От Дядо Коледа сега подарък ще получат Априлските деца

• 8 609
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
  • 2 етажа над тавана
Мимка, сигурно става въпрос за Ненедент-бебе, в кутийката със самата паста си е силиконовия накрайник-четка, много е удобен.

# 241
Мимка, сигурно става въпрос за Ненедент-бебе, в кутийката със самата паста си е силиконовия накрайник-четка, много е удобен.
Златна си Heart Eyes

# 242
Здравейте.
Честито на месечковците ниСтолче на мене ще ми е подарък мисля, че Чико ще ми вземат.
А време си беше за скандал мина месец след последния Mr. Green
Моля някой ако си спомня имаше тема в майките, за паста за зъби и някакъв накрайник били супер ама не помня как се казваха, ако някой помни , моля нека пише Hug

Мимка, не помня за каква марка беше писано, но съм виждала на Нук
А за сакндалЧе, е момиЧета, нали си пишем тук, за да си помагаме кой доколкото може със съвет и опит, не му е мястото тук да се караме  Mr. Green
Овенските рогца и на нас ни пробиват  Twisted Evil напоследък е като лепенка за мен  ooooh!
Лош дъх не съм усетила и аз
Айдеееее, събуди се и пак не ми остана време за къщната работа, като се заплесна тук ...  Embarassed
До скоро  Hug

# 243
Вчера бяхме на мерки и теглилки и питах педито за неспокойния сън може ли да се дължи на зъбките и тя ми каза, че причината не е само в тях, а специално за кърмените бебета се будят не защото са гладни, а защото вече разбират, че мама може да изчезне (за час, два и повече) и това е техния начин да чувстват близостта на мама. А също така Кало понякога като го сложа в креватчето и се буди веднага и започва да плаче, гушкам го и веднага заспива и така до безкрай, в такива случаи го гушкам при нас в леглото и той си спинка спокойно Simple Smile

Не съм съгласна с педиатърката ти  Mr. Green Ние спим спокойно, принципно аз не броя 2-3 събуждания през нощта, защото и аз се будя през нощта толкова пъти някъде. Според мен, поправете ме ако греша, всичко зависи от метода за самоуспокояване на детето. Иво е фен на бибата си и докато е с биба в уста, спи. Ако я изпусне и се събуди, почва да мрънка, аз ставам, слагам бибата обратно и следват още няколко часа сън. Ако няма биберон и не е свикнало детето да си смуче юмручето или да гушка одеалце / играчка (т.е. да има начин за самоуспокояване), се прибягва до универсалния успокоител, т.е. мама. ЗАщо мисля така - ами защото при нас няма разлика дали спи в леглото си или при мен - той не търси да суче, защото бибка го успокоява, а ако я изпусне, мрънка, независимо дали е при мен или на леглото си. Т.е. броят на събужданията е един и същ. Просто на мен ми е по-удобно в просъница да дам бибка, отколкото да ставам, да се разсънвам, да търся къде е заврял проклетия биберон, а през това време той реве седнал и също се разсънва.

# 244
  • София
Да, Мимка, това е пастата-даже имаше и реклама наскоро. Към 7лв струва...питах миналата седмица в кварталната аптека, но я бяха свършили.

# 245
Добро утро!
Вчера забравих да поздравя празнуващите Hug хайде заедно с днешните месечковци да ви е честито  bouquet
Овнето е голям инат и ако нещо не стане на неговата е доста напористо-поне нашето, нервите ще ти изкара Mr. Green
Лош дъх не съм усетила.
Паста и силиконка за зъбките му също не съм взела още.
Подкрепям тия две изказвания:
Нещата за ценностната система, причините някои да не пишат тук, самоизтъкването и комплексарщината са толкова прозрачни, че е нужно само една наша тема да се прочете и се вижда кой, как и защо! Mr. Green

И още нещо-ако сте забелязли все по малко момичета пишат ту-не знам колко сме били задружнии каква банда сме,ама все по малко ставаме ,докато накрая не останат 10 момичета .........

Спора или дискусията от снощи - познавам априлки, които не пишат и аз съм била често на крачка да спра, но упорито продължавам Peace Всеки има прово да пише тук все пак.
В тоя ред на мисли Татянка за средностатистическото семейство се пошегувах  Mr. Green а и стандартите за това са различни Hug
Чаена и за мен най-важен е малкия и краш тестовете за стола, но пък и да яде трябва, памперси това онова  Joy майка му и баща му и те хора не малки при това PeaceЗа граматическите грешки да ме прощаваш верно,че хич ме няма Mr. Green
Целувки на всички мами и бебоци Heart Eyes

# 246
  • София
 smile3508 Popcorn скандалче а? ееее тогава и аз ще пиша, обратно на мнението, че заради скандалите някои са се отказали да пишат, мен пък ме връщат  Mr. Green

НЕПОНАСЯМ МАРКОВИТЕ НЕЩААААААААААА хронически!!  box  #Sniper Нито снобщината!!  Дрехите лично съм виждала как се шият в турция всичките му габани карани и кой ли не. платовете и машините са същите с които се правят и не толкова марковите само се сменят етикетите. Говоря за официални поръчки и производители, не за ментета. Ако си купя нещо марково ще се почуствам до дън душа измамена и прецакана от рекламата като последен идиот без мозък.
Същата работа е и с бижутата, там пък най-пощурявам  Bangheadнякой като ми се изфука как платил за 10 грама 1000 евро, ми като си балъкккккккккккккк Rage
За козметиката също много мога да говоря.
Ето и памперсите, от всички марки дето пробвах сега взимам без маркови за 16 ст нито обриват нито пропускат, какво да коментирам повече! големите фирми ги натискат акционерите и вместо да работят за качество работят за огромни рекламни кампании!!!
За столчетата краш теста си е важен - другото си е съдба.
Ама пък който го е страх от мечки да не ходи в гората Joy

А сега сериозно: незнам писах ли преди, и без да искам да всявам смут, но ДЪХ на ацетон веднага трябва да ви заведе при доктор, признак е на детски диабет и за месец детето може да умре, колкото по-рано се хване толкова е по-голям шанса за пълно оздравяване. Всеки ден я душкам!
Особено рискови са децата след прекаран грип. Грипниая вирус може да се лепне към бета клетките, който произвеждат инсулин и Организма заедно с вируса убива и собствените си клетки и ето ви диабет, гадно но факт!

Ани обикаля цялото легло докато спи, позите са най-невероятни. Пбикновенно рие с нос. За 20 дни дръпна 5 см, а последните месеци растеше само по 1см newsm78 все си мислех че е генетично, но май има връзка и с храната щото какот си надавше по 150 грама сега е с 800 отгоре.

А за БГ шоФерите не ми се говори, затова карам бързо за да не ме настигат  Mr. Green.  newsm01

Еййййййййййййййййй какво сте ги погнали овнетата, кой ви каза че са тъпо-инатливи?  Упорити са да, но за цели които си заслужават, а това е прекрасно качество, и няма нищо общо с ината. И да знаете че като видят, че целта е постижима се отказват много бързо и се отправят към следващото предизвикателство.  Peace

# 247
ще проверя и аз за тази паста мерси Hug

# 248
А за БГ шоФерите не ми се говори, затова карам бързо за да не ме настигат  Mr. Green.  newsm01

Хитро  Mr. Green  Ми ний дет сме само пешеходци и книжки немаме, колко бързо аджеба трябва да тичаме, питам се?  Mr. Green

# 249
Аги, и нас ни тресе ОВЕНЩИНАТА с пълна сила.
Инатесто и упорито малко човече е Вяра.
Дали пък щото с Тонката са родени на една дата, а?  newsm78

Ей, помниш ли гадната реанимация  Sick ?
И как ме позна, преди да съм ти казала коя съм?  Hug

# 250
Вчера бяхме на мерки и теглилки и питах педито за неспокойния сън може ли да се дължи на зъбките и тя ми каза, че причината не е само в тях, а специално за кърмените бебета се будят не защото са гладни, а защото вече разбират, че мама може да изчезне (за час, два и повече) и това е техния начин да чувстват близостта на мама. А също така Кало понякога като го сложа в креватчето и се буди веднага и започва да плаче, гушкам го и веднага заспива и така до безкрай, в такива случаи го гушкам при нас в леглото и той си спинка спокойно Simple Smile

Не съм съгласна с педиатърката ти  Mr. Green Ние спим спокойно, принципно аз не броя 2-3 събуждания през нощта, защото и аз се будя през нощта толкова пъти някъде. Според мен, поправете ме ако греша, всичко зависи от метода за самоуспокояване на детето. Иво е фен на бибата си и докато е с биба в уста, спи. Ако я изпусне и се събуди, почва да мрънка, аз ставам, слагам бибата обратно и следват още няколко часа сън. Ако няма биберон и не е свикнало детето да си смуче юмручето или да гушка одеалце / играчка (т.е. да има начин за самоуспокояване), се прибягва до универсалния успокоител, т.е. мама. ЗАщо мисля така - ами защото при нас няма разлика дали спи в леглото си или при мен - той не търси да суче, защото бибка го успокоява, а ако я изпусне, мрънка, независимо дали е при мен или на леглото си. Т.е. броят на събужданията е един и същ. Просто на мен ми е по-удобно в просъница да дам бибка, отколкото да ставам, да се разсънвам, да търся къде е заврял проклетия биберон, а през това време той реве седнал и също се разсънва.

Е аз съм съгласна, че зависи от начина на самоуспокояване, ама как така пък изведнъж нищо не действа ... вярно, че Кало биба не признава, вода и всякакви такива отказва (освен от чаша, ама аз ако трябва да дам в сънено състояние, значи да се преобличаме после и двамата), преди се успокояваше само с гушкане и друскане, сега си реве докато не получи цица ... Аз не казвам, че това е наистина причината, просто не е изключено и това да е ... за Коледа примерно ходихме при нашите за 2 дена и аз както си мислех, че той не е така залепен за мен, така се оказа, че в определени ситуации не признава никой друг и се дере ама здраво ... Та знам ли ... и при мен спи спокойно, в леглото си понякога е ужас, през половин - един час се буди плачейки ...

# 251
Здравейте момичета. Влизам да ви пожелая весело посрещане на Новата година. Нека е изпълнена с много радост, любов и щастие.  Hug. Усмивките да са винаги на лицата ви, да ни радват малките ни съкровища  baby_neutral.
Ние ще заминаваме утре сутринта и на втори се прибираме, така че ще пиша чак другата година. Дано само сме здрави и не разболеем бебка при пренасянето.
Ина не е зодия овен, но е доста рогата  Laughing. Върти ни всички на малкия си пръст от сега. Изчезвам събуди се и мрънка. Всичко хубаво по празниците и прегръдки от нас   bouquet

# 252
Привет  Grinning

Паста за зъби купих 2, и двете са без флуор, едната е на Веледа, май ги няма в БГ, те са екологи4но 4исти, без изли6на химия и т.н. Другата е ненедент, но в синята опаковка, тя е без флуор и тук я има само по аптеките, докато жълтата с флуор я има и по супермаркетите. Понеже давам Зимафлуор, ползването на паста с флуор довела до свръхприем на флуор, та за това. Но миенето все о6те е мисия невьзможна при нас   Sad

Последно за стол4етата  Wink  мен марката съ6то не ме интересува (Ани, аз си купувам дънките във Варна, ментета, но с добро ка4ество, а мъжът ми си купува костюмите съ6то в БГ, на Ролман които 6ият и за Бос и с ни6то не йм отстъпват като ка4ество! Би било лудост да купуваме на Бос като има Ролман) - та ако има немарково, евтино стол4е с добри ресултати от кра6 тестове, аз съм с 2 ръце ЗА такова стол4е. Въпросът е, 4е никой не знае какво е ка4еството на едно стол4е, което не е минало през кра6 тест. А това за позволяването, Мамо 79, го казах в смисъл, 4е 400, камо ли 600лв са стра6но много пари, това е една месе4на заплата все пак и свалям 6апка на вси4ки в БГ, които въпреки това успяват да ги купуват. Аз ако живеех в БГ с една нормална заплата, едва ли бих могла да си го позволя. Просто имам донякъде късмет, 4е съм на вън.

Рогцата - Милена ги показва редовно, когато си блъска главата в не6то  ooooh!  но не се инати. Бих я описала, както юл4ето описа Иво: Любознателна, но оби4а да е самостоятелна, не оби4а много да я гу6нат  Sad , предпо4ита да си играе сама, сама да открива света. Упорито се опитва да постигне това, което си е наумила и рядко се ядосва, ако не стане. Но не се отказва  Wink  А, и напоследък виждам, 4е по4ва да разбира зна4ението на думата НЕ   Mr. Green  Като посяга към кабелите и казваме НЕ, тя се спира......което не й пре4и да посяга пак след 30 секунди   Whistling 

Хайде ние из4езваме по магазините, където е голяяяяяяма лудница тия дни. Едни връ6тат нежелани подаръци, други хар4ат парите, които са полу4или за Коледа, трети купуват, за6тото от 1.1. се вдига ДДС-то с 3% ...... ooooh!

# 253
десито, признавам си, аз подскочих заради връзката на събужданията с кърменето, посочена от педито ти  Mr. Green (нали днес било ден за скачане, та да не остана назад  Mr. Green ).
Идеята ми е, че тази "криза" при която детето осъзнава, че е отделно същество от майка си и майка му се отдалечава от него, като излезе от стаята и може да не се върне при него, не е характерна само за кърмачетата, а за всички деца. Просто при някои се проявява доста силно - ето аз не съм кърмена, а майка ми е ставала по над 30 пъти на нощ (това не е произволно избрано число, тя си е броила наистина), когато аз съм била на 9-11 месеца (не съм обичала биби). Иво пък е доста тъпичък явно, щото въобще не му пука за мен (нали си има биба, аз за кво съм му). Просто се надявам да ви отмине по-бързо, каквато и да е причината   Hug

# 254
Рогцата - Милена ги показва редовно, когато си блъска главата в не6то  ooooh!  но не се инати. Бих я описала, както юл4ето описа Иво: Любознателна, но оби4а да е самостоятелна, не оби4а много да я гу6нат  Sad , предпо4ита да си играе сама, сама да открива света. Упорито се опитва да постигне това, което си е наумила и рядко се ядосва, ако не стане. Но не се отказва  Wink  А, и напоследък виждам, 4е по4ва да разбира зна4ението на думата НЕ   Mr. Green  Като посяга към кабелите и казваме НЕ, тя се спира......което не й пре4и да посяга пак след 30 секунди   Whistling 

Ахххх, тези кабели  Mr. Green И Иво знае "Не" по същия начин. А Миленка хили ли се, като й кажете не? Щото Иво се хили и обръща гръб, после поглежда дали го гледам - и хоп - о чудо - ръцете му мистериозно са се озовали там без той даже да разбере как е станало!

Днес съм на всяка манджа мерудия, отивам да излизам от стаи. Докато cable guy не се е събудил.

Общи условия

Активация на акаунт