Професионални серии за коса - тема 159

• 74 701
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Аз с два въпроса:
Мултифункционалния крем на Олиосета достатъчен ли е като термозащита? (ползвам само преса, не се суша, съхне си сама)
След ДПШ мога да сложа двуминутния реконструктор на Афоджи, нали? (не виждам причина да не може де, ама да питам Grin )

# 601
  • Варна
Не не е достатъчен. Достатъчен би бил ако веднага след сушене изправяш,но след като оставяш да съхне сама ти трябва отделна защита преди изправянето. Аз лично ползвам Напура и Алтерна.

ДПШ ползвам веднъж месечно,но аз не ползвам кой-знае колко стилизанти.

# 602
А ДПШ да препоръчате?

# 603
LAKME
TEKNIA PERFECT CLEANSE SHAMPOO
Дълбокопочистващ мицеларен шампоан 300 мл
https://www.zlatnaribka.com/dalbokopochistvasht-shampoan-lakme-e … e-cleanse-300-ml/
Label.m
DEEP CLEANSING SHAMPOO
Шампоан за дълбоко почистване 300 мл
https://www.zlatnaribka.com/labelm/za-dalboko-pochistvane-label/ … -cleansing-300-ml

# 604
  • Майнатаун
И аз да попитам според вас кое ще е по-подходящо да взема серия на Меди или напура? В момента ползвам Керастаз Генезис, имам и серума на Grow gorgeous, слагам го всеки ден. Но косопада след раждането и кърменето не спира, намалява, но все още ми капе косата. Чудя се ако взема и спрея н Меди мога ли да го ползвам заедно със серума на Grow gorgeous или трябва да приключа първо с единия и после другия?

# 605
  • Бургас/Пз
Момичета, каква маска или балсам ползвате веднага след боядисване??

# 606
+ 1 за ДПШ на Лабел, о аз съм доволна. Като се замисля колко отдавна го купих за последно и още си имам, но и аз много рядко.

А малко със закъснение, да се похваля, започнах да си ползвам четката на ровента, и ето резултат от трети път боравене с четката:

Скрит текст:

В началото малко докато се усетя какво да правя беше по-шантаво:) Сега пак си ги има стърчащите антентки, но далеч по-добре от само със сешоар, не бухва до небето:)

Но сега прочетох, че при някои косата цъвти от нея, явно е трябва и аз на по-щадящия режим, да не е на макс.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 16:03 от good fight

# 607
Момичета, каква маска или балсам ползвате веднага след боядисване??
Ани, сега ще ти покажа (напомням, че аз си купувам Вела Колестон и мажа корени на 2 седмици, тонирам дължини средно на 6-8)

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 15:58 от Agent Provocateur

# 608
  • София
Давам отзив зa k18 след употреба на две измивания
Преди това да кажа че косата ми е дълга, права, с тънък косъм, мазни корени сухи и адски заплитащи се дължини (буквално става на топли) и за разкош изсветлена до ниво 10 с какво ли не.

Принципно за мен е безумие да си измия косата и да я оставя така без маска балсам и какво ли още не.

На първа употреба измих с новата придобивка ДПШ на Shu uemura - след това сложих 3-4 помпи. Оставих да действа над 10 минути и сложих много малко финиши че бързах. Не видях кой знае какъв ефект, разресох една идея по-лесно от обикновено.

На второ миене измих с шампоан Kerastase therapiste - не кога да преженя маската каква е но ако следваме правилото и приемем че е протеин, защото е възстановяваща,  преди нея трябва да мия с протеинов шампоан предполагам?
Моля за мнения

Това ми е най кондициониращив щампоан и въпреки това косата остана оплетена след него.
Подсушиш с кърпа и добавих к18 на влажна коса, поне 4 помпи. Изчаках пак 7-8 минути и добавих крема на олиосета но косата не се разплете от само себе си, остана на топки.
Но се разреса една идея по-лесно.

Засега не виждам нищо уау, но ще изкарам 6 терапии за да видя.
Дано помогне. Ще слагам повече.
Моля за мнения какъв шампоан да ползвам преди това и колко влажна да е косата

# 609
  • Бургас/Пз
Благодаря, Агент ❤️❤️❤️ Намерих първата терапия на Вела и я поръчах, но само 250мл, за да я пробвам, ако ми хареса смятам направо литър да взема. Цената е много добра, така че много се надявам да ми хареса. Ще потърся и Редкен и мисля и тях да пробвам. Аз боядисвам корени на 4-5 седмици и дължини на 8-10, т.е през боядисване на корени. Ползвам шампоана с ниско рн на Иноа за запечатване на цвета, но след него не слагам никаква маска. Наблягам на финишите, защото без балсам или маска, косата има нужда, но понякога прекалявам с тях и се получава ужасен резултат. Ще споделя като я пробвам. Още веднъж благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 610
От моя боя за коса без амоняк сте доволни? Даже конкретно, ако я има в златна риба би било супер.

# 611
  • Варна

Мélisande
Спокойно можеш да си я ползваш К18 с ДПШ на Шу на всяко миене. Той не е типичен ДПШ. Аз я ползвам с Calinachi,а той си е откровен безсиликонов протеин тъй,че всичко протеиново също ще ти свърши работа.  Ванеса каза,че е видяла ефект след 3-тото ползване. При мен косата просто придоби значително по-приличен вид след 4 ползвания. В смисъл стана покорна и жилава. Цъфтежите,които се мяркаха тук-там след повече от 6м. НЕподстригване също ги няма.

# 612
  • Orihuela Costa,Spain
От моя боя за коса без амоняк сте доволни? Даже конкретно, ако я има в златна риба би било супер.
Inoa 👍

# 613
На своята коса, против косопад и за израстване на нова коса имах най-добър ефект от шампоана на Меди. С шампоана на Напура, косата ми расте на дължина.

# 614
  • Бургас/Пз
Аз съм много доволна от Андрея. https://www.zlatnaribka.com/andreia-professional Ползвала съм само зелената, но мисля да пробвам и другата в най-скоро време.

На своята коса, против косопад и за израстване на нова коса имах най-добър ефект от шампоана на Меди. С шампоана на Напура, косата ми расте на дължина.
+1, точно така е и при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт