Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 998
  • 702
  •   1
Отговори
# 255
prinzesata, много е хубава тази база! Аз тъкмо щях да питам за поталите дали е в мен проблема с нанасянето или и при другите го има - почва да стърчи фолиото, става неравномерно и нкарая пиля, за да не стъчи. Пилила съм до сега само потали, с други продукти всичко е равно. Точно, защото четох и прецених, че каквато съм и аз ще има да си играя с печати дълго време, а както помня не се разбрах и преди години с печата, та за други цели си го ползвам. Иначе на клипчетата на рускините много просто изглежда, но имам въпроси чиито отговори още не съм намерила-как се чисти преди да се пече около кожата, но не се разваля покритието или се чисти поле? Как не се маже, защото при мен винаги се мацаше кожа,а печатът ми се разваляше и такива работи. Та за сега съм приела, че тази работа не е за мен.
Prime, много е нежет този цвят и много ти отива! За базите на марката на няколко пъти чета, че били много гъсти - от съфорумки и отзви в алли.
Есмералда определено е един от най-добрите професионалисти, на които мацката може да попадне и аз смело го твърдя!

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:09 от karmilla

# 256
Ами аз бях останала с впечатление, че Есмералда се занимава с това като хоби, а не професионално. Виждала съм снимки на нейната работа, вярвам, че ще се справи. То доколкото разбирам не е и като булката да иска нещо специално, просто се притеснява понеже… знаете какви маникюристки има. Аз за последно съм била на маникюр май преди бала в гимназията (преди половин живот, горе долу), когато ми взеха за него цена равняваща се на 1/4 от минималната заплата по онова време заради декорацията (сребриста линия под белия френски), препилиха ми ноктите, разкървавиха ми ръцете (изрично помня как изпищях от болка и маникюристката ми каза “Нищо ти няма, ще ти мине”), оформиха ми грозно ноктите, и лакът се развали на следващия ден, тоест дори преди бала ми. И това при препоръчана маникюристка…

Както казах, ако изобщо Есмералда е отворена за такъв ангажимент, бих могла да ги свържа - разбира се, булката ще си плати за услугата.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 14:48 от Анонимен

# 257
  • Варна
+1 За Есмералда Heart. Просто и се примолете Grinning. Не знам другите мацки от къде са. Кармила ти къде се подвизаваш Grinning? И ти би могла да свършиш страхотна работа Grinning.

Да ти кажа лесно е когато печаташ върху гел лак. Трия лепкавия слой на цвета,печатам минавам с топ,пека и трия мизерията  със спирт. Така едновременно махам и нея и лепкавия слой на Гелиша. Това обаче когато се печата с нормални бои. С гелови нямам идея.

# 258
Не го работи това, но за мен си е професионалист - има си и изкарани курсове, а на живо ноктите са и още по-красиви от на снимките, но не смея да говоря от нейно име, за да не стане развален телфон. Мога само да си кажа, че нещата, които прави  не могат и на минимум да се равнят с "професионалистки", които качват в инстаграм или са работили по приятелки.
Не са се променили много нещата - много хора се оплакват от такива проблеми като ходят по салоните. Не че няма и добри професионалисти, но сред плявата по-трудно се намират, а записването на часове е трудно поради ясни причини.

# 259
  • Бургас
Prime, наистина е много нежно. За съжаление явно тази консистенция е характерна за цветните бази на Ur Sugar. Моята дето щях да я хвърлям след първото ползване хич и не се сетих да я топля, но пък и добавих безцветна ръбър база и по става за ползване сега.
Didier дават като подарък фибробаза при покупка на продукти над 39лв. Т.е ако се вземе цветна ръбър база и топ, фиброто е бонус, с доставката идва около 17лв/бр което е добре, ако са качествени, количеството също е добро.
Аз обаче още се чудя трябва ли ми изобщо нещо в момента. Имам си и база и то и поне 20 цвята, стикери, брокати... Голяма мания, ще гледам да се въздържа или поне да отложа покупките за по-нататък

# 260
Ау, момичета, благодаря ви за милите думи и препоръките Heart Eyes
Много ми стана мило да чуя такива хубави думи от вас, оценявам го Flowers Rose

И аз не работя това, взимам понякога приятелки и познати (напоследък обаче не, отказа се едната, разказвах ви), но събота или неделя, ако има желание мацката, мога да я взема в нас и да й направя маникюр. Но по декорациите ме няма много, знаете.

Принцеске, маникюрът ти е супер, тази база да не е линт базата Shine Milk със замесени от теб парченца потал, или си е стандартната потал база на Коди?

# 261
prinzesata, благодаря за доверието, но аз си нямам такова. На моите нокти, на баба, на майка съм им хванала цаката, но на други хора не смея много много, за да няма разочаровани, особено за такъв важен момент като сватба - да взем да се о**раи да разваля насторението на булката. Някой ден като ми посвършат стикерите може да се пробвам с някоя боя, но и аз след като отрих стикерите и то самозалепващите се се преродих. Даже вече рядко и рисувам, дори и преди пак прости неща да съм правила. В моемнта имам много красиви от али и някакви водни, които за забравени от Бога.
sunny-n, аз по принцип съм за експериментите с нови марки, но ако имаш много неща може би няма смисъл. На скоро се чудех дали да поръчам база на една марка, тъй като имат млечно, за да знам дали да я препоръчам, но се отказах поради същите причини. Поне малко да приключа някои и тогава да пазарувам нови, а цветове имам колкото за два салона и накрайници имам бол. Даже мислех, ако има желаещи да им подаря твърдосплавните за сваляне на гел лак, тъй като на мен не ми харесват, а са от зъболекарския сайт. Вече имам толкова неща, че и до 90 да се лакирам и пак ще останат.

# 262
Кармилла, защо не ти харесват твърдосплавните фрези? Щом са от зъболекарски сайт, значи трябва да са добри, какво производство са, каква форма, каква насечка? Аз имах едни твърдосплавни от Али, които също не ми допадат, но качеството там предполягам е значително по-ниско.

# 263
  • Бургас
На мен ми хареса повече твърдосплавния накрайник за сваляне на гел лак от керамичния. Червен е, взех го от един един руски сайт, заедно с две топчета за кожи, две бази и три цветни лака. Много съм доволна, но вече не правят международни доставки.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 15:33 от sunny-n

# 264
Там има немски и руски и мисля руските бях купувала. Формата не ми допадна на някои, другите независимо от насечката са като сами за себе си(в срвнение и с керамичните) и свалям по-бавно с тях, парят ми повече и в края на лятото, след като се препилих с една по грешка(за първи път ми се случи), не ги докосвам даже. Може и проблемът да си е в мен, но не са ми удобни и не се разбираме. Докато с керамичните нямам такава грижа, сега като поръчах и от али новите съм доволна. Дори жълто-червената насечка сваля супер. Тези бяха синя и червена, които напазарувах, но не са моето.

# 265
И аз да се похваля с две нови произведения - едното на мен (червеното) и другото на приятелка. Взех си един много годин класьор от Елена арт, беше намален и се възползвах 😁.
Обаче имам едно притеснение и ще се радвам някой да се включи със съвет - на дясната ръка си припилих плочката с обикновена пила. Какво съм правила и заглаждала не знам, но на места има леко розови петънца и ми е чувствително. В крайна сметка се лакирах, но сега се филмирах да не стане някоя беля... И за следващия път се чудя как да процедирам, че да не стане по-зле, уф...

# 266
Да споделя, дойдоха ми кодитата от mynails, до края на годината им е срока. Много ми хареса лилавото и този път се изравни значително по-лесно от друг път.

# 267
  • Варна
Есмералда нищо не съм месила ама блонсинска работа Grinning не е Линт,а Ковър база ей тая https://nailmastershop.com/bg/cover-base-gel-flake-01-7-ml.html. Много е стилна ,на снимка Heart Eyes. На живо ноктите са като диамантчета Grinning.  Сега се чеша по главата дали и другите ще са такива красавици Grinning

Дори
предния ми маникюр беше точно с това млечно лилаво-обожавам го Heart

Mini Me пили до база докато израсне. Сваляш цвета и оставяш базата стига да няма отлепвания,че при препилени нокти често носимостта спада в пъти.

# 268
Дори, много красиво! Голям прогрес имаш само с 2-3 моникюра! Все по-хубави ти стават!
Mini me, и аз съм с идна ръка на мнението но Принцесата. Сваляш до база внимателно и пак лакираш. Препилено се оправя само с израстване. Акохне държи нормална база - файбър база е за механично урредени нокти. Няма съфорумка, маникйристка или клиентка на такава, която поне веднъж за не е било препилена. Не е страшно, стига да не става редовно, защото и това води до онихолизис. Не се смущавайте, защото това е при ресовно препилване и неправилна работа с пилата и фрезите и не става от един път. Воже да се увреди и матрицата и да ви станат на вълни ноктите. Пак казвам не искампда ви плаша, но внимавайте с пилите било електрически или хартиени. Но имай предвид, че следващия път при нанасяне на база, ако укрепваш на препилени нокти може да ти пари повече. В такъв случай вадиш за малко, за да мине паренето(обикновено за около 10 сек средно) и пак пъхваш. Това понякога се случва и с гелове като покритие - не се плашете, ако не ви се е случвало до сега, но вадете,пза да не пари или ползвайте програмата 99 сек, ако я имате, с постепенно загряване и увеличаване на силата на зиодите.

# 269
Ох, най- мразя да напиша един дълъг пост и без да искам да излезна...
Та, аз печатам с Kads без печене, стават лесно.  Но още не съм намерила топ, който да не става да дупки, направо кратери, когато го нанасям след печат. Пробвах с рейнфорс, сега се чудя ако пробвам с топ с лепкав слой дали ще има ефект. Понеже нямам такъв топ и затова не съм процвала. Ето ги:
https://a.aliexpress.com/_mriMkhu]BGN
 Да дам отзив за топа без лепкав слой на neonail.  На 4 ден ми се изтъркал, на някой нокти се е матирал.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 17:03 от pipence

Общи условия

Активация на акаунт