Професионални серии за коса - тема 159

• 75 206
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Аз поръчах K18 маска без отмиване от Арлен - там е най-добра цената -50мл-90 лв
Тази маска в Brasty 150 мл е съвсем друга - не е без отмиване - сравнете надписите
Влязох и в офиц. сайт - имаше разфасовки по 15 и 50 мл
На 150 мл пише Professional molecular repair hair mask
На 15 и 50 мл пише leave-in molecular repair hair mask

# 406
Ааааа някой да ме светне К18 leave-in хубаво не се отмива, но алед него нужно ли е да слагам термозащита преди оформянето с четка и сешоар ?

ЕДИТ: проверих в сайта им ( сори гугъл превод )
Скрит текст:
как да използвам
Шампоан, не кондиционирайте.
Подсушете старателно с кърпа.
Започнете с 1 помпа K18 маска и добавете още, ако е необходимо, в зависимост от дължината, дебелината и състоянието. Работете равномерно в косата от краищата до корените, една помпа наведнъж, максималната доза е 3 помпи.
Оставете да престои 4 минути. Не изплаквайте.
След това срешете + стилизирайте както обикновено (добре е да добавите термозащитен или стилизиращ продукт сега).
Използвайте за първите 4-6 измивания, след това при необходимост
Много ми е смешно това оставете да престои 4 мин. Не изплаквайте ?!?! ще стои повече от 4 значи Satisfied

# 407
Ааааа някой да ме светне К18 leave-in хубаво не се отмива, но алед него нужно ли е да слагам термозащита преди оформянето с четка и сешоар ?

ЕДИТ: проверих в сайта им ( сори гугъл превод )
Скрит текст:
/spoiler]
Много ми е смешно това оставете да престои 4 мин. Не изплаквайте ?!?! ще стои повече от 4 значи Satisfied
Явно са имали впредвид да се постои с продукта 4 мин да действа/проникне и тогава да се слагат финишите.
ПП Извинете ме, много нескопосано съм орязала цитатите.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 18:23 от m1ma

# 408
  • виртуално
След много чудене и аз поръчах 15мл за 42лв от makeup.
Въобще не знам кога ще го използвам, но четенето тук е силно заразно.
Добре, че дъщерята поне хаби шампоаните и балсамите, че иначе мога да конкурирам някой магазин

# 409
Момичета, не знам колко е по темата, но пак във връзка с грижата за косата, пробвали ли сте копринени калъфки за възглавници и от къде поръчвате?

# 410
И аз поръчах К18, дано ми хареса.

# 411
Влезнах да попитам за код, поръчах и сптиймпод4, и К18...

# 412
  • Пловдив
Момичета, не знам колко е по темата, но пак във връзка с грижата за косата, пробвали ли сте копринени калъфки за възглавници и от къде поръчвате?
Аз поръчах от Amazon.de с превозвач. Доволна съм Blush

# 413
Аз поръчах K18 маска без отмиване от Арлен - там е най-добра цената -50мл-90 лв
Тази маска в Brasty 150 мл е съвсем друга - не е без отмиване - сравнете надписите
Влязох и в офиц. сайт - имаше разфасовки по 15 и 50 мл
На 150 мл пише Professional molecular repair hair mask
На 15 и 50 мл пише leave-in molecular repair hair mask

Независимо от милилитрите и името на опаковката е един и същ продукт…
150мл е за салоните за професионална употреба (затова пише Professional molecular repair hair mask), просто както Olaplex 1 и 2 се продават в сайтовете, така и K18 150мл.
При тях няма разновидност на маските при различните милилитри.
Маската си е без отмиване и е един и същ продукт 5, 15, 50 или 150мл.
Съставът е абсолютно един и същ и начинът на употреба.
Както казах най-изгодно е 114лв за 150мл в  brasty.
https://www.k18hairpro.com/products/professional-molecular-repair-mask-150-ml - ако някой не ми вярва да ги сравни.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 21:47 от Валентина*

# 414
И моите са от немският амазон - В къщи спя само на такава, но пътувам много често - нито краткосрочно нито дългосрочно разлика не виждам в косата си.

# 415
Само на копринена калъфка спя от години. Косата ми е в пъти по- добре, бръчките също. А най ми харесва, че винаги е студена.
Оттук пазарувам
https://homeslinen.com/

# 416
Копринен шал от ВУ, който после става на калъфка.

# 417
  • София
За k18 четох, че преди нанасяне да се разтърка хубаво в дланите докато побелее.

# 418
  • Някъде там
И аз по форумната мания Simple Smile
Поръчах си К18 мини от 5 мл , да го пробвам,
Ако ми хареса ще поръчам и по голямо количесто.

# 419
  • София
Трябва да се ползва, доколкото разбрах поне 4 пъти- с 5 мл не знам какво ще се усети.
Arlen са ми пратили мостра на новия шампоан керастаз против пърхот- интересно ми е да го пробвам. Ама с една мостра на шампоан нищо няма да разбера вероятно 😆

Общи условия

Активация на акаунт