствителен скалп, но кой да мисли. Сега май с на Филип Кингсли шампоана за сух и раздразнен скалп съм ок и не ме сърби вече

Общи условия

Активация на акаунт