От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 598
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Добро утрооо  Hug
Слагам кафенцето  morning

# 301
много сте ранобудни днеска
аз ходих да го записвам за кухня, но казаха че е рано на 10м се записва, имало места и не трябвало да се чака
Плаче разбирасе  Heart Eyes
моя бебок вчера го научих да прави бръм бръм с ръчичката, обаче му е по удобно със всички пръсти Joy

# 302
  • София
Айде да пишеме в новата тема вече, за да не ни се карах Херка предновогодишно! ОК?

# 303
Добро утроооооооо!!!!!!!
Какво да ви пиша..... ами нямам никакво настроение, ето след няколко часа заминаваме за Трявна да празнуваме Нова Година, а с мъжът ми от 2 дена не си говорим. Егати празника ще бъде. Чак не искам да празнувам с него, но ще отида заради приятелите ни. Ще вземем и децата с нас, защото ще умра от притеснение, ако ги оставим тук. Айде толкоз по тая тема, все пак сме се събрали да си говорим за децата, а не за проблемите с мъжете.
За кухнята - Йоан от около 1 месец се храни като Дея-Мария, а сега когато и двамата са у дома им готвя супа, правя им десерти.
За марковите неща - друго си е една дреха на реномирана фирма, друго на някоя световно неизвестна. И кройката, и плата, и всичко си личи, че е класи над другата.
Обичам красивите неща, добре направените неща във всяко едно отношение.
Колкото до столчетата за кола - имаме едно на Чико, подарък от приятели, изобщо не съм се вманиачавала, както някой каза много по-важно е да караш разумно, когато возиш децата си.

# 304
В коя нова тема да пишем? Rolling Eyes

За мен пък 31 декември е ден съвсем обикновен.Няма нищо общо с Коледа и Великден.
Просто поредният повод да се съберем с приятели, нищо по-специално.

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 10:26 от Филип@

# 305
В коя нова тема да пишем? Rolling Eyes

В която ти е кеф  Mr. Green /бъзикАам се/

Аги-евала, този път сме на едно мнение и аз не мисля,че беше скандал  newsm78 ,явно повечето не знаят какво е скандал Mr. Green ,наистина понякога се случват по горещи думи да се раздават,но аз под скандал разбирам съвсем друго събитие.
Преди време беше писала Енвия мисля/да ме извини ако греша/ ,че крайно време всеки нормално да си изкава мнението,без да се притеснява дали то ще се припокрива с общото.

Хайде ,че ще ме бият -пак не съм станала и в леглото с комп'търа Mr. Green Blush

Общи условия

Активация на акаунт