90 - дневна диета - тема 372

• 41 596
  • 424
  •   1
Отговори
# 165
  • в реалния свят
Лори, информацията е от първа страница на темата.

TURBO UN- TURBO РЕЖИМ
Скрит текст:Скрий
т.нар. TURBO UN , разработен е въз основа на едно изречение на авторките на книгата, на страницата с 29 воден ден в ПОЛЕЗНО Е ДА ЗНАЕТЕ!:
Цитат
Можете да замените въглехидратния ден със скорбелен или протеинов, или просто да го прескочите.
Ускореният режим на диетата започва на 46 или 75 ден. Той не е предназначен за бърза загуба на килограми, а служи единствено на хората, имащи застой около 10 дена и значението му е да шокира организма с промяна в ритъма на дните. На хората, имащи макар и минимални, но постоянни минуси, не се препоръчва този ускорен режим, защото може да предизвика неадекватни ефекти и много рядко да ускори отслабването, все пак това е шокиране на организма.
Вторият месец на 90 дневната диета е известен със забавяне на отслабването и затова се въвежда TURBO UN 12 дни преди втория воден ден.
Цикълът е следният:
45 ден е плодов, започва се от 46 ден:
Ден 1/12 белтъчен
2/12 скорбяла
3/12 витаминен
4/12 белтъчен
5/12 въглехидратен
6/12 витаминен
7/12 белтъчен
8/12 скорбяла
9/12 витаминен
10/12 белтъчен
11/12 въглехидрати
12/12 витаминен
Следва водният ден и т.н по старата схема. Същото важи и за след 74 ден.
В първия месец не бива да се влиза в турбо режима. Тогава могат да го прилагат само хората, които повтарят цикъла следва почивката от 90 дни. Турбо режимът се прилага само по изключение при застой." намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като задържаме теглото, което сме постигнали в края на диетата. Ако тя се прекъсне, не се получава желаният резултат.

# 166
Привет!
Тук съм, сложих боба Grinning
От вчера -0.6 кг. , МЦ чакам и съм като балон.
Иначе диетата върви добре, освен закуската - отвикнала съм и след нея охладнявам яко.

# 167
  • в реалния свят
Vasencetto, много добър резултат след протеини. За да не огладняваш бързо след плодова закуска не хапвай ябълка. Банани, ягоди, киви, портокали не ме огладняват мене след закуската.
Вече си излапах сладката вечеря - козунак и мъфин. За черния шоколад няма място. Много ми натъртя тази сладка вечеря и от известно време не ми се хапва шоколада. Повече от 150 грама сладки не мога да хапна.
За утрешния плодов ден съм приготвила ягоди и портокали.
Кантарев продължава да ме радва с малки ежедневни минусчета.

# 168
Нищо не направих аз през първият месец, но не защото диетата не работи, аз се дъня непрекъснато. Уж не големи грешки, но резултатът е 0. Качих пак тези два килограма вече два дни не падат. От днес мисля да сйм абсолютно стирктна и ще ми помага, ако и другите се включват.
Днес съм на варива. Правя си печени картофи на фурна, ще си сложа 300 гр за обяд и 200 за вечеря + салати.

Утре ще сме на гости на свекърите, правя домашна торта, защото имах рожден ден преди няколко дни и стратегията ми е да хапна малко салата, за да не ги обидя и да си изям едно парче торта Simple Smile

# 169
  • в реалния свят
Духче, не се излагай. Имаш два месеца още. Коригирай си нещата. Моят турбо режим си върви много спокойно. Дори ми харесва като 12 дневен вариант за смъкване на килце в почивката.
-13 кг. вчера сутринта, 20 дни преди финала. Само утре на обяд ще наруша малко режима, не защото е Великден, а внукът ми има рожден ден. Но в понеделник на плодовия ще компенсирам прегрешението🙂
Светли Великденски празници, момичета!

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 17:52 от мама барба

# 170
Мама барба не знам какво става с мен. На 21 свалих 50 кг с тази диета и с почивката и след това с лунни дни. Сега на 35 ми в трудно, а след раждането всичко се промени и вече две години и половина не мога да сваля въпреки усилията. Тъпа история ето и днеска си ядох по режима, не можем да седнем докато малкия не легна да спи, което става към 21.30, аз тренирах, обядвах, минаха 5-6 часа и огладнях и хапнах малко хумус по никое време. Тези паузи между обяда и вечерята трудно ги издържам, всичко друго се справям горе долу, но те ме провалят

# 171
  • в реалния свят
Духче, аз не знам какво да те посъветвам. Познаваш перфектно режима и себе си. Една от любимките си ми от старите теми😃 Хапвай плод или по-добре зеленчук между обяда и вечерята. Но проблема ти е в късната вечеря, вероятно.И не е от годините. Аз съм на 53 и не се отказвам да топя килограми.
Или пък пробвай с нисковъглехидратен режим, съобразен с твоя вкус.

# 172
Много си мила, благодаря ти Heart
Няма да се откажа, аз не се отказах нито за миг. Успях да сваля около 10 кг през миналата година. И сега няма да се откажа. Да, късната вечеря е проблем, понякога опитваме да се храним преди малкият да легне, обаче това само ме изнервя и ми присяда, той носи книжки да му четем докато ядем, иска да 'готви" на масата и да бърка в нашите храни и е едно постоянно борене. Опитах какво ли не, за да се храним всички заедно, обаче не се получава.

За днес за обяд ще сме на гости с майка ми, ще си направя пълнозърнеста тортила с патладжани и тиквички + салата..
За вечеря в свекървата, направила сйм торта и се надявам да мина с едно парче от нея.

Христос Воскресе, момичета. Желая ви здраве и щастие

# 173
  • USA
Дух (: ще да е от ЕГН-тата туй с килата. И аз като бях на 20 една седмица глад и айде 50 кила станала, сега зор,зор,зор...Важното е да не се отказваш. По - добре да опитваш и да става бавно и славно, отколкото да не опитваш. Все ще сработи нещо.

мама барба да ти е жив и здрав внука. Пожелавам му много приятели, късмет и всичко да постига с лекота.  Хапни тортичка за негово здраве, тъкмо малко да стресираш организма и след това се връщаш в нашите редици.

Vasencetto не пропускай закуската. Имаш нужда от фибри, иначе на протеинов ден...малко се позатъква организма.

Аз мисля, че задържам вода. Тази седмица на работа нямах време за много вода и бях - 2кг за 3 дена...Когато увеличих водата отново се върна 1 кг.  Цяла седмица пропусках закуската, просто физически нямаше как да я ям.
Тази седмица нямах време и за спорт, освен да разхождам кучето, но все си е движение.

# 174
  • в реалния свят
Привет от мене🙂
Днес ми е работен ден и хранителен плодово - воден с два портокала и вода. Не съм се качвала на кантара, защото подозирам че няма да ми хареса цифрата. Вчера ми беше първото планирано нарушение за месеца в чест на рождения ден на двугодишния внук. Не съм прекалявала с храна, но си беше продължителен обяд 3 в 1 плюс малко алкохолец.
Оливия, благодаря за поздрава. Естествено, че днес съм пак в редиците. На 5 май ми е последен ден от диетата и по моя план имам още два-три килограма за смъкване до тогава. После 3 месечна почивка и вероятно наесен нова врътка.
Тази година съм решила да сложа ред на теглото, така както беше преди 4-5 години.
Дух, защо не откраднеш 10тина минути за ранна вечеря. А вечерта сядаш на масата със съпруга и детето на чаша вода. Аз откакто съм на този режим със съпруга ми не вечерям, но присъствам на масата. Идеята ми е, че имаш още два хладни месеца, да си изместиш вечетята.През лятото не се получава в жегите, почивките и излизанията навън.
Спорна нова седмица, момичета.

# 175
  • в реалния свят
Две седмици преди финала прекратявам 90 дн. диета с резултат - 13 кг. Липсват ми протеините и ми омръзнаха въглехидратите😂 От утре преминавам на нисковъглехидратен режим, като плодова закуска през ден-два ще запазя. До 5 май трябва да ги смъкна тези 2-3 килца😃
Успех на всички диетуващи!

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 14:42 от мама барба

# 176
  • USA
мама барба Страхотен резултат си имаш. Наминавай насам и успех с последните 2-3 кила.
аз се докарах до 56 кг...целта ми е 54  /168 см съм висока/.
 Последно време  нямам време за закуските/плодовете/ и излиза, че не съм много режимна, но ви следя. Мислех да боря 1 кг ама са 2 Simple Smile Късмет на висчки!

# 177
  • в реалния свят
Оливия, тези 2-3 кг. не ми са "последни". А са за смяна на първа цифра на кантара. След няколко месеца, при добра воля от моя страна, пак ще повторя 90 дневната диета. Имам още доста сланинка за смъкване.

# 178
  • Русе
Привет. И аз днес съм на витамини. Нещо тази втора врътка не дава бързи резултати, да не кажа почти никакви, но целта ми е поне да не качвам, а ако успея да сваля и нещо, ще е добре. От края на септември съм сумарно -12,5 кг. При ръст 174см бях се докарала до 98 кг, първата врътка приключих на 87 преди Коледа, в момента съм 85,5 / Започнах отново на 25.03/. Иска ми се да стигна 80 до лятото.

# 179
  • Sofia
Здравейте, на 31ви съм на заведение с колегите. Пада ми се въглехидратния ден. Много неприятно. Сега свалих от сайта на заведението менюто им. Ами те само месо предлагат. Единственото нещо, което мога да си поръчам е пърленка със салата. Колегите ще ме спукат от бъзици - уж съм на диета, а пък ще ям хляб. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт