Професионални серии за коса - тема 159

• 74 889
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Кой на Шу визираш Grinning? Дебна новата бялата серия на Шу ама цените и са направо инфарктни Grinning
Този дето го водим ДПШ https://www.notino.bg/shu-uemura/cleansing-oil-shampoo-maslen-sh … -kozha-na-skalpa/
Хм новата бяла не я знам
edit: видях я, и цените и Dizzy Face

# 586
  • Варна
ДПШ само първия път преди К18 според мен....Днес ми беше 3-то ползване и да терапията определено си работи. Косата ми не е подстригвана от октомври и вече си имаше нужда от ножица. Не нямаше цъфтежи освен някой и друг заблуден косъм,не се къса,но терапията я промени визуално много.
  Не мога да я опиша,но усещането е за здрава коса,плътна,жилава,подвижна,деляща се косъм по косъм.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 12:56 от AnMary

# 587
  • На брега на реката
Има ли някакъв код за намаление на Calibachi или да се възползвам от намаленията на сайта?

# 588
  • Варна
Мисля,че няма действащи кодове в момента освен на някоя инфлуенсърка Grinning.
 Макадамия Heart знаех си,че ще ги харесаш. Чак ми стана тъпо като ги видях в размените защото ти знам косата и какво харесваш.

# 589
Принцеска, може би не е без значение и факта, че направих 4 поредни К18 и косата ми стана много жива и игрива от нея Simple Smile , та сега все едно Calinachi-то го слагам на така да се каже НЕ-третирана коса ...

# 590
  • София
Искам да питам колко често може да се ползва серията Метал Детокс на Лореал? И може ли да се ползва веднага след боядисване-демек с шампоана да се измие току що боядисана коса? Отразява се много добре на измъчената ми коса, но аз си мисля, че тази серия е по-скоро като ДПШ (не знам защо така си мисля) и трябва да се използва веднъж, максимум два пъти в месеца.

Тази серия е точно за измиване след боядисване. Първите 2-3 пъти след боя се мие само с тях, информацията ми е от фризьор, който работи със серията + аз самата я имам и използвам вече доста месеци. Въпреки, че съм с руса коса, на мен лично след второ измиване (ш+м) ми идва тежка и за това я използвам само на първото измиване след боя.

# 591
К18 заменя ли Олаплекс или са с различно действие и могат да се използват и двете?

# 592
Тази серия е точно за измиване след боядисване. Първите 2-3 пъти след боя се мие само с тях, информацията ми е от фризьор, който работи със серията + аз самата я имам и използвам вече доста месеци. Въпреки, че съм с руса коса, на мен лично след второ измиване (ш+м) ми идва тежка и за това я използвам само на първото измиване след боя.
Много ти благодаря!

# 593
  • USA
Във форума съм сигурно единствената не доволна от к18. по време на употреба.
Използвах 4 пъти. Косата оплетена, тежка, къдриците абсолютно разпиляни с ужасен фриз. Това докато го ползвах. Слагах обичайните фриниши не е от тях.

След това предположих, че косата ми е твърде "напоена" като че ли си прекалил с протеина.
Измих с редкен ДПШ, след това  маската на Макадамия, косата ми е ОК. Стой гъста, с подредени къдрици без фриз.
Преди к18 косата ми пак си беше така, но беше по -суха и се налагаше да я напоявам с кастор оил периодично. Сега не съм ползвала никакво масло.

Възможно е К18 докато го ползвам /косата да се възстановява/ и затова да е скапана. Ще изчакам няколко миенета и ще пробвам отново да видя какъв ще е резултата.

# 594
Момичета, случвало ли се е някоя от вас да си занесе Олаплекс при фризьор и да го помоли да го добави в боята? Или пък, ако сте ходили при такъв, които го ползва…
Утре съм на боя, искам да я изсветля с балеаж. Фризьорката няма да ми откаже да го добави, но се чудя с двойката как се процедира. Колко дълго седите с нея в салона? Има ли смисъл само за няколко минути да се сложи, имайки предвид колко си клеча с нея вкъщи🤔

# 595
  • Orihuela Costa,Spain
Искам да питам колко често може да се ползва серията Метал Детокс на Лореал? И може ли да се ползва веднага след боядисване-демек с шампоана да се измие току що боядисана коса? Отразява се много добре на измъчената ми коса, но аз си мисля, че тази серия е по-скоро като ДПШ (не знам защо така си мисля) и трябва да се използва веднъж, максимум два пъти в месеца.

Здравей,ползвам Метал детокс-шампоан и маска от месец и половина ,и съм супер доволна.Косата ми буквално се съживи,мия я през ден,редувам Мет.детокса с шампоан Pilexil,и маска за коса на Вела.На Керастаз пробвах три от сериите,ами не съм доволна изобщо,косата ми ставаше като перушина,единствено серията им Нутритив,що -годе ми допадна.Метал детокса ми е абсолютен фаворит🤗.

# 596
Момичета,някой да има мнение за терапията за плътност за фина коса на Кевин Мърфи. След прекаран вирус есента и силен косопад след това косата ми опада на половина, от тогава бях закупила продукти на медикютикълс, Напура , grow gorgeous, направо серии плюс серуми. Много се подобри състоянието и много нова коса никне, но още има какво да се желае, а косата ми беше в добро състояние и плътна, та ми се иска докато продължавам терапиите визуално пак да заприлича поне малко на това което беше, та се чудя дали този продукт ще помогне в тази насока. Нямам плешиви петна слава Богу, но ми се плаче като си я връзвам на опашка.

# 597
Здравейте, момичета!
Може ли мнение, коя от двете бои е по-щадяща и като цяло по-добра - Lakme collage или Permesse?
Имам чувствителен скалп и до сега се боядисвах с Inoa на Loreal, но много бързо се отмива и избива доста рижав цвят. Иначе съм супер доволна от боята и цвета, който ми се получава. Иска ми се да сменя. Чета добри отзиви и за двете бои и съм в чуденка коя да тествам първо.

# 598
  • Варна
ekaterina II не познавам продукта,за който питате,но моят съвет е да дадете време на косата си. Хубави продуктити ползвате-продължавайте. Когато новоизрастналата коса достигне дължина за връзване разликата става брутално видима защото тя е по-плътна и по-силна...абе хранена коса Grinning.  Най-хубавото е страхотния естествен обем,който има гледаната коса.

# 599
Колко често трябва да се използва ДШП?
Чета 2 пъти в месеца и ми се струва малко.

Общи условия

Активация на акаунт