От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 920
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
фурор, дай един линк към темата, че ми стана много любопитно Blush

# 211
фурор, дай един линк към темата, че ми стана много любопитно Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148672.0

# 212
Дея, аз казах ли ти да прибираш проходилките? Давам й 2 седмици и е почнала да тичка напред-назад, а ти - след нея...

На Иво му е излезнало ново странно петно на дупето и утре сме на лекар. Днес забелязах и едни неща на горния му венец - абе как изглеждат непробилите зъби? Говорите за подутини някакви, ама аз виждам подредени 5-6 подутини една до друга не на самия венец на ръба, а по-нагоре към устната, като едното е почти стигнало до венец и е бяло. Другите са по-нагоре. Т'ва ли са зъбите? Или са някакви неща, целящи да всеят смут и паника в разсеяните не особено грижливи майки? А той между другото от зъби въобще не се оплаква и спи като пън. Та затова ме съмнява, че не са зъби, ами е втората опция Sad

# 213
Дея, аз казах ли ти да прибираш проходилките? Давам й 2 седмици и е почнала да тичка напред-назад, а ти - след нея...

На Иво му е излезнало ново странно петно на дупето и утре сме на лекар. Днес забелязах и едни неща на горния му венец - абе как изглеждат непробилите зъби? Говорите за подутини някакви, ама аз виждам подредени 5-6 подутини една до друга не на самия венец на ръба, а по-нагоре към устната, като едното е почти стигнало до венец и е бяло. Другите са по-нагоре. Т'ва ли са зъбите? Или са някакви неща, целящи да всеят смут и паника в разсеяните не особено грижливи майки? А той между другото от зъби въобще не се оплаква и спи като пън. Та затова ме съмнява, че не са зъби, ами е втората опция Sad

Ами едва ли  Grinning има още време докато откажем паяка,ама не ще да седи вече в него,ами да я държа и да върви  Rolling Eyes ,ще ме побърка до преди седмица не се изправя ,не пълзи,не се държи на краката си ,а от вчера е стабилна права като я държа подпрели се изправена на нещо и си стои ,разбра разбира се,че е по добре без паяк  Crazy ,нооо все още не пълзи  Rolling Eyes ама едва ли ще е след две седмици  Thinking макар че ако мен ме питате -да прохожда вече,че така ми е трудно само прехвърляния в ръце  ooooh!

За зъбките-нали знаеш,че нямаме нито един,но венците са подути и се белеят зъбчетата  Rolling Eyes Това което обесняваш на мен ми прилича,че слизат надолу зъбчетата  tooth ,при нас са стигнали ама не излизат  Crazy А иначе и тя е така-спинка спокойна  Rolling Eyes

# 214
Ха здравейте,

и аз като енвия  Heart Eyes се вклю4вам по рядко тия дни, понеже мъжът ми е в отпуска до 8ми и не ми се "губи" време пред компата......но за сметка на това цяяяял 4ас докато ви из4ета  ooooh!

Та да се върна за малко към стол4етата. Вени, 4етох пак за Изофикс. Предимството е съ6то, 4е стол4етата за свързани пряко с колата, а не 4рез колан и в слу4ай на удар така се спе4ели една секунда  Thinking  Уф не знам, и аз по4нах да се замислям.
В4ера в един магазин слу4айно видях модел Тримакс на Конкорд, добре изглежда но не го огледах хубаво. В този ред на мисли, ние, средностати4еските потребители, не можем да разберем 6то за ка4ество е едно стол4е. Ако бе6е така, няма6е да има нужда от кра6 тестове  Peace  Тук тия тестове не се извър6ват от самите производители, ами от независими организации - има една за за6титата на правата на потребителите, коята тества всякакви продукти от ке4уп до съдомиялни, автомобилни клубове съ6то тестват и т.н. И те тестват горе-долу вси4ко, 6то се продава тук. И определено има марки или модели, които не се препоръ4ват. Разбира се, 4е има слу4аи, когато и най-доброто стол4е не може да опази детето, както и най-добрата кола, но има и достатъ4но слу4аи, когато едно добро стол4е може да претовари най-стра6ното.
Моето мнение за марките е следното: По принцип имам в-зможност да купувам само скъпи марки, но не го правя на всяка цена. Няма да ми се вдигне само4увствието, ако дрехите ми имат голям надпис Армани и пр. Купувам, каквото ми харесва и е от хубави материяли. За малката купувам само 100% памук, но предимно от Н&М (верига магазини с сладки дрехи на сравнително ниски цени) за6тото не виждам смисъл в това, едно бебе да носи дизайнерски дрехи. Но за марките на колите, Дея, не съм хи4 съгласна, 4е едно БМВ е по скъпо от един Ситроен само заради името. Карахме Пежо до скоро, 4исто нов го бяхме взели от магазина, преди месец си купихме Мерцедес, пак 4исто нов от магазина, а разликата е огромна (и в цената  Embarassed ).
Има работи, при които не правя компромиси. Това са здравето - пла6там колкото и да е, за възможно най-доброто ле4ение. И сигурността. Осигурени сме финансово (в смисъл 4е имаме застраховки, ако не6то се слу4и), и купувам добро стол4е за бебката. Яд ме е, 4е в БГ струват толкова много, най-ве4е спрямо дохода, 4е е направо лукс да вози6 детето по безопасен на4ин. Та затова казах, 4е който може да си го позволи, нека купува не6то добро  Peace
А, за колите, Ренката е права, колите които ги продават в БГ са наистина по-ло6и от тия "на запад", доказано е   Sad 

Улях се, ужас, голям дървен философ станах   Embarassed

Да ви се похваля, 4е открих топлата вода  Mr. Green  От край време Милена спе6е мн неспокойно, буде6е се поне през 4ас, бе6е абсолютен цирк, постоянно ти4ах да горе да я видя  ooooh!  Докато не се съмнявах, 4е може да й е студено и пуснах парното в спалнята. И от тогава - ни звук, ни картина  Shocked  Заспива си и се буди най рано след 4-5 4аса за папкане. Еееекстра   Crazy  О6те не мога да си повярвам късмета. Първата ве4ер дори като си легнах не можах да заспя без кърмене  Crazy  така съм свикнала  ooooh!   И ми прави впе4атление, 4е и тя се буди от нас, когато си лягаме или когато татко й хърка  Embarassed  или мама си духа носа   Embarassed  и поради тази при4ина и аз смятам тия дни да пробвам да я екстрадирам в нейната си стая......4е ми писна от бра4ните но6ти а ла сминс4о  Mr. Green

Малките дрехи ги пазя вси4ките за номер две. Дано да е пак моми4енце, 4е имаме много в розаво, 4е този път имаме ве4е избрано име дори  Joy

Хайде стига толкоз от мен, едва ли някоя от вас ме 4ете о6те  Embarassed   Whistling                                   

# 215
здравейте готини мами
с всеки изминат ден малкия става толкова труден че не ми остава време за нищо. Иска само да е в мен и ако изчезна за малко се почва един ми ти истеричен рев Crazy .
И ние не пълзим все още, а за проходилката понякога съжалявам че го сложих защото се е научил да върви с главата напред и скоро време ще му я махна.
Юлче - и на нас при избиването на второто зъбче му беше станало нещо подобно на това което обясняваш ти. Дори като го пипнех ми беше меко все едно някакъв мехур и се бях изплашила. Тамън си мислех да го водя на зъболекар и то взе че изби зъбчето, ама ние доста зор видяхме.
Дрехите - и аз ги паза за евентуално бебе на сестра ми.
 В оделна стая ще замине догодина след като се направи ремонт в апартамента ни че в момента както е няма стаи за всички. А определено му пречим и го будим и ние като си лягаме.
Въпросче- бебоците ви имат ли проблеми при обръщането докато спят. Че ние си се въртим по принцип като пумпал но през ноща само като се обърне задължително проплаква и аз трябва да ставам и да го дооправя.
Още нещо- бебоците ви имат ли някакъв дъх в устата Че на мен отвреме навреме ми се струва че има /най вече като се събуди/. Възможно ли е това да е от зъбките.
Ох оляхсе лека и спокойна вечер  Hug

# 216
Но за марките на колите, Дея, не съм хи4 съгласна, 4е едно БМВ е по скъпо от един Ситроен само заради името. Карахме Пежо до скоро, 4исто нов го бяхме взели от магазина, преди месец си купихме Мерцедес, пак 4исто нов от магазина, а разликата е огромна (и в цената  Embarassed ).

Не знам,къде съм сравнявала колите  newsm78 Изобщо не можеш да сравняваш Мерцедес по возия със БМВ  Wink или съм примерно Алфа Ромео която аз карам по едно-возия /но всъщност това не е тема за тук,в която доста можем да поговорим/

Мога да си позволя и седалка оот 600 лв,но всеки по различен начин си разбира живота  Wink,така че не катогоризирай хората по това колко им струва дадената вещ  Peace и дали карат мерцедес или голф 3-ка  Wink Щото днес във банката докато си чаках реда,пред мен имаше човек -мърляв и със страи дрехи,който си изтегли от сметката 5 бондака и хич не му пукаше,че аз или някой друг ще си помисли,че е някакъв тъп селянин
И честно да ви кажа това деление "аз мога да си го позволя и аз не мога да си го позволя " взе много да ме дразни,всеки си знае себе си и не е нужно да се изтъква

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 00:23 от Дея

# 217
Но за марките на колите, Дея, не съм хи4 съгласна, 4е едно БМВ е по скъпо от един Ситроен само заради името. Карахме Пежо до скоро, 4исто нов го бяхме взели от магазина, преди месец си купихме Мерцедес, пак 4исто нов от магазина, а разликата е огромна (и в цената  Embarassed ).

Не знам,къде съм сравнявала колите  newsm78 Изобщо не можеш да сравняваш Мерцедес по возия със БМВ  Wink или съм примерно Алфа Ромео която аз карам по едно-возия /но всъщност това не е тема за тук,в която доста можем да поговорим/

Мога да си позволя и седалка оот 600 лв,но всеки по различен начин си разбира живота  Wink,така че не катогоризирай хората по това колко им струва дадената вещ  Peace и дали карат мерцедес или голф 3-ка  Wink 

Извинявай, 4етох КОЛИ вместо КОЛИ4КИ  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Но за другото искам да ти кажа, 4е аз не деля хората според това, което имат в джоба си. Много слабо ме интересува, а ти о4евидно и след пове4е от една година не ме познава6, 4е да твърди6 не6то такова. Просто не съм хи4 съгласна с твърдението ти, 4е при стол4етата нямало зна4ение кра6 теста, това е вси4ко.  А това, колко може6 да си позволява6 и какво си позволява6, си е ли4но твой проблем и нито ме интересува, нито ме засяга  Peace                                   

# 218

Извинявай, 4етох КОЛИ вместо КОЛИ4КИ  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Но за другото искам да ти кажа, 4е аз не деля хората според това, което имат в джоба си. Много слабо ме интересува, а ти о4евидно и след пове4е от една година не ме познава6, 4е да твърди6 не6то такова. Просто не съм хи4 съгласна с твърдението ти, 4е при стол4етата нямало зна4ение кра6 теста, това е вси4ко.  А това, колко може6 да си позволява6 и какво си позволява6, си е ли4но твой проблем и нито ме интересува, нито ме засяга  Peace                                   

Първо никога не съм си и поставяла за цел да те познавам  Peace ,по простат причина ,че не съм искала и ако си забелязала аз лично към теб съм се обръщала точно два пъти  Peace
И ако искаш се съгласяй с мен,ако ли не искаш-твой си проблем,аз имам право да си изказвам мнението.
Като не те засяга не дей да категоризираш  Peace

Хайде спирам,че не ми се спори  точно преди нова година  Peace 

И още нещо-ако сте забелязли все по малко момичета пишат ту-не знам колко сме били задружнии каква банда сме,ама все по малко ставаме ,докато накрая не останат 10 момичета .........

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 00:36 от Дея

# 219
Дея, ако някой е спрял да влиза тук, то всички са допринесли за това. Не са само отделни личности Stop Така че се замисли и ти.
Краш тестовете са много важни, що се отнася до живота на децата ни. Това, че караме ламарини и слагаме бебетата в некачествена пластмаса е лично наш проблем, нали така?
Аз нося не-маркови дънки и евтини ботуши, но се постарах да купя хубав стол за Тони. Някои майки предпочитаТ МАРКОВИ ДРЕШЛЯЦИ, НО СЕ СКЪПЯТ ЗА СТОЛЧЕ.
кОЙ КАК ЩЕ СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ СИ Е НЕГОВА РАБОТА, НАИСТИНА.
нЕ СЕ ЗАСЯГАЙТЕ, САМО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ!
пРОТИВ НИКОГО НИЩО НЯМАМ! Hug Heart Eyes Laughing
Извинете ме за капса, без да искам съм го натиснала... Blush

# 220
Дея, за6то сега е нужно да обърне6 темата в ли4на кавга? И после се 4уди6 за6то хората спрели да пи6ат тук  ooooh!

Аре със здраве  Stop

# 221
..............

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 02:08 от Дея

# 222
Скарлет си има зъбче tooth , днес го усетих да драска.
Направо ми идва да хвана гората от два дни, та сега като изби  зъбчето дано да се кротне малко  Praynig

Честито на месечковците- Кало, Христо и Марти    bouquet

pam denis, моята бебка изобщо не се върти като спи. Дъх в устата не съм усетила  Peace

Hug

# 223
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧКОВЦИ!!!

pam denis Стефан не се обръща сам, когато спи и се размрънка аз го обръщам все едно е на скара smile3532, а дъх не съм усетила - всъщност има, но не е лош, а свеж и приятен.

# 224
Добро утро!

Съжалявам, че снощи легнах рано и пропуснах часът на истината...

Съвсем съм съгласна с Чаената, това че има момичета, които са спрели да пишат, съвсем не означава, че вината е персонална, какво остава пък да я хвърляме в/у Татяна Stop, пълни глупости.

И на мен ми омръзнаха коментарите за това кой колко и какви възможности имал.Но не в случая, когато става въпрос за сигурността и здравето на децата.А в случите на самоизтъкване, надскачане и мерене на пишки.Комплексарщина, това е моят коментар!

Общи условия

Активация на акаунт