От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 596
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
 santa2 Весело посрещане на празниците!!! Много здраве, щастие, късмет и много усмивки и незабравими мигове през новата година на всички! santa2

# 31
Весело посрещане на Бъдни вечер ви желая !!!! Hug
И честито на днешните Месечковци и Именници!!!!  bouquet
В къщи ще сме си тая вечер и утре, само за НГ обмисляме как може при приятели да отидем....но ще видим.
Незнам при вас как е, като се замисля и ще се разтопя от щастие за изминалата година....тя е най-хубавата ми заради Теди....по-хубава дори от миналата със сватбата Heart Eyes
Подаръците скромни и за нас с мъжа ми дори няма да има Hugприятелката, мама и свеки това е....за бебо разбира се също-той е наййй-важния Mr. Green
Целувки на всички ви Heart Eyes

# 32
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ И ОТ МЕН
всичко най хубаво
аз от гости не мога да си сготвя, все викам има време а още гости чакам Heart Eyes

# 33
Здравейте.
Честито на месечковците ниДетегледачката на малката съм писла за нея, но ще ти пиша Дея ако си забравила, тя е на 47години, акушерка, викам я по часово, като и плащам 3лв, на час, ако ти е за цял ден обаче на тази тарифа ще ти излезе много скъпо.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

# 34
Весело изкарване на празника!

Честито на всички именници днес- Евгения, Евгени!

Честито на месечковците!

# 35
  • софия
Черпя послучай имен ден

Пожелаваме на всичко много весело настроение на празника! Hug

# 36
Здравейте дами и бебоци. Весело изкарване на Бъдни вечер ви желая и прекрасна Коледа.

Честито имен ден на малката и голямата Жени
Ние днес сме у свеки , а утре заминаваме за К-ли при мама.

Фил, мерси за поканата Wink Лятото ще се възползвам ако може, че отдавна си мечтая да видя българската Виена:)
Данче, Ани аз сериозно ви оферирам и осминки, ако имате, и тях приемаме Hug

Дея, аз досега имах почасова. От догодина съм се разбрала с една жена - 370лв + карта за градски транспорт за 9-10 часа на ден. Тя е млада пенсионерка, много енергична и приятна жена изглежда. Аз лично предпочитам тази възраст.

# 37
  • София
Жени, честит имен ден!
Честито и на месецковците!
Приятно изкарване на всички!

# 38
Черепахче, добре дошли сте! Hug

Пожелавам приятно посрещане на Бъдни вечер и Коледа на всички ви!  bouquet Hug Heart Eyes

# 39
Влизам набързо да ви пожелая приятно изкарване на празниците  Hug
Дея- по принцип аз тук е вярно преди 2 години беше работех като детегледачка. Бях на 21 години като започнах и според мен на малкият му беше много по готино че бях млада /мое мнение/ защото непрекъснато си играех с него. Преди мен това семейство имаха др жена която е била на 35 год и по цял ден си е клатила краката пред телевизора или е чела вестник а малкия в коша за игра и се е забавлявал сам. Но за да си спокойна как ще се грижи за малката трябва или някой да ти я препоръча или поне ти да я познаваш.

# 40
Весело посрещане на Бъдни вечер

Много усмивки, радост и хуави мигове и утре под елхата да намерите желания подарък.

# 41
  • София
Надявам се, момичета да си прекарвате много хубаво, весело и щастливо!  Heart Eyes
Ние вече приключихме и се запътваме към страната на сънищата  Heart Eyes
Дядо ни Коледа, мина на няколко пъти, защото беше твърде нетърпелив  Mr. Green Утре пак ще намине няколко пъти  Mr. Green Много е хубаво така  Heart Eyes
Целувки на всички!  Hug

# 42
  • София
Щастлива Коледа, любими мои!
Обичам Вииииииииииииииииииииииии!
       Hug   Hug   Hug

# 43

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
[/size]

# 44
  • София
Весела Коледа на всички! Много здраве на бебоцте и радост и любов за мамите!

И да не забравите за коледната снимка!

Общи условия

Активация на акаунт