Уникален карък или мазохист

• 11 658
  • 342
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцата на децата <3
Ми вече колко страници тема откопчихме, че чисти, глади, готви и е красива. Това е супер първите няколко години, после ако няма дълбочина си е брало лайката.

# 106
В другите теми мъжете виновни, тука - жената.

# 107
  • София
Форумния хабитат отдавна не е лъкатушил така в опит да хване център.

# 108
А, аз не съм от тия, хванах го веднага.

# 109
Много странна история, ако е истинска. Ето, аз съм разведена, но точка по точка мога да изброя какво е довело до това. И от моя и от негова страна. А тук излиза, че и двата пъти не е много ясно защо. Отчуждили сте се, добре, но няма как да няма обяснение.

# 110
Няма как нищо да не се е променило и въпреки това да се разведете. Говорим за 2 брака все пак. Нещо важно се пропуска.

Не се пропуска. Просто не казва. Прави се на три и половина.
Значи живее с някого без брак 2 години, ходи на фитнес, фризьор и две години няма проблем за това.
И изведнъж тези елементарни неща стават проблем.
Ама не на мен тия. Има си други причини.
Просто не вярвам на тия причини. Това не е зряло.

-Пак ли ще ходиш на фитнес. Писна ми да ходиш на фитнес.
-Ама аз искам да ходя, харесва ми, чувствам се добре.
-Аз не искам да ходиш повече. И на фризьор не трябва да ходиш.
-Ще ходя. Искам развод.

Усещате ли безумието Joy

Авторке, ние не живеем с теб. И не знаем истината. Не знаем защо не си признаваш.
Така че адекватни отговори няма да получиш тук, защото ти не си коректна към участниците в темата.
Съветвам те да използваш бутона и да пишеш, че темата искаш да се заключи.

# 111
Не е истинска.
Всички мъже харесват поддържани жени.
Това е фейк.
Или тя лъготи яко.

# 112
Последен опит от моя страна, защото вече не виждам смисъл от темата. Авторката или се включва с 2 думи, или подминава въпросите ни.
Според мен авторката е наясно с причината, но или вътрешно не иска да я приеме, или е нещо, което не може да промени. Може да е свързано с бебеправенето. Авторката спомена, че е правила опити и с двамата, но без резултат. Може и в двата случая мъжът да е предлагал да се изследват и двамата (което ми е странно, обикновено жената държи на това, а мъжът се дърпа), но авторката или да знае за свой проблем и отказва, или се притеснява да няма проблем и отказва. И така мъжете остават с впечатлението, че жената няма да може да ги дари с наследник и постепенно си бият шута (изнервят се взаимно вкъщи, правят груби коментари по адрес на съпругата си, дразни ги и най-малкото). Това ми се струва логична причина за разпадане на втория брак, но не и за първия.

# 113
  • Тра-ла-ла
Не е истинска.
Това е фейк.
Или тя лъготи яко.
А неподдържаните, дебелите и/или не до там красивите никой ли не ги сайдисва?

# 114
Я пак?

-Ще ходя. Искам развод.

Усещате ли безумието Joy
Да, усещам безумието, че той не иска тя да ходи на фитнес.

# 115
E, ти пък сега. Двама са я отсвирили, ако и третия я отсвири - пак ли там ще е проблема - в тях? То на кривата ракета и космоса й пречи...

# 116
  • Пловдив
С тия два развода ми звучи като "четири сватби и две погребения"..
Та според мен тя/авторката/ наистина може да не знае причините. Ако самите бракове са се превърнали в една голяма лъжа?! Имам много добър приятел, ожени се и след две години развод. Викам що бе? Той не знам защо така стана. На единия ден ми казва, че много ме обичала, а на другия ден, че била влюбена в друг. Така, че версии много.

# 117
Авторката знае причината. Иначе защо самата тя ще твърди, че двата брака и стечението на обстоятелствата си приличали 1:1? За 1 брак да се чуди, но за 2 - хич не вярвам.

# 118
Няма как нищо да не се е променило и въпреки това да се разведете. Говорим за 2 брака все пак. Нещо важно се пропуска.

Не се пропуска. Просто не казва. Прави се на три и половина.
Значи живее с някого без брак 2 години, ходи на фитнес, фризьор и две години няма проблем за това.
И изведнъж тези елементарни неща стават проблем.
Ама не на мен тия. Има си други причини.
Просто не вярвам на тия причини. Това не е зряло.

-Ще ходя. Искам развод.

Усещате ли безумието Joy

Авторке, ние не живеем с теб. И не знаем истината. Не знаем защо не си признаваш.
Така че адекватни отговори няма да получиш тук, защото ти не си коректна към участниците в темата.
Съветвам те да използваш бутона и да пишеш, че темата искаш да се заключи.

Не знам защо четете толкоз избирателно?! После не съм давала аз инфо, криела съм, фейк съм, лъготила съм. Къде съм казала, подобни твърдения за фитнеса и фризьора?!

# 119
Ами ти нищо не казваш и ние съчиняваме сценарии 😃

Общи условия

Активация на акаунт