Уникален карък или мазохист

• 11 648
  • 342
  •   1
Отговори
# 120
Каква е целта на темата ти? Нито си карък, още по-малко мазохист?
35г човек с два брака и два развода не може да формулира собствените си доводи защо се е получило така?!?

# 121
Тази и аз бих я зарязала.

# 122
Ами поне аз не правя нищо различно от това, което съм правила преди брака. Работя /предимно от нас/, ходя на фитнес, козметик, фризьор и т.н. Тези неща не са пречили преди, а изведнъж започват да се изтъкват като причина, която преди не е имало. На моменти може и по-рязка да съм била, но нищо фрапиращо, с което да не сме се сблъсквали и преди.

Ако сме те разбрали грешно, поправи ни.

# 123
Сигурно авторката е много готина мацка външно и всеки мъж я желае, предлагат й брак заслепени и след 2 години маските падат- то не било важно само опаковката. Причината може да е в характера, липсата на емпатия и т.н.
Не всеки става за семейство, но поне с третия няма нужда от брак, а съвместно съжителство и ако ги мине успешно тези прословути 2 години- тогава.

# 124
Да, усещам безумието, че той не иска тя да ходи на фитнес.
[/quote]

И на фризьор не я пуска бре. Иска да е с цъфнала и грозна прическа Joy

Не знам защо четете толкоз избирателно?! После не съм давала аз инфо, криела съм, фейк съм, лъготила съм. Къде съм казала, подобни твърдения за фитнеса и фризьора?!

Не четем избирателно. Коментираме мижавото инфо дето пускаш.
Хайде де, не се прави, че не знаеш истинските причини за разводите си.

# 125
  • Great Britain
Авторке, пробвай трети път може да се получи.

# 126
  • София
Е, то от кое да си избереш, че да коментираш…

# 127
В другите теми мъжете виновни, тука - жената.
E, ти пък сега. Двама са я отсвирили, ако и третия я отсвири - пак ли там ще е проблема - в тях? То на кривата ракета и космоса й пречи...
Виж сега, аз съм крива и знам точно къде съм крива. Знам и че лично за мен по-малкото зло е да съм крива в това отношение, иначе трябва да стискам зъби и да търпя някакъв, само колкото да не кажат съселяните, че съм останала стара мома. Ако питаш бившите ми, те ще са неразбрали какво толкова са направили, а аз ще съм лошата, дето ги е зарязала.
Иначе мога да ти се закълна и много вярвам, че съм силно разбрана и недраматиираща половинка, просто не обичам да си правят гаргара с мен, бъркайки моята разбраност с женска тъпота.

# 128
Ами поне аз не правя нищо различно от това, което съм правила преди брака. Работя /предимно от нас/, ходя на фитнес, козметик, фризьор и т.н. Тези неща не са пречили преди, а изведнъж започват да се изтъкват като причина, която преди не е имало. На моменти може и по-рязка да съм била, но нищо фрапиращо, с което да не сме се сблъсквали и преди.

Като причина за какво? Че харчиш много пари, че прекарваш време навън, въпроси в стил "за кого се гласиш толкова"...? Ако са ти налагали контрол и са ревнували, проблема е бил в тях, а не в теб, защото това не са неща, които сами по себе си са повод за ревност.

За пари никога не е ставало дума. Някакви язвителни забележки от сорта на "не знам какво толкова висиш в тази зала, като повече се селфите там", "като идеш на фризьор си като загори тенджера" и т.н.

# 129
Ти си бот, нали.
Темата е за трафик. Прозяв.

# 130
Е добре, аз предлагам последна версия - авторката просто си е глупавичка и наистина не може да схване защо така станА.  И на нас не може да ни отговори на елементарни въпроси и не знае какво е писала.
Затова пък е мацка трепач и вече има три предложения за пръстен, а хората не могат да се доберат до едно.

Това би обяснило и постоянното висене във фитнеса и фризьора.

# 131
Темата няма смисъл. По-добре да се заключи.

# 132
Ти си бот, нали.
Темата е за трафик. Прозяв.

Не съм бот, но ако искаш мога да ти направя! Няма да е като chatGPT, но ще върши работа. И за какъв трафик да е, при положение, че точно този сайт не може да се оплаче от трафик!
Тук мисля, че само Нарциса ме разбра и още една две потребителки.

# 133
Как се очаква да те разберем като не ни даваш никаква информация?

# 134
Добре де, как да те разберем. Казваш как си чудесна и нищо в себе си не променяш, но след няколко скандала просто се развеждате. След доста кратък брак/връзка, бих добавила аз.

Питахме те хиляда човека, какви са според теб причините, и какви причини конкретно са ти изтъкнали мъжете, че искат развод? “Много видиш във фитнеса, ама май само селфита си правиш там, искам развод!” Няма да е.

И защо се имаш за мазохист не ми е ясно. Каръщина ще е, ако провалите на браковете ти са изцяло извън твоя контрол.

Общи условия

Активация на акаунт