Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 29 004
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
Влизам и аз да споделя рядко правеният от мен напоследък червен маникюр. Известно време все съм с някакви безцветни и нетипични за мен нюанси, обаче онзи ден не издържах и сложих любимото ми червено… 😀
Скрит текст:

# 286
Пуснали са много хубава резачка, с която можете регулирате дължината на ноктите.
Аз лично винаги сравнявам по вътрешната страна на ноктите, не ми се мери отгоре.
https://www.aliexpress.com/item/1005004285255848.html?spm=a2g0o. … 4b38da3eq0JA&mp=1

Преди използвах магнитчета, с които да измервам разстоянието, които слагах на обикновената резачка, но за 2-3 долара това е по-добрият вариант.

# 287
Благодаря на karmilla и prinzesata за съветите Simple Smile. Сега като се замисля, при свалянето на гела имаше отлепяне на основата на няколко нокътя. И аз всъщност точно тях се опитах да изравня и вероятно затова стана така... При предния маникюр сложих един пласт стандартна основа, после още един каучукова (цветна на Палу) и след това останалото. Нормално ли е да се отлепи така и дали е възможно да не е било добре изпечено? Има ли някакви стандарти при самото печене - примерно на нормална основа, каучукова, цветът и т.н? Бях чела някъде, че гелът иска повече време под лампата, но не съм сигурна за останалите материали.

# 288
Много ме радва, че има доста снимки вече в темата. Ето и от мен една

# 289

И от мен един нюд на Клареса.

# 290
Днес явно е денят за маникюр на повечето момичета в темата. Браво, страхотни красоти показвате, само жалко, че никой не изпраща за общия ни Инстаграм профил.

Anyyyone, кой е глитърът?

# 291
  • на брега на морето
Аз нямам нито инста, нито ФБ...Но утре и аз ще си правя нов маникюр. Hug

# 292
И аз се правих тази вечер. Блестящият свети много при различна светлина. Най-накрая се справих със спайдъра, без да се намажа до ушите!

# 293
Как се нанесе цветът на Клареса?

И от мен един нюд на Клареса.

# 294
Пипенце,за първи път се лакирах с него и на лявата ръка се набръчка на 2 нокътя. Явно бях лакирала дебел слой. Оправих и вече слагах мнооого внимателно,с почти суха четка и стана по-добре.

Есмералда,Прити гел 4222 е глитърът. Малко е гъстичък,трудно се нанася,но пък е хубав и плътен цвят.

# 295
  • Шумен
Аз забравих да кажа,че миналия ми маникюр изцяло с клареса се представи много добре,почти 3 седмици и не мръдна!Вече с 4 цвята съм се правила и нямам проблеми с набръчкване,слагам много тънко,но те и цветовете са супер покривни,не съжалявам че си накупих толкова цветове на клареса 🙂

# 296
Еха! Големи красоти! Много ми паресват всички! Страхотни да просто!
Mini Me, обедмадляваш ли? Бонд ползваш ли? Ако не - нова е причина за ослойка. Как тренираш кожи и птеригиум? Слагаш ли крем непосредствено преди маникюр, мокриш ли? И колко време пече цветната база?
Обикновено дори и за не се харесам резултата си го търпя- не ми  да занимава да почвам от начало. Но ще го сменя на 2ра седмица, а не на 3та или 4та( в зависимост кога намеря време). Тоест ще си го изтърпя, но не толкова дълго. Въпреки, че едно злополучно амбре си го изтърпях месец лятото покрай пътувания по морета и самолети.

# 297
Привет!
Минавам да се отчета. След червеното реших да е нещо ненатрапчиво и сложих една база на Ur Sugar. Цвета е много нежно прасковено, но консистенцията ме измъчи. Супер гъст и не се изравнява изобщо. В крайна сметка го нанесох като лак на два, колкото можах тънки слоя. За дясната ръка (която лакирам втора) се сетих да го затопля и беше в пъти по-добре. Даже на снимките си личи разликата.
Този път съм и с нов топ на Коди - мирикъл с лепкав слой, който изглежда чудесно. Ще видим колко ще издържи без да се матира.
Скрит текст:

Страхотен маникюр!
Искам такъв!
Много красиво и изискано.
Цвят, форма, дължина на ноктите, много съм впечатлена!
Каква е марката, цвят и от къде може да се купи, линк ако може.
Аз съм извън страната.

Много благодаря! ☺️

https://a.aliexpress.com/_mLFw9TC
Това е базата, но не бих я препоръчала...

# 298
karmilla   Благодаря , с много търпение  Simple Smile
pipence    Мерси , само рисунката ми отне около 30 минути, но много зависи от самата декорация

След месец и 10 дни най-накрая остана време и за моите нокти. Само с база, без никакъв гел, в скрит текст ноктите преди.
Скрит текст:

# 299
Еха! Големи красоти! Много ми паресват всички! Страхотни да просто!
Mini Me, обедмадляваш ли? Бонд ползваш ли? Ако не - нова е причина за ослойка. Как тренираш кожи и птеригиум? Слагаш ли крем непосредствено преди маникюр, мокриш ли? И колко време пече цветната база?
Обикновено дори и за не се харесам резултата си го търпя- не ми  да занимава да почвам от начало. Но ще го сменя на 2ра седмица, а не на 3та или 4та( в зависимост кога намеря време). Тоест ще си го изтърпя, но не толкова дълго. Въпреки, че едно злополучно амбре си го изтърпях месец лятото покрай пътувания по морета и самолети.
Използвам обезмаслител и Бонд. Също така, когато приключа с пиленцето и кожите, почиствам със спирт, а след това слагам дехидрататор и Бонд. Нито мокря, нито мажа крем, а цветната база пека на 60 секунди. Като цяло всичко пека за толкова време, за да съм сигурна, че е изпекло добре.

Общи условия

Активация на акаунт