Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 999
  • 702
  •   1
Отговори
# 270
Пипенце , точно същата марка са и моите лакове за щампи-бял,сребрист,златист и черен.Днес купих един нов печат и този път печата си свърши работата ,само че избрах златисто върху млечно бяло и нищо не се вижда Rolling Eyes ,а също  и рисувах с другата страна на боичките,но не ме бива с рисуването.И аз имам база на Ur sugar,също е много гъста, но с клечки я разстилам внимателно.

# 271
Ох, най- мразя да напиша един дълъг пост и без да искам да излезна...
Та, аз печатам с Kads без печене, стават лесно.  Но още не съм намерила топ, който да не става да дупки, направо кратери, когато го нанасям след печат. Пробвах с рейнфорс, сега се чудя ако пробвам с топ с лепкав слой дали ще има ефект. Понеже нямам такъв топ и затова не съм процвала. Ето ги:
https://a.aliexpress.com/_mriMkhu]BGN
 Да дам отзив за топа без лепкав слой на neonail.  На 4 ден ми се изтъркал, на някой нокти се е матирал.
А пробва ли с база след печата( преди топ лака)?

# 272

Момичета,понеже не ми харесва как се получи,вие,ако не се харесате,махате ли лака
и наново се правите или го изтърпявате някак си и си карате с него?

# 273
  • Бургас
Ами аз май си то изтърпявам, поне седмица.

# 274
  • на брега на морето
И аз моя си го изтърпявам, даже и 3 седмици. Но мога да сложа разни стикери/фолио/ печати тук там....за да си го направя по- интересно. Grinning

# 275
То имам вече декорации и ако сложа още ще стане прекалено,така че или ще го изтърпява или ще го махам,но знам,че често смяна не е хубаво и се чудя какво да го правя

# 276
Аз го поправям или на момента, или за отрицателно време. Животът е твърде кратък, за да търпя седмици наред маникюр, който не ми харесва.

# 277
Зора ми е,че свалям с течност и трябва още 2 часа да отделя,за да го преправя или по-скоро направя наново.Голям майтап

# 278
  • на брега на морето
Мечо Пух " Колкото повече, толкова повече!" За мен това важи за декорациите. Но като се замисля, никога не съм имала маникюр, който чак толкова да не ми харесва, че да не го изтърпя. И то е откакто се лакирам предимно в синьо и зелено. Изтърпявам трудно червен и розов маникюр. Затова и рядко се лакирам с такива цветове. Затова преди да се лакирам, обмислям дали ще ми хареса цвета и т.н., ако нямам идея- просто вадя някое зелено. Grinning Но всеки сам си решава.

# 279
Аз често казано мислех с друг,имах си идея,но детето каза,че иска тя да избере и аз взех,че се услоних на нейния избор,но нямаше време да го мисля точно как ще изглежда и крайния резултат не ме удовлетворява.Нито като изпълнение,нито като визия

# 280
  • Down south
Привет!
Минавам да се отчета. След червеното реших да е нещо ненатрапчиво и сложих една база на Ur Sugar. Цвета е много нежно прасковено, но консистенцията ме измъчи. Супер гъст и не се изравнява изобщо. В крайна сметка го нанесох като лак на два, колкото можах тънки слоя. За дясната ръка (която лакирам втора) се сетих да го затопля и беше в пъти по-добре. Даже на снимките си личи разликата.
Този път съм и с нов топ на Коди - мирикъл с лепкав слой, който изглежда чудесно. Ще видим колко ще издържи без да се матира.
Скрит текст:

Страхотен маникюр!
Искам такъв!
Много красиво и изискано.
Цвят, форма, дължина на ноктите, много съм впечатлена!
Каква е марката, цвят и от къде може да се купи, линк ако може.
Аз съм извън страната.

# 281
Стиляна, може да ги запилиш с пила и да лакираш друг цвят отгоре. Аз лично бих променила само палец и маляче да са в същия бежов цвят като другите нокти.

# 282
  • Шумен
Това сътворих днес 🙂

# 283
Стиляна, може да ги запилиш с пила и да лакираш друг цвят отгоре. Аз лично бих променила само палец и маляче да са в същия бежов цвят като другите нокти.
Много ти благодаря за страхотния съвет,хич не ми е дошло на акъла,утре ще го направя,благодаря ти!

# 284
  • Бургас
Daylily,  Prime писа, че е ползвала базата на ur sugar, но точния номер тя ще каже. Моята е подобна, но по-розовееща, Glitter base 02. от този линк BGN 2.04  45%OFF | UR SUGAR 7ml Milky Jelly White Glitter Rubber Base Gel Polish Pink Nude Color Soak Off UV LED Self-leveling Gel Varnish Manicure
https://a.aliexpress.com/_mr12UN0

Общи условия

Активация на акаунт