Професионални серии за коса - тема 159

• 75 740
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
От доста време използвам само Lalga и Kérastase. От Нотино с поръчка ми бяха сложили мостри на L’Oréal Pro Longer и реших да ги тествам. Много ми хареса косата след измиване с тях, колебая се да поръчам този сет

Имате ли наблюдения от по-дълга употреба на серията. Ако резултата е моментен не ми се затрупва само с козметика за коса.

# 91
За серума Extentioniste да питам за отзиви? Знам, че е обсъждан, но с търсачката ми е много трудно да намеря. Мирише ли силно?

# 92
За серума Extentioniste да питам за отзиви? Знам, че е обсъждан, но с търсачката ми е много трудно да намеря. Мирише ли силно?

Не, не мирише силно. Аз го използвах два месеца и съм доволна - косата ми стана една идея по-плътна. За растеж не мога да кажа, защото използвам шампоаните на Орайт с кофеин и на Напура Стамиген, както и маслото на Икаров.

# 93
От доста време използвам само Lalga и Kérastase. От Нотино с поръчка ми бяха сложили мостри на L’Oréal Pro Longer и реших да ги тествам. Много ми хареса косата след измиване с тях, колебая се да поръчам този сет

Имате ли наблюдения от по-дълга употреба на серията. Ако резултата е моментен не ми се затрупва само с козметика за коса.
Косата ми е с тънък косъм, но е третирана и леко суха. Шампоанът не измиваше добре скалпа, а в комбинация с балсама направо ми залепваше и увисваше косата. За мен тази серия не е за тънки и фини коси, тежка е.

# 94
  • Бургас
Аз пък съм много доволна от серията Pro longer. Касата ми също е с тънък косъм, изрусена на кичури. Ползвам ги повече от 6 мес., като само шампоана го сменям от време на време, маската и крема постоянно. Косата ми е мека и лъскава, в никакъв случай не утежнява.

# 95
балсамът от серията за блондинки на kevin muphy достатъчен ли  е за изтощена коса или да взема и маска?

# 96
  • София
Аз имам шампоана Pro longer само и също много добре ми се отразява. По-добре доста от Керастас, на които имам или съм имала почти всички серии.
Не ми утежнява а съм с тънък косъм.
Маската не съм ползвала понеже още не съм стигнала до нея, но предполагам ще и тя ще е добра.
Но моята коса е права, не знам за чупливи как ще е

# 97
За тънки, финни и нетретирани коси е много добра серията на Лалга за финна коса. Много, много хубава ми става косата от нея, няма нужда от обработка допълнителна дори. С права коса съм де, може на къдрава да е друго.

# 98
балсамът от серията за блондинки на kevin muphy достатъчен ли  е за изтощена коса или да взема и маска?
Възстановяващият ми е достатъчен, този за блондики не съм го пробвала, според мен не бързай с маска /терапия/.

# 99
В Златна рибка има намаление на Lakme. Не съм ползвала тази марка. Може ли мнения? ☺

# 100
В Златна рибка има намаление на Lakme. Не съм ползвала тази марка. Може ли мнения? ☺
Моята коса е къдрава, не я боядисвам, изправям и суша със сешоар, не знам до колко ще е полезно мнението ми. Ползвам и винаги подновявам Frizz control крем за къдрици, пробвала съм и шампоана от серията, но не ме впечатли.
Друг стилиризиращ продукт, който съм пробвала е K.style балсам активатор, който много втвърдяваше косата и не повторих.
Харесвам и държа в наличност винаги дълбокопочистващият им шампоан Perfect cleanse.

# 101
  • В полите на Пирин планина
Frizz control leave in creme Lakme ми е любим крем, но и аз съм с къдрава коса. Харесвам и тониращите шампоани. Също шампоана против косопад.

# 102
Аз виждам резултати от него. При мен това е единственият продукт, който досега е действал за растеж. Ароматът е на парфюм, не е остър, но си се усеща.

# 103
Всичко, което съм пробвала на марката не ми е харесало. И много ме дразнят консултантките в ЗР, когато питам за нещо, винаги първо препоръчват тази марка.

# 104
Всичко, което съм пробвала на марката не ми е харесало. И много ме дразнят консултантките в ЗР, когато питам за нещо, винаги първо препоръчват тази марка.
Хаха абсолютно същия опит имам. Веднъж една от консултантките на Златна рибка ми пробута шампоана и балсама им за обем - изобщо не ми харесаха, супер, супер, изсушаващи. Балсамът дори не разплиташе косата, което бих го постигнала по-добре с продукт за 3 лева.

Общи условия

Активация на акаунт